מי מכם מזריק בלוגים ישר ליריד?
טוב, זה ידוע שלרוב הבלוגיסטים יש מנוי עדכונים, RSS או ש... כל חמש דקות בודק עדכונים בבלוגיה. מי מכם מרגיש שהוא לא יכול גם כשהוא יוצא החוצה
<אפילו לכמה דקות בשירותים
>והוא חייב להירשם גם ל "בלוגיה איתך גם בסלולרי". כמה שעות גג אתם יכולים לחיות בלי הבלוגיה? אתם בקטע של להתקשר לסלולרי של חבר שלכם ולשאול: * כנס לבלוגיה תראה אם אני במומלצים * כנס לבלוגיה תבדוק <היום יום א'> מה כתב השרוט * כנס לבלוגיה דרך השם משתמש שלי <קח סיסמית ***************************> ותבדוק לי כמה נכנסו אליי בשעות שלא הייתי ליד המחשב.
* תעשה טובה תמחוק לי הודעות זדוניות. * מה **** הגיב לי? בחייאת
* נו.......... יש חידושים בבלוג הבית כבר? * נו............. ענו לי בבלוגים אנשים ? מי ענה? בטח הכחולה החדשה
. * מה???????? השתנה דף הבית של הבלוגיה? תתתת'שבע באמאשך!!! * כמה אהבתי קיבלתי? * תבדוק כמה כסף כבר יש לי מהכניסות * לא נכון!!!! אני? אני? Moi בסערת הטוקבקים? איך? על מה? *מה??? צציק כבר לא מנהל? אין דבר כזה? זה לא יכול להיות! למה? מה קרה? טוב אני מבקש מהבוס שישחרר אותי מוקדם, תעדכן אותי בדרך, אם זה רק שמועות או רציני. * מה מטר מי מטר, חסמו אותו? מי חסם אותו? מי הגיב לו? ומה הוא ענה בחזרה? תקריא לי! איך מטר שמונים נראה? בגובה של מטר שישים?
טוב, זה ידוע שלרוב הבלוגיסטים יש מנוי עדכונים, RSS או ש... כל חמש דקות בודק עדכונים בבלוגיה. מי מכם מרגיש שהוא לא יכול גם כשהוא יוצא החוצה