מי מנהל הפורום ?

קצת אחרי שתפוז החליפו את המבנה של האתר (ודעתי רק הרסו אותו) המנהל של הפורום הנ"ל פרש וכרגע אין מנהל קבוע ..

dudi4321

Active member
"חיות על 4 טובות מחיות על 2. הן לא פוגעות בלי סיבה.
מכל אחד יש מה ללמוד, גם, ואולי במיוחד, מהחיות." X

חוץ מחתולים. משתעשעים בלהרוג. נלחמים עד זוב דם כשנלחמים על לב החתולה המיוחמת.

evike

Well-known member
מנהל
כמות הרוע שיש בחיות על 2 עולה על הרוע של כל החיות על 4 ועל כנפיים.

dudi4321

Active member
אבל ללא עוקבים /חברי הפורום זה לא שווה.
פעם כמות הגולשים היתה עצומה, הרבה דעות פתרונות היום יבש. אני ממשיך רק מהאינרציה. לא מתחבר כבר לשינוי.

החליפו את מבנה העץ של התגובות במנוע מיושן מלפני 20 שנה
יש המון פורומים מתים שהיו סגורים עוד במערכת הישנה וסתם עשו להם העתק-הדבק למערכת החדשה מבלי לחשוב שזה סתם מעמיס על השרתים שלהם להמשיך להחזיק מידע מת
המון משתמשים מהאתר הישן התקשו להתחבר מחדש למערכת החדשה ולבסוף תפוז הוציאו הודעה שצריכים לעשות רישום מחדש ולשלוח להם הודעה על זה ורק כך הם ישחזרו את המשתמש שלהם וזה דבר שגרם לנטישה המונית של משתמשים שלא היה להם את הכוח לשטות הזאת
שאני אמשיך למנות את כל הפאקים שלהם או שהבנת את הקטע ?

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
החליפו את מבנה העץ של התגובות במנוע מיושן מלפני 20 שנה
יש המון פורומים מתים שהיו סגורים עוד במערכת הישנה וסתם עשו להם העתק-הדבק למערכת החדשה מבלי לחשוב שזה סתם מעמיס על השרתים שלהם להמשיך להחזיק מידע מת
המון משתמשים מהאתר הישן התקשו להתחבר מחדש למערכת החדשה ולבסוף תפוז הוציאו הודעה שצריכים לעשות רישום מחדש ולשלוח להם הודעה על זה ורק כך הם ישחזרו את המשתמש שלהם וזה דבר שגרם לנטישה המונית של משתמשים שלא היה להם את הכוח לשטות הזאת
שאני אמשיך למנות את כל הפאקים שלהם או שהבנת את הקטע ?
צודק רק מתוך הרגל אני פה..גם הפורום שלי שהיה שוקק חיים קפוא חודשים רבים...נקווה שאיכשהוא זה יסתדר

למעלה