מי מכיר?

מי

New member
מי מכיר?

בעבר עשיתי עבודת שורשים על המשפחה שלי. הגעתי כמעט עד 1780 בערך. שם המשפחה דגן. מוצא המשפחה מקובנה. השם שם עברי מאז ומתמיד. אם מישהו מכיר, יודע וכו´ אשמח לקבל פרטים.

../images/Emo45.gif וואו!!

היי! נראה לי שאם הצלחת להגיע עד 1780, אנשים אחרים יוכלו להיעזר בך... ואם נתחיל לרדת בחזרה מ - 1780, נראה לי שיש הרבה אנשים בדרך שישמחו לאינפורמציה... ועכשיו, מגיעים לנו כמה הערות/שאלות בנוגע למשפחה ולמחקר שלך: 1. אולי הכי חשוב - איך הצלחת לאתר שורשים מתקופה רחוקה כל כך? אני בטוח שרבים יוכלו להיעזר בכמה טיפים שיינתנו פה. 2. נשמח לשמוע קצת יותר על המשפחה, מוצאה וגלגוליה, כדי לעזור בצורה מדוייקת יותרבאיתור פרטים נוספים... 3. האם עקבת אחר השורשים שלך רק למעלה (ז"א: סבא, סבא-רבא וכו´), או שמא "ירדת" אח"כ גם למטה (בני דודים מדרגה כלשהי)? בינתיים יש כאן הרבה שאלות... אשמח לקבל תשובות. ארנון

מי

New member
תגובה

לשאלתך: עליתי למעלה והכנסתי לעץ רק את הצאצאים/ות הישירים/ות של אברהם דגן הראשון (בערך 1870) . אני יודע שהיו לו עוד כעשרה אחים ואחיות רק שלא נודע לי שמם. לא התעמקתי ביותר מדי מצטרפים, רשמתי רק נישואין שהצרפו למשפחה. המשפחות שלהם לא רלוונטיות לעץ הזה. המידע הושג בעזרת הזכרון הפנומנלי שהיה לסבתי ז"ל, חביבה דגן, שנפטרה ב1984 והיא בת 84 שנים.

למעלה