מי מכיר?

מי מכיר?

ראשית אני ממש מתנצל אם התמונה לא קשורה לפורום אבל הנחתי שאולי מי מכם יודע במקרה במה מדובר. קיבלתי את התמונה המצורפת במייל והכיתוב שהיה איתה טען שזה כביש המחבר בין שבדיה למדינה אחרת (לא זוכר כרגע איזו). יש לי שתי שאלות ברשותכם: האם הדבר הזה אמיתי? ואם כן, יש לכם רעיון לגבי חיפוש אתר שבו אני יכול למצוא עוד תמונות של זה? חג שמח לכולם :)

barrett1

New member
למה יש לי תחושה שזה לא אמיתי?

דבר ראשון אף פעם לא שמעתי על זה.. ודבר כזה אמור להיות מפורסם אם הייה. ודבר שני גל קטן יכול להרוג מלא אנשים בדבר כזה. אבל יכול להיות לך תדע.

Sephiroth

Member
זה מאוד אמיתי !

וזה כלום לעומת הגשר / מנהרה שמחברים את קופנהגן בדנמרק ומאלמו בשוודיה. http://en.wikipedia.org/wiki/Oresund_Bridge

אגב, מישהו יודע כמה עמוק זה?

הבנתי מפורום תחבורה ציבורית שהרעיון של המנהרה הוא לאפשר מעבר של אוניות בצורה חופשית. שאלה ראשונה שעולה לי היא כמה עמוק זה צריך להיות כדי שאוניות יוכלו לעבור? ודבר שני , לבנות מנהרה באמצע הים זה יותר משתלם מגשר גבוה מאוד או מהעלות הכלכלית שבעצירת התנועה על גשר נפתח?

tamir551

New member
מהקשור גשר נפתח?אנחנו חיים בשנת2007

אם אתה לא יודע אפשר לעשות גשרים גבוהים כדי לאפשר מעבר אוניות בלי לפתוח וסגור את הגשר ובנוגע למה שאמרת שחפירת מנהרה יותר משתלם מבניית גשר מבחינה כלכלית לפי דעתי ההפך

תגובה סימפטית ביותר, תודה

א. לא, אני לא יודע. אם הייתי יודע אז לא הייתי צריך לשאול שאלות באינטרנט. ב. זה בדיוק מה שאמרתי. גשר גבוה נראה לי יותר חסכוני אז למה שיבנו דבר כזה?

Sephiroth

Member
תגובה קצת יותר עניינית...

אני לא יודע לגבי וירג'ניה, אבל הסיבה שבחרו לבנות מנהרה בגשר שמחבר בין שוודיה לדנמרק (הקישור שצירפתי) היתה העובדה שמיקום החיבור של הגשר עם אדמת דנמרק מאוד קרוב לשדה התעופה הבין לאומי של קופנהגן. באם היו בוינם גשר - גובהו היה מפריע לנחיתת מטוסים בשדה.

ozrok

New member
מדהים

ולמרות שזה פורום גורדי שחקים, נראה לי שכל חידוש בנייה או בנייה מעניינת תתקבל פה בברכה.

למעלה