מי מכן רוצה שNightwish-boy היה מנהל

lp2002

New member
מי מכן רוצה שNightwish-boy היה מנהל

בשביל זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לפורום הזה הוא רק רוצה לנקום בי כי הוא חושב שאני ניסתי להרוס את הפורום רוק מאטל כמה אנשים פה חושבים שהוא צריך להיות מנהל אני מעדיך את צ´סטר

lp2002

New member
הנה קישור שמוכיח שאתה שונא את לינקי

הנה הודעה שמוכיחה ברור שאין לך זכות זעה פה

roadkiller

New member
מה שאמרתי שם

זה שלצערי רוב המעריצים של הלהקה הדגולה לינקין פארק הם בנות 12 ובכל זאת אני מעריץ את הלהקה

roadkiller

New member
זו האמת

אבל אתה לא ראוי להיות מנהל מנהל צריך להיות אובייקטיבי ולא גרופי

lp2002

New member
:)תביא הודעה אחת שתמכתה בלינקין פאר

שמע אתה יודע משהוא אני מצדידי היה פה ילדים אבל שהכוונה שלהם לזלזל בלינקין פארק שהם ילדים כמוך ונייטוויש שמזלזל בלהקה ובמעריצים של הלהקה אין לך דעה פה בכלל

lp2002

New member
כן מעניין רק עכשיו אתה אומר את זה!

תביא הודעה אחת שכתבתה שאתה מעריץ שלהם? חוץ מזאות?

Nightwish-boy

New member
ומי שמנהל פה חייב להיות מעריץ?

מבחינתי, אם אכן אנהל את הפורום, הוא לא יהיה פורום "מעריצי לינקין פארק" אלא פורום המיועד לויכוחים, דיונים והבעת דעות בנושאים הקשורים ללינקין פארק. זה עדיף מבחינתי על איזה מעריץ מתלהב כמו צ´סטר שרק מקלל כל מה שזז וכל מה שלא מחזיק באותן דעות כמו שלו, ושאיים עלי ברצח. שלך דור

lp2002

New member
מה<???????????

טוב תראה הפורום הזה מיועד למעריצי לינקין פארק! זה הייתה המטרה בהתחלה מי שאיים עליך ברצח אסור לו להיות בפורום הזה כמה ויכוחים אפשר להתווכח על להקה אתה תהרוס אותו ואני קיללתי כול אחד שזז?

Nightwish-boy

New member
מי אמר שהפורום הזה מיועד

למעריצי לינקין פארק? זה פורום "לינקין פארק" לא פורום "מעריצי לינקין פארק" וזה גם לא צריך להיות... אני מתכוון שהפורום הזה יעסוק בדיונים ויכוחים וכו´. ולפי דעתך, צ´סטר לא צריך להיות פה. יופי, גם אני חושב ככה. שלך דור

PowerPuff-Girl

New member
לדעתי כן...

אוקיי אז נכון קיים פורום בכדי שכל אחד יוכל להביע דעה אבל לא הוקם פורום לינקין פארק כדי שכל השונאים שלהם יבואו ויהרסו אותו.... לדעתי... אני חושבת שההנהלה של תפוז יותר התכוונה בכיוון של מעריצים... אבל זו רק דעתי..

מישהי99

New member
אתה סתם ילד קטן!!

סתום כבר! אתה בכלל לא מתאים להיות מנהל, אתה אדם קטנוני ומעצבן שמציף את הפורום. מנהל טוב אמור לשמור על כללי הפורום ואתה רק מפר אותם. אז יאללה תתחפף, אף אחד לא רוצה אותך כאן!

Nightwish-boy

New member
את מדברת אלי או אליו?

כי מעניין אותי לדעת כמה בדיוק הצפתי את הפורום... ואיזה כללי פורום הפרתי בדיוק... ואיך את מדברת בשמם של אנשים אחרים... שלך דור

אנשים, תתעוררו!

לא ייתכן שמישהו ששונא את לינקין פארק ינהל פורום על לינקין פארק! בשביל מה? כדי שהוא כל הזמן יהיה נגד לינקין?? מנהל צריך לדעת על הפורום שלו, שזה כולל הערצה. תחשבו בהיגיון! אתם מתעקשים להרוס את הפורום? די כבר!

למעלה