מי מכיר נוירולוג רציני המכיר

שריק 7

New member
מי מכיר נוירולוג רציני המכיר

את מחלותינו? רצוי שיקבל מטעם קופ"ח מכבי. עקרונית לא חשוב מאיזה איזור בארץ, אך עדיף איזור המרכז/השרון. תודה, שרי.

daud

New member
שריק יש את דר' הרינג ממכבי כפ"ס

לא קל לקבוע אליה תור הם עובדים שם דיי עקום כי תמיד מלא אצלה והיא נותנת להם יומן בו רשום מתי היא מקבלת לחודש או כמה חודשים והוא מתמלא ממש מהר. אז צריך להתקשר בימים בהם מגיע יומן חדש כדי לקבוע תור לפני שהוא מתמלא אחרת לא רק שלא יוכלו לאמר לך למתי יש להם תור אלא גם יגידו לך שוב להתקשר כאשר יגיע יומן חדש אבל בלי קשר לבעיות הבירוקראטיות של המשרד אז הרופאה ממש מעולה!!! היא גם מאוד נחמדה
היא כמובן מופיעה גם ברשימת הרופאים של אס"ף שהיא לבד סיבה להצטרף לעמותה
הטלפון לקביעת תורים אצלה הוא 097644640 או 097644709 המרפאה נמצאת ברוצ'ילד 47 בכפ"ס אבל היא מקבלת גם בביה"ח מאיר רק שבשביל זה צריך טופס 17 ככה שעדיף להגיע למרפאת מכבי. ליד המרפאה יש בית קפה קטן בסגנון של פעם שיש בו גליליות ממולאות בגלידה פשוט מדהימות!!!
אם את מגיעה לשם תשתדלי לנסות גם את הווניל וגם את השוקולד.
) רק בשביל זה שווה להגיע לכפ"ס

daud

New member
עם מדברים על שמות אז.........

אני לא יודע עם אכן נכון הסיפור על דר' ז. פינקוס הרופא למחולות מין, נדמה לי שפעם הראו לי אותו אבל אני לא בטוח אזל מה שאני זוכר זה שבטלויזיה הישראלית פעם היה מנהל או איזה אחראי בשם זאב אדיר שהיה מספיק חשוב כדי שיהיה לו משרד משלו ו על דלת המשרד היה לו שלט ז. אדיר
ודרך אגב אני עדיין לא מבין מה מפחיד בהרינג??? כולה

tiaa1

New member
סוני, באמת יש אדם בשםז. אדיר

שמו הפרטי :אדיר, שם משפחה:זיק אחרי שהוא עזב את הטלויזיה הוא פתח או השתתף באופן מאד מאד פעיל בתחנת רדיו פירטית ימנית... וההרינג....זה "אחד שתים שלש דג מלוח" ואני צריכה להזהר ממלח....יל"ד ואוהבת גדים רק באקווריום וזה מזכיר לי סיפור מהחיים פה בבית...ואני מרשה לעצמי לספרו כי א. בא לי ב. מירה אוהבת את הסיפוריםג. מחקו את סיפורי החתולים שלי שהיו בוואלה. ג. אני לא צריכה את אותם הסיפורים שנמחקו...כי אני יכולה לכתוב שוב... אז הסיפור הבא מוקדש למירל'ה

tiaa1

New member
הסיפור על האקווריום- ורוני החתול

אז ככה היה לנו אקווריום די גדול בבית,והגעתי למצב שכבר היו 3 דורות של דגים שנולדו בו..כולם חיו בשלום. רק רוני ,שהיה אז חתול צעיר ,סקרן ונמרץ לא היה רגוע.. הוא כל פעם הסתובב סביב האקוריום. לבסוף קבע את מושבו מאחורי האקווריום וצפה בדגים ויחד איתם...ימינה....ושמאלה...במשך שעות. וגם הפה שלו נפתח באותו קצב...כאילו דיבר איתם? שיכנע אותם לקפוץ לו לפה?סתם רפלקס חתולי?(תעצמו את העיניים, תדמיינו בצבעים ירקרקים ) האזרח אגב היה צעיר בימים וקרא לאקוריום"הטלויזיה של החתולים.... יום אחד...רוני החליט לעשות מעשה. הוא עלה על האקוריום כדי לראות את הדגים מלמעלה...עאקוריום היה מכוסה בזכוכית כמובן. הכל תקני... עוד החתול עולה על הזכוכית נשמע קול נפץ, הזכוכית נשברה תחת כובד משקלו, החתול נפל למים, המים עלו על גדותם, הדגים נשפכו בזרם החוצה, החתול קפץ מהמים כולו עטוף בצמחי אקוריום כמו רקדנית מהוואי...ואני התגלגלתי מצחוק....אבל התחלתי מהר לאסוף מהרצפה את הדגים ההמומים. רוני השתחרר מהצמחים החלקלקים ונעלם. יממה לקח לו להתנקות מהריח והבושה... ואילו הדגים....הם לא חזרו לשלוותם. האיזון באקוריום נשבר...ואחד אחד, ככוכבים לפנות שחר הם מתו. באותה עת כבר הפסקנו לקיים הלויות לדגים בשרותים...פשוט אמרנו"מחר נקנה עוד דגים"..... אבל לאור התמותה החלטתי לסגור את הבסטה. כשאחרון הדגים ירד עם המים....רחצתי את האקוריום והעמדתי באמצע הסלון ...רוני מיד קפץ בסקרנות ושמחה...ונפרד גם הוא מהאקוריום...
. יש לי איפשהו תמונות של רוני באק. מאז הוא נהיה חשדן .כל שקית נילון היתה חשודה שהיא מכילה דגים חדשים. יום אחד הרבה אחרי אותו ארוע כשמיקה וסתיו היו צעירות...ורוני היה עצבני מהתוספת בבית....החתולות נכנסו-כל אחת לשקית נילון...ורוני נעמד לשמור...והביט בי במבט מלא צפיה...."תורידי אותן סוף סוף לזבל".... שבת שלום גם לאוכלי גאפילטע פיש

mira ker

New member
טיה, נפלתי מצחוק מהתאור על רוני

קורס לאקווריום. אין מילים בפי טייה את כותבת נפלא. אני מצרפת משהו נחמד לזולה שלנו. שבת שלום מירה

daud

New member
כן אני יודע לגבי ז.אדיר

רק זכרתי שהוא היה זאב

שריק 7

New member
../images/Emo8.gifסוני-מעניין למה כתבת בהודעתך

אזל במקום אבל..... פרויד יודע להסביר.... שרי

daud

New member
מי זה פרויד ?

האם הוא מומלץ ע"י העמותה והיכן הוא מקבל? וכמובן מאיזה קופת חולים???

למעלה