מי מכיר שירים עם שמות של בחורות?

groovy chick

New member
מי מכיר שירים עם שמות של בחורות?

אני מנסה למצואשירים עם שמות של בחורות בכותרת, כמו נגיד GIVE ME HOPE JOANNA של אדי גרנט (דמה לי) או "סוזאנה" - אבל לא שירים כאלה מגעילים אלא משהו נורמלי. מישהו מכיר?

ויש גם..

את "סילבי" ו"אריקה" של סנט אטיין
see emily play של הפינק פלוייד
מריה - של בלונדי ושל ההוא.. סנטנה משהו..
סנדי - של ג´ון טראבולטה (מתוך "גריז" וזה שיר ענק לדעתי!)
from sarah with love - של לינדה המילטון, אה.. סליחה, שרה קונור
ג´סיקה של אתניקס, והיה פעם שיר משהו פליז דונט טוק טו ג´סיקה, נדמה לי של פאן פקטורי?
קֵיילי של MEN AT WORK נדמה לי? או של איזה להקת רוק אחרת משנות ה80 (מבטאים k ואז לי ולא קָיי-לי)
when kylie met jason של הKLF
סטלה גץ (מישהו זוכר?) עם סטלה
לינדה לינדה, של ג´קי מקייטן נדמה לי. או אולי מריומה? כבר לא זוכר.
אלה אלה של פראנס גל
וכמובן רונה! של חיים משה זהו, לא זוכר יותר...

יש מלא

Pink floyd- see Emily play Paul Tabachneck - Emily Stares michael W. Smith- Emily Mr T. Experience- hey Emily Elton John- Emily Frank sinatra- Emily BB mack - Emily טוב ועכשיו שמות אחרים
The Calling- Adrienne Reamonn- Josephine Better than ezra- Allison foley Better than ezra- rosalia Counting crows- goodnight elizabeth Eminem- kim מספיק?

חולוני

New member
Leonard Cohen - Suzanna

GNR - My Michelle Beatles - Eleanor Rigby Anathema - Angelica Bananarama - Venus (שיר מסריח בטירוף, אבל לא משנה..) A Perfect Circle - Judith Rolling Stones - Angie Rocky Horror Show - Dammit Janet אינפקציה - ורד היהודים - ג´קי סמיר שוקרי - רונה (שונא מזרחית, אבל נוסטלגיה..) מספיק לך? (נ.ב - השירים האלו לא לפי חיפוש כמו שעשתה אנג´ל דאסט)

חולוני

New member
פאק 2..

סוזן זה עם E בסוף במקום A. ועוד כמה - קוקו בלוף והיתושים - בת שבע כנסיית השכל - למאיה יש אקדח היהודים - אלה הזבובים - קארול אביב גפן - הו אילנה (ברקוביץ´, או איך שלא כותבים את זה..) ושמות של בנים גם נחשב? אינפקציה - שוקי אינפקציה - יודה קוקו בלוף והיתושים - הבית של פיסטוק קוקו בלוף והיתושים - שאול החקלאי שרית חדד - יאלה לך הביתה מוטי (ובדרך תלכי גם את)

חולוני

New member
לא שמעתי את המקור..

אבל הגירסה של בננרמה פשוט זוועתית.. ואם המקור דומה לקאבר, אז כנראה שגם המקור לא ממש משהו..

למעלה