מי מכיר צימר שמאפשר כניסת כלבים?|כל

katam

New member
בבקשה ../images/Emo140.gif

נותנתלך קישור של שרשור שהיה בנושא בפורום כלבים כולל ביקורת של אחת החברות על שני צימרים. נותנת לך קישור לדף כאן בו צימרים שמארחים כלבים . בלוי נעים. אורלי

katam

New member
לא מבינה למה תשלום נוסף עבור כלב

אני לא לוקחת את הכלבים שלי לנופש אלה מכניסה אותם לפנסיון. אני משלמת עבור פנסיון שהקים עבורם מקום, שמשלם ארנונה עבור המקום שמיועד אך ורק לבעלי חיים הכלבים שלי מקבלים שם אוכל משהוא מנקה אחריהם משהוא לוקח אותם לטיולים. כאשר חברי לוקחים את כלבהם לנופש הם מאכילים את הכלב יוצאים איתו לטיולים בעל הצימר לא הקים מקום מיוחד עבורם לא מכבסים מצעים ומגבות עבורם לא מבינה את תוספת התשלום עבור הכלב. אורלי

גם באינוטו בחד נס ביקשו

ממני 80 ש"ח על הכלב. לא מספיק מחיר של 780 שח ללילה, גם 80 על הכלב? כמובן שאמרתי לא תודה. לדעתי זה גובל -אם לא מגיע כבר לחוצפה. תות

למה לשלם? הנה ההסבר

הבאים אחרייך לא אמורים אפילו לנחש שהיה כאן כלב. אל תשכחי שיש כאלו שסולדים מזה, וגם לאלו מותר להגיע לצימר. עכשיו, בתור בעלת כלב, את בוודאי יודעת כמה עבודה צריך להשקיע כדי להוציא את כל השערות(אפילו עם פרווה קצרה) ובמיוחד אם יש שטיח, ספה, כריות, מדפים פתוחים וכו', אני ממש מוציאה שערה שערה שלא ישאר זכר. כמובן שבבית שלי אני לא משתגעת ככה אבל תודי שיש הבדל.

katam

New member
כמי שמגדלת כלבים וילדים

אני יכולה להגיד לך לנקות אחרי ילדים קטנים (חול, שוקולד, סוכריות וכדומה) יותר קשה. אורלי

lavendula

New member
ולפעמים בהגזמה

ואני אפרט: אם הביקתה בנויה לאכלס משפחה, כלומר יש לה גלריה או חדר נוסף, אז בהחלט התוספת במחיר מוצדקת. אבל לפעמים מדובר בבקתה זוגית שפשוט דוחסים בה עוד ילד או יותר, ואז פינת הישיבה הופכת למיטה, כלומר, אני צריכה לוותר על פינת ישיבה ועל מרחב. הייתי מצפה שבמקרה כזה התוספת במחיר תהיה פחותה מאשר אם יש גלריה או חדר נוסף.

lavendula

New member
לפי אתר "מפה"

הנה מקבץ קטן: אינויטו בחד נס פסגת מתת במתת בריזה בכפר ברמות אויר ואווירה באמירים טבע בהר בהר חלוץ בית פישל סולומון ביסוד המעלה אביב בראש-פינה קינמון במי עמי אחוזת אלימלך בכפר חושן נופש בצל ההר בשפר אצולת מילס בכרם בן זמרה בקתה בקצה ההר ברמות חן אירוח כפרי במנות אבני בזלת בכרכום אורחן אסתר בראש פינה מתאים לנו בשדה אליעזר זהו, יש פה יצור שלא נותן לי להמשיך...

דןודנה

New member
../images/Emo32.gifשאלת סקרנות לבעלי הכלבים

מה אתם עושים איתם כשאתם נמצאים בצימר ורוצים לצאת למסעדה בערב? הרי אי אפשר לקחת את הכלב איתכם. משאירים אותו בצימר? קושרים בחוץ? מה עושים?

lavendula

New member
יש גם לגדולים

אבל זה ממש לא פתרון לכלב בצימר. כבר עדיף להשאיר אותו בפנסיון. נדמה לי (אני מקווה) שדרומי התלוצץ.

katam

New member
לכן היפסקתי לקחת אותם

אותו דבר כאשר נוסעים לשמורה שלא מאפשרת הכנסת כלבים. בצימר זה מסוכן את לא יודעת מה הוא יעשה במקום זר. לקשור בחוץ אני לא מסוגלת. אורלי

ה דרומי

New member
הכונה היתה רק כאשר יוצאים לאכול

משהו בחוץ ואז אין בררה אלא להשאיר את ה
בכלוב וכאשר חוזרים לשחרר שוב . ויש גם כלובי רשת כזה היה לי עד לא מזמן וכלוב טיסה יש כול מיני סוגי כלובים{גדלים}

למעלה