מי מכם, האחים הבוגרים עזר בבחירת

מי מכם, האחים הבוגרים עזר בבחירת

שם לאחים / אחיות הצעירים ממנו? אתמול מיזכרנו איך כשאחי נולד רציתי שיקראו לו בשם של דמות טלויזיונית אהובה עלי רק מה- זו הייתה סידרה בערבית ששודרה מדי יום א' בשעה שש וחצי בערב (כן, פעם זה היה ככה בערוץ הראשון, כשעוד הכל היה בשחור ולבן) ההורים שלי כמובן לא הסכימו ומצאו שם בעיברית שדומה בצליל לשם שאני רציתי. בעלי ושני האחים שלו בחרו את שמה של אחותם הקטנה והאם הסכימה למרות שהעדיפה שם אחר. ומה אצלכם?

אני הקטנה ../images/Emo13.gif

אבל למיטב ידיעתי לא עזרו בבחירת שם, אבל אני עזרתי בבחירת השם לאחיין שלי...

השם שאני רציתי היה

סמיר (בהתוכנית סמיר והחיות- למי שההורים שלו בגיל שלי בערך) אבל את שמו אני מעדיפה לא לפרסם ברבים, יש לו שם מקסים ומיוחד, דומה במשהו לשם סמיר.

eris1515

New member
אני ספציפית לא-אבל אחותי בחרה

לאחותי הקטנה

h e n y

New member
אין אחים קטנים../images/Emo10.gif

ניסיתי לתת שמות לאחיינים שלי אבל אף אחד לא שמע לי..

לי יש משהו יותר מגניב!

אנשים קראו לילדים שלהם בשם שלי ואמרו לי שהם חשבו עלי כשהם בחרו את השם ( 2 אנשים שונים!) ממש התרגשתי!!

גם לי זה קרה- מישהי קראה לבת שלה

בשם שלי כי היא אהבה אותו וחשבה שאני ילדה מקסימה ומתוקה ומישהי קראה לבת שלה בשם (האמיתי) של לולי אחרי ששמעה אותו אצלינו

Looovely Girl

New member
אני עזרתי..

באותה תקופה שלפני שאחותי הקטנה נולדה, אהבתי את השם שלה.. הצעתי את השם להורים שלי והם אמרו שהם יחשבו על זה.. קנו לי גם באותה תקופה בובה חדשה (כיום היא של אחותי) ורציתי לקרוא לה בשם של אחותי... אמא שלי אמרה לי שלא כדאי כי יכול להיות שיקראו לתינוקת שתוולד בשם הזה.. וכך מה שהיה.. למתעניינים: השם של אחותי הוא נועה

יש לה שם יפה חחחחחחחחחחח..

אני ניסיתי לתת שמות לבני דודים שלי אבל ההורים שלהם ידעו מראש איזה שמות לתת להם והאמת שהייתי מרוצה עד הגג! (קוראים להם עידו ואיתי כשמותיהם של חברי להקת הדורבנים המדהימה חחחחחחחחח...)

למעלה