מי מכיר תוכנת עריכה mediastudio 6.5

vdani10

New member
מי מכיר תוכנת עריכה mediastudio 6.5

אני דוגם דרך תוכנת mediastudio 6.5 בחלונות 2000 - יש לי בעייה עם הסאונד. -לא דוגם לי סאונד, אני עורך אחר-כך בפרימייר -הסרט עובד טוב לאחר הדגימה אבל אין לי סאונד. כרטיס הוידאו שיש לי ADVE9011H pci שרכשתי עם התוכנה באריג´נט, כבל הוידאו מתחבר לכרטיס הוידאו אבל כבל הסאונד מתחבר לכניסה של המחשב [ בכניסה של המקרופון] מי יוכל לאמר לי מה עלי לעשות על מנת שאוכל לדגום עם הסאונד- תודה.

glupo

New member
אני חושב שדברנו בטלפון

נראה לי שהבעיה בהגדרות המחשב. הכרטיס שאריג'נט מספקת הוא כרטיס פשוט מאד (יש לו כניסות אנלוגיות לוידאו בלבד וכניסת פיירוייר מובנת), ונשען על כרטיס הקול של המחשב. נראה לי גם, שההגדרות אצלך לא ברורות. אם אני זוכר, אתה דוגם במדיה סטודיו, אבל מנסה לשמוע מפרמייר. תן עוד פרטים וננסה לעזור. דרך אגב- טעות נפוצה של הרבה משתמשים- כניסת svideo בכרטיס אינה מיועדת לדגימות קול. יש לחבר את יציאות הקול מהמצלמה ישירות לכרטיס הקול של המחשב, ולהגדירו כך בתוכנה ובמחשב.

SCaToPHaG

New member
ועבדת אצל נטוביץ' והדרכת במנטור? :)

ממש חקירה צולבת...

glupo

New member
אכן, יעצתי לנטוביץ' ואני מדריך,

בין השאר גם במנטור, מעבר לעובדה שיש לי אולםן עריכה מקצועי. הייתי פעיל בפורום של ואללה, אך מכיוון שזה הפך לפח זבל חיפשתי בית חדש. למען האמת הגעתי לפה, אחרי שהצעתי לתפוז להקים פורום כזה. שמחתי לדעת שמכירים אותי, אשמח יותר לדעת מהיכן... גיל

SCaToPHaG

New member
מהיכן?

המממ... לפני בערך שנתיים התלוויתי לחבר שלי שהלך להתרשם ממנטור (הוא חיפש קורס לquark ועימוד), וסתם מתוך התעניינות שאלתי (את אישר) אם יש קורס של אפטר. הוא אמר שמעביר אותו גיל לופו שעובד עם נטוביץ'. פשוט 1+1. מאז קניתי ספר מצויין ולמדתי אפטר בעצמי, בזמן שישבתי בבית עם גבס על הרגל.

SCaToPHaG

New member
האחד והיחיד

creating motion graphics with after effects, של כריס וטריש מאייר. הלוואי וכל ספרי הלימוד לתוכנות היו יעילים כמוהו, התנ"ך קטן עליו.

טל רום

New member
זהו אחד מהספרים שאני הכי אוהב

היתה תקופה שהגיתי בו יומם וליל והייתי הולך רק בדרכו ולא סוטה ימין ושמאל ומקיים את כל המצוות -כולל רנדר - אשר ציוו שם בקיצור חרדי עכשיו הם חלקו אותו לשניים בגלל גירסה 5.5 והם נקראים Creating Motion Graphics with After Effects, Volume 1 and Volume 2 ואחיהם החורג שהוא ספר נפלא בפני עצמו After Effects in Production טל

למעלה