מי מכיר?
M mgd3 New member 9/5/05 #7 לא אחי ניראה לי אתה מתבלבל אני לא מזלזל ב אף16 אבל מה אתה משווה מטוס חמקן שעולה מליארד דולר לבין מטוס אף 16 שעולה 25 מיליון דולר ושבכלל אין לו שום סיכוי להגיע ליכולות של ה אף 117 או הb2
לא אחי ניראה לי אתה מתבלבל אני לא מזלזל ב אף16 אבל מה אתה משווה מטוס חמקן שעולה מליארד דולר לבין מטוס אף 16 שעולה 25 מיליון דולר ושבכלל אין לו שום סיכוי להגיע ליכולות של ה אף 117 או הb2
ר רן 56 New member 9/5/05 #8 ניראה לי שאתה מבולבל.. זה בכלל סוחוי 42 החמקן החדש של הרוסים.... ושלא יעבדו עליך
ר רן 56 New member 9/5/05 #11 צודק צודק ...יווו איך התבלבלתי ../images/Emo2.gif זה בכלל טופולוב 164, לא מבין איך התבלבלטי בינהם
E eagle701 New member 9/5/05 #15 חחחח הקטע שפותח הדיון חושב שאנחו שאנחנו רציניים אז לפותח הדיון כל ההתגובות פה זה בציניות אתה באמת מצפה שבפורום חובבי תעובדה לא ידעו מזה המטוסים האלה???
חחחח הקטע שפותח הדיון חושב שאנחו שאנחנו רציניים אז לפותח הדיון כל ההתגובות פה זה בציניות אתה באמת מצפה שבפורום חובבי תעובדה לא ידעו מזה המטוסים האלה???
M mgd3 New member 9/5/05 #16 שמע אני גולש דייי חדש בפורום הזה עכשיו הבנתי שהתגובות האלה היו בציניות חשבתי שהפורום הזה הוא חובבי תעופה אזרחית ולא צבאית
שמע אני גולש דייי חדש בפורום הזה עכשיו הבנתי שהתגובות האלה היו בציניות חשבתי שהפורום הזה הוא חובבי תעופה אזרחית ולא צבאית
J JeLyFisH New member 12/5/05 #17 עזוב אותך מחמקנים... תראה מה זה אפסיקסטין איזה בובה.....כמו נסיכה עפה בשמיים חותך את השמיים כמו כלום מנוע פארט אנד וויטני פי וו 120 דחף של 12 טון
עזוב אותך מחמקנים... תראה מה זה אפסיקסטין איזה בובה.....כמו נסיכה עפה בשמיים חותך את השמיים כמו כלום מנוע פארט אנד וויטני פי וו 120 דחף של 12 טון
M mr lavi New member 9/5/05 #12 זה לא סתם אז"מ, זה: אז"מ אז"מ מכפר.....מרר... מה ראשי התיבות של אז"מ אם כבר מדברים על זה..?