מי מכיר? מי יודע?

tlingit

New member
מי מכיר? מי יודע?

האם מי מכם מכיר ויודע לספר קצת על סראנו קלי ועל "המשחק" שלו? נתקלתי באתר והסתקרנתי, ומאחר שהוא מגדיר את עצמו כמאמן, חשבתי שאולי יש פה אנשים ששמעו עליו ועל מה שהוא מלמד, או קראו את הספר שלו על "המשחק" ויכולים לספר עליו ולחוות דעה. הנה קישור לאתר: http://www.saranokelley.com/sk_bio.php

סראנו קלי

הרבה אינני יודעת לספר עליו ,אך אני יודעת שבארה"ב כנס coaching שמתקיים בחודש מאי הקרוב בשיקגו, מטעם בי"ס coachvill יעסוק באימון דרך המשחק.עד כמה שידוע לי השתתפות במשחק של סראנודרך האתר שלו כרוכה בתשלום.

the game -

השתתפתי באימון על פי שיטתו של סראנו קלי באמצעות הספר שלו (מצוי ברשותי) והאתר שהוא מנהל. השיטה מבוססת על עקרון של משחק שאתה (המתאמן) משחק מול עצמך. על פי הנחיה ממוקדת, בוחרים תחומי חיים ומשימות, ממלאים דוחות ביצוע ומקבלים נקודות זכות. המטרה היא לאסוף מקסימום נקודות באמצעות ביצוע המשימות. ההנחיה מפורטת מאד, האתר תומך באמצעות מאמנים וירטואליים לכל תחום. בזמנו הוקם גם פורום פנימי לקבוצת האימון שאני לקחתי בה חלק ושכולה באה מישראל. יש בשיטה הגיון וקצב. היו לה גם מגבלות. מי שנרתם לה באמת - השיג תוצאות משמעותיות של פריצות דרך בחייו. אשמח לעזור יותר ענת

tlingit

New member
../images/Emo63.gif זהו גם שמו של הספר

שמו המלא: "The Game - Win Your Life in 90 Days"

למעלה