מי מנהל את הפורום ?

yagluli

New member
מי מנהל את הפורום ?

לאחרונה הודעות שלי נמחקו מהפורום (לפני שעתיים) ואני תהיתי מדוע הדברים קרו.. כל עווני היה לחשוף פרוייקטים שהקבוצה בראשותי עבדה עליהם כדי לתת טענת נגד לטיעון שהחומר חשוב מהרוח... האם זאת עבירה על חוקי הפורום ? למה ההודעות נמחקו ? והאם גם ההודעה הזאת תמחק ??? (אולי אני אמצא את עצמי בחסימה גם מפה ..?) שבת שלום חברים..

goldy

New member
כן; תהיתי היכן ההודעה שהגבתי עליה

כנראה שתמיד תהיה לנו מע' המסרים.

yagluli

New member
בקרוב המחאה תגדל :)

אל תדאג ידידי, אני לא מתכוון להשאר בפורום הזה זמן רב.. יש לי עוד המון עבודה לעשות.. עכשיו אני מגייס.. לפני חודשיים היינו 6, לפני שבוע 10, היום כבר יש בערך 30.. המילים הופכות לפעולות ולתקשורת אני אגיע כשאני ארצה.. בנתיים אני לא סומך עליהם :) גולדי היקר.. יכול להיות שמקלובין הוא שתול התפוזיזם הרדיקאלי ?? משום מה הוא לא עונה לי להודעות .. והסוגייה מטרידה אותי עד מאוד.. יש מצב שנעמה אשמה.. אבל מי יודע ...

yagluli

New member
זה כמו שהשתיקו את חושפי הגילדה

הפמיניסטית .. הייתה להם קומונה ופורום והעלימו אותם בגלל הוראה מלמעלה.. נשים שולטות בנו אבל אנחנו אמורים לחשוב שהמצב הפוך ... כאילו, זאת לא תיאוריה זאת דיי המציאות.. "עם בדיכוי תמיד ידרוש לקבל עוד ועוד פיצויים חומריים ..." כמו הנשים, כך הפלשתינאים.. ההקבלה מתבקשת לצערי.. אגב, לא הנשים מדכאים גברים, אלא נשים אחרות בעמדות כח , סתם שתדע.. בקיצור אנחנו נפגש כבר השבוע ואני אתן לך סקירה כללית על העבודה שלי

Mr McLovin

New member
הכול בסדר, אני פה

וההוגעה שלך נמחקה כי יש בה פן פרסומי. אתה מוזמן לפרסם את הלינקים הנ"ל בחתימה שלך. (נ.ב לא כל פעם שלא נראה לך משהו, אתה צריך להכריז עלי כעל שתול של תפוז .. סיפרו כבר את הבדיחה הזו לפניך
)

yagluli

New member
אהה מקלאבין .. איזה פרסומי =] חחח

פן פרסומי ? הפכת אותי לקפיטליסט וזה מעליב אותי .. האנשים פה הם קטני אמונה , ולכן צריך לתת להם המכשות פיזיות.. לא ידעתי בקשר לשטות הזאת של הפן הפרסומי, בכל אופן, אני אומר זאת קבל עם ועדה - השירותים שלי הם לא בתשלום והם מיועדים לחברי הקהילה שלנו בלבד.. אני לא מעוניין להפיק דברים לאנשים, זה לא מה שעושה לי את זה =] בטח לא אתרים איזוטריים באיזה נישה מודחקת .. המטרה הייתה הדגמה של מקורות הכנסה עצמאים כדי לנסות ולתת השראה לאנשים אחרים. שבת שלום

למעלה