מי מכיר?

vered4

New member
מי מכיר?

בני החמוד נולד כמעט נימול לגמרי, ועם סטייה מזערית בחור יציאת השתן (היפוספאדיאס). כנראה יצטרך תיקון קטן, להרחיב את הפתח. שאלנו את הכירורג לגבי חוסר שלמות הברית, שזה לא לכאן ולא לכאן (יש חתיכת עור קטנה עודפת), והוא אמר שזה מסתדר לבד. מישהו חווה דבר כזה? האמנם זה מסתדר לבד?

vered4

New member
מנסה שוב

האם למישהו יש ניסיון עם בעיה מסוג זה?

בן של חברה שלי נולד עם בעיה דומה

לדעתי הלא מוסמכת היפוספדיאס דורש ניתוח לתיקון, כמו שהם עברו. גם הילד שלה נולד "נימול" אבל העור העודף הוסר בניתוח. כדי לקבל מידע מרופא אני ממליצה לך להכנס לקהילת רופאים בוואלה, נדמה לי שיש שם פורום של כירורגית ילדים שיכול לעזור. בהצלחה.

אורלי 1

New member
חוסר של ברית

גם לבן של חברה שלי יש את זה- ויש למצב זה 4 דרגות, ואצלה הולכים לנתח אותו בעוד שבועיים. אני אעדכן אותך בהמשך

בקשר להיפוספאדיאס

מה שאת מתארת זה מקרה ממש קל נשמע לי ניתוח פשוט מאד .. אנחנו עברנו היפוספאדיאס קשה מאוד .. ואני לא מאחלת לאף אחד .. בשביל מה לך לדעת ביכלל את הסיפורי זוועה הם לא נוגעים לך . היי מאושרת על המקרה הכ"כ פשוט ! - מדברת מניסיון !! חומר בשפע תכניסי " HYPOSPADIAS,בגוגל .. ותקבלי חומר בלי סוף . אבל במקרה שתיארת להבנתי לא תיזדקקו לקטטר וזה ממש פשוט - המלצה חמה - בשניידר אורולוגית מנהל והמחלקה המחלקה מעולה !!!

בהמשך לאותו עינין

לנו עשו צרות בקופת חולים בקשר לשניידר .. בסיפור שאנחנו לא שייכים ויש להם מקום חילופי - לא לוותר. להם מגיע לך לבחור בית חולים זו זכות שלך מה שאני מציע לעשות זה קודם לטלפן לשניידר לאורולגית חוץ בעצמך לבקש לתאם תור לרופא מנתח ( מנהל מחלקה /סגנו ) וישלחו לך בדואר הפניה לשם הוצאת ט.17 .. ורק אז לפנות לקופ"ח בצירוף ההפניה ובטיבעיות לדרוש ט.17 !! בהצלחה !

בקשר להיפוספדיאס

אני לא יודעת מה המשמעות של להוולד נימול כמעט לחלוטין. א-ב-ל, בקשר להיפוספדיאס. אם מדובר ברמה קלה מאוד סביר להניח שאין צורך לנתח! את צריכה לוודא שהילד משתין בקשת. משמע, לא קיימת בעיה תפקודית ולא תהיה גם בעיה חברתית כי הוא יוכל להשתין בעמידה כמו כולם! יש אורולוגים שישלחו אותך לאולטרה סאונד כליות כדי לוודא שהמבנה תקין. בעיות במבנה מערכת השתן יכולות ללוות היפוספדיאס מדרגה קשה. בכל אופן, לפני שאת מחליטה על ניתוח הוועצי במספר רופאים!

למעלה