מי מכיר: מלך קרוקודיל....

shelycat

New member
מי מכיר: מלך קרוקודיל....

מי מכיר את המילים של השיר על מלך קרוקודיל ושבעת(?) בניו מרחוב סומסום (הישן לא החדש)? השיר מספר על מלך קרוקודיל שבניו מביאים לו מתנות כדי שיחליט למי להוריש את הממלכה או משהו כזה...

galiber

New member
מלך קרוקודיל - המילים../images/Emo15.gif

אז נדימה לי שזה הולך ככה : מלך קרוקודיל לשבעת בניו אמר קצת עצוב אני חש.. מי מכם שישמח את ליבי - הוא את כתרי יירש... הראשון הביא לו שבע פנינים - מקרקעית ים-סוף, השני הביא לו שבעה יהלומים - אך המלך נישאר עצוב... השלישי הביא - יהלומים - שבעה ממלכת המדבר.. המלך אז חשב--אוו איזו סוכריה, ושבע משניו הוא שבר.... הבן הרביעי את ליבו לשמח ניסה עם 7 טיפות לימון, המלך אז טעם - נעשה לו רע הוא קיבל צרבת בלשון....... רק הבן השביעי של מלך קרוקודיל שהיה צדיק נבון וחכם אמר לו : אבאל´ה - אני אוהב אותך הכי בעולם... אני יודעת שפיספסתי כמה שורות - אבל זה שמה שזכרתי... מקווה שעזרתי. גלי

shelly23

New member
אחותי את גדולה

וזה מזכיר את המלך ושמונת בנותיו: ...הראו את עצמכן חמודותי 1 2 3 4 5 6 7 8, לכל בת יש כתר זהב ושמונה יהלומים מתנת האב 1 2 3... שמונה אני אוהב אוהב מכל הלב, שמונה אני אוהב חכה חכה ידיעות מהמלכה רכה הקטנטנה, או איזה פשע בת מספר תשע. גלי תרגישי חופשי לתקן. שלי.

risha

New member
איך אריק יודע מה השעה באמצע הלילה?

פשוט עושים המון רעש עד שמישהו צועק: "מה זה כל הרעש הזה ב-3 בלילה??!?!?!?!" חהחהחה

טוב

New member
הסוף קצת שונה

זה משהו כמו: "המלך קרוקודיל לבן השביעי אמר... לא הבאתי לי פנינים ולא יהלומים, אבל שימחת את ליבי. הכתר הוא שלך לעולמים, בתקווה שלא אכפת לך מאד, שקניתי אותו בשוק לפני פורים והוא עלה לי רק שבע אגורות.

galiber

New member
סוף טוב הכל טוב.

אחלה. אבל זה לא שהסוף שונה , אלא שמש שכתבת מגיע ישר אחרי מה שכתבתי. ככה זה מושלם - אבל הודיעו לי שאסור לכתוב מילים של שירים בפורום. חבל...

למעלה