מי ממכרינו מגיע להופעה מחר?

HaraRa

New member
אני אולי לא מכר

אבל אני בא להופעה מחר והייתי גם בהופעה בבאר שבע

שלחתי לה מסר אתמול והיא לא ענתה

בסוף קניתי דרך קופת התאטרון, שגם שם עשו לי הנחה, כך שיצא זוג כרטיסים, שורה 14 באמצע, ב-140 ש"ח. אז נראה לי שאפשר להסתדר עם מחיר טוב גם דרך הקופה עצמה...
נתראה.

Jen74

New member
אני רק שאלה../images/Emo3.gif

יש מישהו שהזמין באמצעות "חדשה ואוהדת"?

אוי בטעות כתבתי תגובה תחת מישהו אחר

שלחתי לה מסר אתמול והיא לא ענתה. בסוף קניתי דרך קופת התאטרון, שגם שם עשו לי הנחה, כך שיצא זוג כרטיסים, שורה 14 באמצע, ב-140 ש"ח. אז נראה לי שאפשר להסתדר עם מחיר טוב גם דרך הקופה עצמה...

HaraRa

New member
הממ הרגע חזרתי מההופעה

האמת היא שנהניתי הרבה יותר מההופעה בבאר שבע(זו אותה הופעה עם אותם שירים)... היום הרגשתי שמתי לא מרוכז ולא ממש נהנה וגם לא הרגשתי שהמלווים נהנים ולא הייתה אנרגיה כמו שהייתה בהופעה בבאר שבע....אבל לא נורא יש הופעות יותר טובות ופחות טובות

גם אני הרגשתי

צריך לזכור שהיה פיגוע באותו יום. קורה שיש הופעות עם אנרגיה פחות טובה. שון באמת חמודה ושרה יפה. היה מצחיק כשהוא השתעל ואמר משהו מפריע לי והגיטריט שאל "רוצה מים" והוא אמר "לא זה פשוט בדיחה שאני צריך להיפטר ממנה"...

Jen74

New member
../images/Emo6.gif

אותי הבדיחות לא כל כך הצחיקו כמו שהצחיק אותי העיתוי שהוא בחר לספר אותם

HaraRa

New member
הממ הרגע חזרתי מההופעה

האמת היא שנהניתי הרבה יותר מההופעה בבאר שבע(זו אותה הופעה עם אותם שירים)... היום הרגשתי שמתי לא מרוכז ולא ממש נהנה וגם לא הרגשתי שהמלווים נהנים ולא הייתה אנרגיה כמו שהייתה בהופעה בבאר שבע....אבל לא נורא יש הופעות יותר טובות ופחות טובות

Jen74

New member
חזרנו גם אנחנו ../images/Emo99.gif

מבחינתי הייתה הרגשת עילוי במהלך ההופעה. השילוב של חיים אוליאל היה חביב ולא יותר מזה. שון - במילה אחת - מ ד ה י מ ה
רחל - דבש! וכל צוות המוסיקאים המלווה - מקסימים אחד אחת. כבר מחכה להופעה הבאה
אה, כן, וגם מתי היה שם, נפלא כמו תמיד

HaraRa

New member
לא הייתה הרגשה כאילו לא בראש שלו

להופיע באותו יום? כי ככה אני הרגשתי... בכל מקרה הבת שלו מאוד מוסיקלית(כאילו דה..)

Jen74

New member
אני לא קיבלתי את הרושם הזה

אבל כשחיים אוליאל עלה לשיר הייתה הרגשה שזה לא שייך, לא מתחבר לשאר ההופעה.

Jen74

New member
גם אנחנו היינו שורה שנייה ממש באמצע

ממש מול מתי

מוגג

New member
היתה הופעה משובחת.

כולל כל המחוות המפורסמות. ההתבלבלויות הקטנות, הבדיחות המרוקאיות והעיבודים המדוייקים. חיים אוליאל לא ממש השתלב במופע וחבל. כי ניתן היה להשקיע קצת יותר מחשבה בקטע הזה (למה לא, נחליאלי? למה לא לשיר יחד איזה שיר של מתי בעיבוד חדש ["כלבלב", למשל] או שיר עגבניות כמו "חנינה"). אבל נחזור למתי - נהניתי מכל רגע והייתי מוכן לשעה נוספת. אגב, מה מסמל הרדיו? חוסר השמעות ברדיו "האמיתי"?

מסכימה...

אנחנו גם נהננו מאד...! אין, אין על מתי... אין מה לעשות...
אני עד עכשיו נפעמת מכמה ש"שלא ייגמר לי הלילה" נשמע בביצוע שלהם כל כך הרבה יותר טוב מכל ביצוע אחר ששמעתי...! נפלא...

למעלה