מי מכיר? ?

tal89

New member
מי מכיר? ?

אני לא יודעת בדיוק את הישר משהו כזה זה הולך ככה::::: היינו כמו אחים ותיראה מה שקרה היתאהבנו באותה הנערה שנינו היא שיחקה ורימתה מי מכיר האת השיר ומי שר אותו ומי יכול לישלוח לי אותו?

והנה הפרטים על השיר:

שם השיר: "אהבה כפולה" מבצעים: מושיק עפיה ושימי מזרחי מתוך האלבום של שימי מזרחי ואני לא זוכר איך קוראים לו.

tal89

New member
תודהההההההה

תודה משהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שבת שלוםםםםםםםםםם ופורים שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה את הרסת את מה שיששש.........

את עכשיו צריכה להתביייישששש..... אין לי את השיר הזה אבל אני חולה עליו...... רעות

אור בת 18

New member
קבלו...

את הפצע שבלב מי ירפא את הריקנות הזו מי ימלא איך היינו כמו אחים ותראה מה שקרה התאהבנו באותה הנערה ומשנינו היא הסתירה ושיקרהההההההההההההה למה את הרסת את מה שיש את עכשיו צריכה להתבייש בידייך את החלומות שלנו את שרפת באש כל מה שהיה עכשיו נשכח האמנו למשחק שלך לעולם אנחנו לא נסלח אנחנו לא רוצים אותךךךךךךךךך

a251

New member
טל !!!!

יש לי את השיר ה-icq שלי 150157221 *****רותם***** אולי מחר ה-icq שלי יהיה טוב פשוט השתלט לי על המחשב וירוס אני צריך לסדר אותו דרך אגב אם את רוצה את כל הדיסק אני ישלך לך

tal89

New member
תודה נשמה!!!../images/Emo98.gif../images/Emo3.gif../images/Emo148.gif../images/Emo140.gif../images/Emo150.gif

עכשיו אני מורידה אותו אבל תודה בכול מיקרה! טלו´ששששששש פורים פצצות!

למעלה