מי מכם/ן עובדי בית קפה מקבל נסיעות?

עוגלית

New member
מי מכם/ן עובדי בית קפה מקבל נסיעות?

אם אפשר להתחיל שרשרור בנושא. החוק מחייב בשכר מינימום לקבל החזרי נסיעות לכיוון אחד בעלות אוטובוס. מעל שכר המינימום זה אמור להיות מגולם בשכר בצורה זו או אחרת. אשמח לפרטים מכם.

get well

New member
בגלל שאני מקבלת מעל שכר מינימום..

לא הטריד אותי אף פעם עניין הנסיעות.. בכל מקרה.. אני מכירה אנשים שמשלימים להם למינימום וגם אין נסיעות.. תאמת אני לא חושבת ששמעתי על מקום שכן משלם...

אני!

לי משלמים נסיעות ורק כשראיתי את הסכום קלטתי כמה הפסדתי במקום הקודם שבו לא שילמו לי שקל על נסיעות (ועוד לא התביישו לדרוש ממני להקפיץ אנשים הבייתה... וכעסו כשסרבתי). וכמו שציינתי מקודם - רשתות שמכבדות את עצמן פועלות לפי החוק ומשלמות נסיעות... ואני גם יוצאת עם הרבה יותר מהמינימום, אבל גם מקבלת תנאים של עבודה מסודרת, כולל כל התוספות.

לא רק שלא משלמים נסיעות במקרי השלמה

אלא גם לא מחזירים לנו נסיעות במקרים בהם הגענו לעבודה ונשלחנו הביתה בגלל עודף מלצרים או חוסר עבודה (שבוע שעבר לדוג' נסעתי לעבודה- ואצלי נסיעה עולה 7.6 וכשהגעתי התברר שיש כבר חמש מלצריות וזה מספיק אז אמרו לי ללכת הביתה-שוב ,במחיר של 7.6,כך שבזבזתי שעתיים ו15 ש"ח על נסיעות בלי להרוויח אג'!)

אלולה

New member
לפי החוק,

הם צריכים לשלם לך נסיעות או לסדר לך בעצמם הסעה על חשבונם.... רק שאל כולם יודעים את זה אז לא עומדים על שלהם ויש מקומות שמנצלים את זה....

למעלה