מי מכיר??

myXit

New member
מי מכיר??

מחפשת זוגיות בשביל האקסית שלי לאחר תקופה קסומה וממושכת "אהבת חיי" שינתה את הגדרתה והפכה ל"אקסית שלי", כפי שקורה לעיתים תכופות בעיקר לאנשים אחרים. שינוי ההגדרה לווה בהסברים מפורטים ומורכבים, דיונים ממושכים והגיוניים ובעצם ניתן לתמצות ב-היה מהיר, חד וכואב אך בעיקר החלטי וסופי. כך הצטרפה זוגתי לשעבר לחוג הפו"פ או, כפי שהיא אוהבת לכנות, ה"בִּיצָה". לאור מספר לא מועט של סיפורים מצמררים מאותה "בִּיצָה"- רווית דמויות אפלות, מסיבות מתישות ופגישות קהילתיות מייבשות- גמלה בליבי ההחלטה לעשות מעשה ולמצוא לה בת זוג. חיזקה אותי בהחלטתי זו ההבנה כי בשלב זה של חייה הצעירים (27 ויומיים) אני ורק אני מכירה אותה יותר מכל. לפיכך, אך טבעי הוא שאני אהיה זו שאכתוב ואפרט את יופייה, אהבותיה, תכונותיה הטובות וכן גם את חסרונותיה- אילו היו לה. יופייה- שובה לב ולא ניתן לערעור, שכלה- מעל לכל דמיון ומוכח גם הוא, עתידה- גדול וברור כשמש (בשלבים אקדמיים מתקדמים ביותר). אהבותיה הקודמות- אני, אהבותיה לעתיד- זוגיות שלווה ורגועה, חיים בחו"ל לזמן קצוב, לימוד שפות זרות (כבר בעיצומו), בקיצור- חיים טובים, מרתקים ומאושרים. לכל אלו תידרש בת זוג כפי שיפורט מיד: בוגרת- חוותה, טעמה, ניסתה, גיבשה דעה וכיוון כללי. משכילה- מתעניינת, מעניינת ונבונה. פנויה לזוגיות רצינית ואוהבת- במילים אלו השתמשה בכדי להסביר לי ש"עכשיו, אחרי שהסתיים הקשר בנינו" היא "יודעת בדיוק איזו מערכת יחסים אני רוצה שתהיה לי" וגם היא יודעת "לתאר היטב איזו בת זוג תהיה לי, אחרייך". כזו היא, אהבת חיי לשעבר- החלטית מאוד, רצינית ביותר בעלת ציניות מבריקה והומור משובח, ישרה כמו סרגל וישירה עד כאב. אוהבת, נאהבת ומתאהבת ובעיקר ויותר מכל- שלי לשעבר. ולכן בנות יקרות, אם יש משהי מכן שניחנה בכל אותם סגולות מופלאות שפורטו לעיל, ומספר נוספות שעולות על שלי, או במילים אחרות, חושבת שהיא מתאימה ויפה ממני ותצליח היכן שאני כשלתי- מוזמנת! [email protected]

יש לי יש לי יש לי

יש לי מישהי להכיר לה, היא חכמה ונחמדה ויודעת לפרגן בגדול ונראה לי שהיא תדע להעריך את הצעירה בת ה - 27 מצרפת מייל שלה [email protected] סתאאאאאאם שיהיה לכן בהצלחה כל אחת בדרכה

למעלה