מי מכם יכול להסביר לי את ההסכם

צוריאל

New member
מי מכם יכול להסביר לי את ההסכם ../images/Emo53.gif

תודה למי שפרסם את ההסכם שנחתם עם הנכים אבל לא מובן לי משהו: סעיף א´: תוספת לקצבה - תשלום והעברה לועדה - תחולה לביצוע 1 למרץ 2002 האם ניתן להסיק שהחודש אקבל/נקבל קיצבה מוגדלת או שצריך לחכות לועדה?? האם אכן הקדימו את תשלום הקיצבה ליום ראשון הקרוב?? שבת שלום וחג שמח ! לא נישבר !!

asloma

New member
לצוריאל, עד כמה שהבנתי מגיעה..

א. כל עוד לא מצאה הממשלה מימון להסכם, אין תוספת !! ב. הוועדה צריכה לקום בקרוב, עד כמה קרוב, לממשלה פתרונים. ג. אם הנך נכה "קשה", דהיינו רתוק לכסא ונזקק לשר"ם, מצבך "טוב" תקבל תוספת בסך 1050 ש"ח, בלי קשר לוועדה הציבורית שתקום. ד. קצבת הנכות והניידות הוקדמה לתאריך: 24.03.2002. חג פסח שמח וכשר, בריאות טובה ומצב רוח טוב. אבי סלומה

צוריאל

New member
לאבי ס לאתי../images/Emo51.gif לכל חברי בפורום א

חבל שפועל יוצא מהסברכם הוא שאני אאלץל דחות את "מסע הקניות המטורף" שתכננתי לעשות עם התוספת לקיצבה. נראה לי שעד שהבולשביקים שבשלטון לא ימצאו פטנט איך לקחת לנו בחזרה את התוספת, הם לא ימצאו את המימון עבורה ! לא יתכן שבגלל התוספת לקיצבת הנכות כל המשק יכנס לסחרור אינפלציוני!!! אתם יודעים כמה זה יעלה כל שבריר אינפלציה שיתורגם לעלית שכר אוטומטית אצל הבולשביקים בעלי משכורות העתק? אנחנו הנכים עוד נהרוס את כלכלת המדינה ומוטב לנו לוותר על הקיצבה, ויפה שעה אחת קודם!... כבוד השר שלום מוזס לא יתן לזה לקרות, אפילו במחיר כריתת ברית עם השטן, סליחה עם הנגיד... שורות הזויות (?) אלו נכתבות תחת השפעת הסמים שקופת חולים מספקת לי בחינם (!!!)..., להרגעת כאבי, אבל את כאב הלב למה שמעוללים לנו, שום תרופה לא תעזור להרגיעו. שיהיה לכולכם חיבוק| חג שמח
וכשר !

צוריאל

New member
למירי 777

300 ש"ח במקרה שלי,אבל אין לזלזל גם ב 180 את יודעת מה אפשר לעשות בסכום כזה? המון, ממש אין ספור אפשרויות!!! תשאלי את הפקידונים ממשרד האוצר, הם יגידו לך ש ב ש ב י ל ך כ נ כ ה זה הון עתק כי מה את צריכה כסף, איזה צרכים יש לך? את הרי נכה!!! סליחה על הציניות, זה מכאב. בוקר טוב שבוע טוב וחג שמח וכשר

מירי 777

New member
אני הולכת להיות עשירה ../images/Emo5.gif

כשהם צריכים לתת מעניין על פי מה הם מחשבים את זה במינימום של המינימום, כשהם צריכים לקחת פתאום חוקי המשחק משתנים והם יודעים לקחת ביד נדיבה ולתת ביד קמוצה

צוריאל

עד שההסכם לא יעבור את כל האישורים וימצא מימון שלא נמצא עדין, אף אחד לא יקבל תוספת לדאבוני הרב. ברגע שתוגדלנה הקצבאות, תבוא הודעה רישמית של הממשלה או הארגונים הגדולים עם פרוט מי יקבל. כמה נקבל ולמי הזכאות לקבלת הקצבה. כפי שפורסם בעיתונות השבוע " שתשלום הגימלה תהיה החודש בתאריך 24 לחודש".

alonpaz

New member
האם כשנקבל תוספת מתי שלא יהיה...

נקבל את התוספת מיום שנחתם החוזה? זאת אומרת גם על החודשים שעברו מיום החתימה?

צוריאל,

בבקשה לא לפרש את ההסכם. הוא מהווה טיוטת הסכם שתידון בוועדה שצריכה לקום עד 28 לחודש זה ועדיין לא סגורה. עד שלא יוסכם על הכל, חלק מההסכם עשוי להשתנות. לכן מוטב להמתין בסבלנות להקמתה של הוועדה. לוועדה ניתנו 4 חודשים להגיש את סיכומיה או החלטותיה בשיתוף עם נציגים בעלי לקויות. אכן, ההסכם חל מראשון למרץ. בתקווה שההפרשים שנקבל יהיו בהתאם.

למעלה