מי מכיר? מי שמע?

אינצה

New member
מי מכיר? מי שמע?

צוהר נתנו לנו את הרב דני לוי מקריית מלאכי ואילו חברה שלי המילצה בחום על הרב דניאל רוטשטיין מפתח תקווה. מישהו שמע משהו על אחד מהרבנים האלה? אתם חושבים שזה דפוק מצידי להתעסק בשאלה מי יהיה הרב?

*שיר

New member
אינצ´ה, זה מאוד חשוב מי הרב!

חשוב שהוא יהיה נחמד ושהוא יערוך את הטקס כמו שאתם רוצים, לא יוסיף בדיחות שלא מצחיקות אף אחד חוץ מאת עצמו ולא יספר סיפורים מעייפים. שווה להשקיע כמה דקות ולברר לגביו, אל תרגישי לא טוב עם זה.

אינצה

New member
תודה על התמיכה ../images/Emo25.gif

פשוט מרוב התעסקות בענייני החתונה אני לא תמיד יודעת אם אני לא מגזימה קצת...

שירי71

New member
שרון מתי אתם מתחתנים?

גם אנחנו בצהר ואין לנו עדיין שם של רב. צריכה להיות לכם פגישה איתו לא?

אינצה

New member
אנחנו מתחתנים ב - 16/10

צוהר הודיעו לנו על הרב רק השבוע ומעכשיו הם "לא בעסק", כלומר אנחנו צריכם להיפגש עם הרב ולקבוע איתו הכל

שירי71

New member
מאד מעניין. אולי אתםם יכוליםלשאול א

ת המקום בו אתם מתחתנים אם הם מכירים אותו?

אינצה

New member
זה רעיון טוב

אנחנו מתחתנים בירוק על המים אז אני אשאל אותם (נדמה לי שצוהר נתנו לנו אותו בגלל הקירבה הגיאוגרפית) יכול להיות שהם באמת מכירים אותו.

שירי71

New member
בדיוק - אבל אל תשאלי אותו דווקא עלי

אל תשאלי אותם דווקא עליו אלא בכללי כזה אם הם מכירים רבנים מצהר ועל מי היו ממליצים כדי לא להעמיד אותם במצב שבו הם צריכים לומר משהו שלילי. מה את אומרת? אגב, אני רגועה לגמרי בקשר לזה, אמנם ביקשתי מישהו מסויים שהגן המליץ לי עליו אבל אמרתי בצהר שזה לא קריטי והיום אין לי מושג מי זה שכחתי את שמו ואני ממש לא לחוצה על ההמלצות של הגן. מה שחשוב לי זה הפגישה שתהיה לנו עם הרב, בה נבקש מה שרוצי םשיהיה ומה שלא רוצים , ברור לי שהפגישה הזו נועדה בדיוק לשם כך, לא ככה? רב עם בדיחות לא בבית ספרנו!

אינצה

New member
גם אני הייתי בטוחה שזה בסדר

לסמוך על צהר בעיניים עצומות, אבל אז שמעתי מחברות שאנשים עושים דוקטורט על איזה רב יחתן אותם והולכים לראות רבנים כמו שהולכים לראות תקליטנים, אז חשבתי שאולי כדאי לפחות לשמוע עליו ממישהו... מה את אומרת? החתונה בעוד חודשיים, מתי אנחנו צריכים להתקשר אליו ולהיפגש?

*שיר

New member
אנחנו נפגשנו עם הרב חודשיים קודם

אני חושבת ששיחה קצרה איתו תרגיע אותך. כדאי פשוט לקבוע איתו, לדבר איתו ובזה לסגור עניין. ככה, אם יהיו לך חששות או השגות יהיה לך מספיק זמן לבדוק עוד מישהו. לא צריך לעשות דוקטורט, אבל כדאי להפגש.

גם אנחנו נפגשים עם הרב שלנו ביום

חמישי הקרוב, שזה כחמישה שבועות לפני החתונה, ומבית דניאל ממש לחצו עלינו לבוא ולראות חתונה בניהולו. לא כל כך חשוב לנו, אבל אם הם מבקשים כל כך יפה...

שירי71

New member
שרון אז ככה: אנחנו מתחתנים עוד

חודשיים וקצת וממש לא יודעים מי יהיה הרב שלנו וזה לא מטריד אותי בכלל. עכשיו כשאת אומרת זה מתחיל להדאיג אבל תכלס בואי נודה שאין מה לעשות עניין לפני הפגישה איתו. הצעה שלי אחרי בירור שתעשי עוד הערב עם המקום, במידה והם לא מכירים אותו או שאין דברים רעים לגביו, הייתי קובעת איתו פגישה בהקדם ככה שגם אם לא ילך בינכם תמיד אפשר לחשוב על משהו אחר אבל לא הייתי באה לפגישה בגישה של "אנחנו בוחנים את הרב" אלא בראש פתוח ונינוח על מנת להגביר סיכויים למפגש אחלה כזה. מה את אומרת? כל אדם שיחוש שהוא במבחן לא יגיב בשיאו לדעתי.

oritpl

New member
רב

אני 990% שמדובר בדניאל בן דוד של חבר שלי התחתן והאורחים נשארו בהלם ממנו הוא מקסים עדין וסימפטי מומלץ בחום

אינצה

New member
הי אורית,

סליחה על חוסר ההבנה, אבל ההמלצה מתייחסת לרב דניאל רוטשטיין מפתח תקווה?

את שמו של הרב דניאל שמענו כאן לא

מעט . אני עוד לא שמעתי מעולם שום דבר רע על רבני צוהר. בדרך כלל כולם מספרים שהם מקסימים, עורכים חופות קצרות ומאוד מאוד הוגנים ופתוחים. מזל טוב.

נופר30

New member
מכירה את דני לוי

השארתי לך הודעה במקום אחר דני לוי מקרית מלאכי הוא מקסים וגם מוכר ברבנות כשהייתה לי בעיה ברבנות הוא עזר לי מאוד אני זוכרת ככאלתיאותו אך הוא יעשה לי את החופה הוא אמר מה שתבקשי כל זמן שזה על פי ההלכה אפילו אם תרצי שאעמוד על רגל אחת בזמן החופה הבעיה היחידה היא שבפגישה שלו איתכם לפני האירוע ( הוא נפגש עם הזוג לשיחה ) אתם צריכים להגיע אילו הבייתה חוץ מזה הוא ממומלץ בחום

למעלה