מי מכיר, שמע, אכל

יעלי2

New member
מי מכיר, שמע, אכל../images/Emo176.gif

בקפה באבט - תל אביב או מצדה - הרצליה קיפוח?

יעלי2

New member
פיצה מקפיצה../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif

יפעת22

New member
אני מכירה את קפה באבט בת"א -

בית קפה קטן ונחמד. תלוי לאיזו מטרה את שואלת (מקום לאכול? מקום לשבת ולפטפט...?).

יעלי2

New member
מקום לפתוח את הבוקר ולאכול

ארוחת בוקר נעימה. מה מתאים? לצערי לא הייתי באף אחד מהם.

מיכלכהן

New member
היינו במצדה

נחמד, מקום ממש לא מפואר אבל נחמד להתחיל בו את הבוקר.. הלכנו לשם דרך מבצע של ויזה..

ארוחת בוקר מיוחדת באמזון

באמזון (מגדלי זיו, רח´ ולאנברג, רמת החייל) יש ארוחת בוקר מאוד מיוחדת של טעימות - המחיר 49ש"ח לאיש, והתפריט כולל: מרק מלון (חביב, כמובן שהם פלצני יותר) קרם גבינת עזים על קרפצ´יו אננס - מצוין לבחירה: סלט ירוק מיוחד (שכחתי איזה) או סלט סלמון (גם כן מצוין) לבחירה: שקשוקה טובה (לטענת האוכלים) או חביתה ירוקה על מצע סלט תפ"א (טוב +) לבחירה: קינוח מתוך רשימה מיץ, שתיה חמה, לחם וחמאה (מדהימים) בקיצור, מקום מוצלח וארוחה ע-נ-ק-י-ת, יוצאת דופן ומאוד מאוד מוצלחת.

יעלי2

New member
הילה אתם אכלתם שם? כי

גם אני קראתי שיש שם ארוחה מדליקה. אני מאוד מתלבטת עכשיו (וזה סופי) לגבי כחול או אמזון. חברים שחגגו שם המליצו מאוד על ארוחת הבוקר. חבל שהם לא דיברו על זה קודם-זה היה חוסך לי התלבטויות. כרגע נראה שזו הבחירה. תודה ומחר אנחנו ביום כיף לרגל היומולדת שלו. LONG WEEKEND עדכונים בהמשך.

אכלנו שם, היה סבבה

בכחול לא הייתי בבוקר - הייתי שם בצהריים/אחה"צ ומאוד נהניתי... אני אוהבת את האוכל שלהם, יש לי חברה (ענבל-לשעבר ממתחתנים-היום מעל השולחן ולכן מבינה באוכל) שפחות אוהבת את האוכל... באמזון אכלתי את ארוחת הבוקר הנ"ל והיה סבבה, היה גם טעים מאוד (עד כדי פיצוץ), גם אוירה רגועה... האיזור לא מיוחד אבל העיצוב של המקום נעים... והמחיר ממש סביר ביחס לתמורה. שלחתי לשם גם את ההורים שלי שחגגו יום נישואין, ושילבו את זה בפינוק בספא 2B שנמצא ממש ממול... שיהיה המון המון מזל טוב וכיף !

למעלה