מי מכם מזריק בלוגים ישר ליריד?

Tali1912

New member
מי מכם מזריק בלוגים ישר ליריד?

טוב, זה ידוע שלרוב הבלוגיסטים יש מנוי עדכונים, RSS או ש... כל חמש דקות בודק עדכונים בבלוגיה. מי מכם מרגיש שהוא לא יכול גם כשהוא יוצא החוצה
<אפילו לכמה דקות בשירותים
>והוא חייב להירשם גם ל "בלוגיה איתך גם בסלולרי". כמה שעות גג אתם יכולים לחיות בלי הבלוגיה? אתם בקטע של להתקשר לסלולרי של חבר שלכם ולשאול: * כנס לבלוגיה תראה אם אני במומלצים * כנס לבלוגיה תבדוק <היום יום א'> מה כתב השרוט * כנס לבלוגיה דרך השם משתמש שלי <קח סיסמית ***************************> ותבדוק לי כמה נכנסו אליי בשעות שלא הייתי ליד המחשב.
* תעשה טובה תמחוק לי הודעות זדוניות. * מה **** הגיב לי? בחייאת
* נו.......... יש חידושים בבלוג הבית כבר? * נו............. ענו לי בבלוגים אנשים ? מי ענה? בטח הכחולה החדשה
. * מה???????? השתנה דף הבית של הבלוגיה? תתתת'שבע באמאשך!!! * כמה אהבתי קיבלתי? * תבדוק כמה כסף כבר יש לי מהכניסות * לא נכון!!!! אני? אני? Moi בסערת הטוקבקים? איך? על מה? *מה??? צציק כבר לא מנהל? אין דבר כזה? זה לא יכול להיות! למה? מה קרה? טוב אני מבקש מהבוס שישחרר אותי מוקדם, תעדכן אותי בדרך, אם זה רק שמועות או רציני. * מה מטר מי מטר, חסמו אותו? מי חסם אותו? מי הגיב לו? ומה הוא ענה בחזרה? תקריא לי! איך מטר שמונים נראה? בגובה של מטר שישים?

Tali1912

New member
../images/Emo46.gif לעזאזל

זה צריך להיות לוריד במקום יריד, אולי יותר טוב שזה לא יוזרק ישר לוריד מתי יהיה עורך תיקונים פה?

לא יהיה לעולם, וטוב שכך

אחרת יהיו הרבה מקרים של "הוצא מהקשרו" ואנשים שמשנים את הדברים שלהם בדיעבד...

Tali1912

New member
למה?

בבלוגים יש? אז מה זה שונה מפורום? סתם לפתוח הודעת תיקון נוספת?

זה לא אותו דבר

הבלוג הוא שלך ורק שלך. מותר לך לכתוב מה שאת רוצה, ולהסיר את התגובות של הקוראים. אבל אפילו שם את לא יכולה לערוך את התגובות, גם אם הן שלך. ההודעות כאן הם שירשורים. אם את עורכת דבר אחד שכתבת, אז צריך לערוך גם את כל מי ששירשר את תגובתו אל השירשור שלך.

דנטל

New member
בדיוק כמו שהוא כבר ענה

אני יכולה לכתוב "אני אוהבת את אינשם משלוש ארבע חמש וחצי". אחר כך משרשרים אלי עשרות
. אחרי זה אני משנה את הניסוח בהודעה המקורית וכותבת "אני לא אוהבת את אינשם משלוש ארבע חמש וחצי" כשכבר משורשרות אלי עשרות
.

דנטל

New member
יו, כל כך לא אני

עד כדי כך שכשדיברתם פה על שינוי בעמוד הבלוגיה, נכנסתי אליו... ולא ראיתי אף שינוי, כי לא ממש שמתי לב איך הוא נראה קודם.

Tali1912

New member
ניצלת בנס

קבלי חצי
גם על זה שאת לא מעודכנת וגם על זה שיש לך חיים ש...אחרי הבלוגיה
מי שמקבל חמישה כוכבים צריך לשקול את צעדיו, להתקדם בראש חפוי לאמצע השרשור ולהודות "קוראים לי ____ ואני מכור..."

דנטל

New member
אבל אני מכורה לפורומים

כתבתי באחת ההודעות הראשונות שלי פה שאני פורומיסטית ולא טיפוס של בלוגיסטית.

חחחחחח../images/Emo6.gif

אני לא חושב שיש מישהו כזה באמת
אבל אני דבוק לבלוגיה רק כשאני מפרסם פוסט חדש וחשוב לי לדעת בכל רגע נתון מי קרא, כמה קראו, למה קראו, מאיפה קראו, מה חשבו... וכו'...

Tali1912

New member
זאת סתם הקצנה

כי באמת אני שואלת מי באמת נרשם וקורא בלוגים בחוץ דרך הסלולרי שלו.

../images/Emo6.gif

אני חושב שפעם הייתי ככה היום כבר לא.. אולי זה עניין של זמן אנא עארף, אבל כן יוצא לדבר על הבלוגים לפעמים.

siv30

New member
לא מכורה כל כך

לבלוג, אבל מכורה קשות לפורומים ובגלל שהסלולרי שלי התחרפן ולא מאפשר לי לענות בעברית אני ממש סובלת...

mary lou

New member
אופס ../images/Emo3.gif

סתם, האמת שאני לא כזו עד כדי כך אבל ללא ספק "מזריקה בלוגים לוריד". להבדיל ממה שתארת פה, אני דווקא פחות עוקבת אחרי ה"כמה אהבתי קיבלתי?" ושאר המה-קורה-אצלי-בבלוג. ז"א, אני עושה את זה, ובתדירות לא נורמלית ללא ספק אבל את עיקר הזמן אני דווקא מבלה בפורום הזה, בבלוגים של אחרים ובכל מיני לבדוק-מי-במומלצים למיניהם. אגב, גם בתפוז וגם בישרא. השבוע הייתי קצת עסוקה והכרחתי את עצמי להיגמל [פחחחח. זה מה שיש לי לומר על הניסיון העלוב הזה] הגעתי למסקנה שהמינימום של המינימום שלי הוא להיכנס שלוש פעמים ביום לבלוגיה. כשאין מחשב (למשל בשיעורים, נסיעות או כנסי אינטרנט מזדמנים) זה אכן קורה בסלולרי. בקיצור, מצב קשה ^-^

גאמי

New member
קוקוריקו אני כאן!!!

האמת טלי, תמיד הייתי כאן, רק שיחקתי אותה כאילו לא קראתי כל שניה את השרשורים החדשים בפורום, את הדף הראשי בבלוגיה , הדף הראשי של תפוז וכו'...למה? כי זה נותן לקהל המעריצים שלי תחושה שיש לי חיים מחוץ למחשב כלומר אני ממש אשת אשכולות , גם חיה חיים שלמים בחוץ וגם מדי פעם בנון שלנטיות צצה רק בכדי להגיב על הערה זו או אחרת...נחשפתי? אין לדעת מתי אני דוברת אמת ומתי לא אני בכלל וירטואלית לחלוטין ולפעמים גם קצת פקטיבית. ובכלל אני כבר מוצאת את עצמי קוראת לעצמי גאמי ולא גלית שזה אומר שגם אני כבר לא מבדילה בין מציאות לדמיון....אבל אני? אני ממש לא נכנסת כל שניה לבדוק, השתגעת? אין לי חיים?

למען האמת,

שנה שעברה, בזמן ההפסקות בבית הספר הייתי גולש דרך הסלולרי לבלוג ובודק תגובות ואם אני במומלצים על בסיס קבוע. אחרי שהבנתי שזה עושה לי חור ענקיייייייי בכיס עזבתי את זה (היום כבר נגמלתי). היום כשאני מפרסם פוסט אני עוקב אחרי תגובות חדשות שיש לי (מקבל אימייל על תגובה חדשה, ועל כל אימייל יש התראה מיידית במחשב) וסטטיסטיקות (אם יש תגובות מכאלו שמגיבים פעם ראשונה סימן שיש קישור מבחוץ, או שאני במומלצים / דף בית). כמובן כשמדובר בפוסט שמעורר די מהומה (כמה מפתיע, קרה לי ביום האחרון) אני מוצא את עצמי עוקב כל הזמן אחר הסטטיסטיקות, "אהבתי", תגובות חדשות וכו'.. על בלוגים בכלל אני מתעדכן באופן קבוע ב-RSS.. אני לא קורא מיידית הכל (כשיש עומס ואין זמן אני תופס כמה שעות באיזה יום מרוכז וקורא הכל ביחד במכה אחת) אבל כן קורא ועוקב. קרה לי גם ששאלתי אנשים במיוחד אם אני מופיע במומלצים או משהו כזה. פעם נורא התלהבתי מזה (וגם עכשיו!). בגדול אני דיי מחובר 24 שעות משום שאני גם מנהל את הפורום הזה, גם כותב בלוג כאן בבלוגיה ומתעסק בעוד כמה דברים שמחייבים אותי להתעדכן כמה שיותר מהר על מה שקורה. כמובן כשאין פוסט חדש ואין שום דבר תדירות הביקורים שלי פוחתת, אבל לא בצורה מאוד מאוד משמעותית (כמו דנטל
)

דנטל

New member
אעעעעע בעעעעע ציגלמעעעעעעע

כי אין לי סבלנות להזין סיסמה, ואם מענינות אותי הסטטיסטיקות אז לרוב זה רק אחרי שפרסמתי פוסט ולא ככה באופן תדיר, אבל בעיקר זו העצלנות לגבי הסיסמה.

אפשר בלי להזין סיסמא

אצלי רק צריך לדאוג שאני מחובר דרך המשתמש של הבלוג, ועמוד ניהול הבלוג נמצא במועדפים. הכניסה היא ללא סיסמא, ככה שהמרחק הוא קליק אחד בלבד... ממש מפתה.

למעלה