תודה. האם אפשר לעשות חיפוש ON LINE ?קודם סליחה פספסתי את השם הפרטי לכן באמת לא רלוונטי.
בחיפוש בהיכל השמות מופיע שאלון ניצולים של חיה אילוש קליין שנולדה ב-Reteg ליצחק ורוזה. התגוררה בקלוז' ובמלחמה היתה בטרזין (ומשם אני אני מניחה שנשלחה לאושוויץ כמו כולם). כדאי לפנות ליד ושם ולראות את טופס הניצולים שמלאה, אולי יש שם פרטים נוספים.
רק הרישום לגבי זה אונליין ככל שראיתי. בכל מקרה כדאי לנסות לפנות אליהם במייל, אולי יסייעו.תודה. האם אפשר לעשות חיפוש ON LINE ?
חיה קליין מסרה פעמיים דפי עד על בני משפחת גליק אבל לא מצאתי דפי עד על בנה ובעלה - נראה לי מוזר מאוד.החיפוש של הדפים שמסרה חיה קליין הוא דרך החיפוש המתקדם, בתחתית-הדף אפשר לחפש ע"פ שמו של מי שמילא את דפי-העד. בנוסף, בחיפוש של השם גליק מקלוז' בחיפוש הרגיל עולים דפים נוספים, שמולאו ע"י נציגים נוספים של משפחות גליק וקליין. כדאי לעבור גם על דפי-העד האלה.
שתי אפשרויות נוספות לנסות למצוא משהו:בדקתי ביד ושם. גליון הניצולים מכיל רק פרטים אישיים שרשומים כבר כאן.
אם יש למישהו אפשרות לבדוק בדרכים אחרות אודה מאד.
תודה רבהשתי אפשרויות נוספות לנסות למצוא משהו:
*לעבור על ספרי היזכור לעיר דז' בספריית ניו יורק.
*בנוסף לפנות ל -בית טרזין ולבקש על חיה מידע אולי יצוץ משהו. יש למלא טופס ומדובר בתשלום כלשהו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.