מי מנסה לחבל בציד צעצועי המין הגדול בבלגיה?

Dan_Kap_

Active member
מי מנסה לחבל בציד צעצועי המין הגדול בבלגיה?

"באמצע הלילה של חמישי האחרון, נלכדו מספר דמויות גבריות אלמוניות באלומות האור של פנסי השומרים על אזור "צייד צעצועי המין" ב-וופיון, פרבר בעל אופי כפרי של העיר הוואלונית נאמור. כאשר הבינו המסתננים כי התגלו - הם נמלטו מהמקום מותירים אחריהם כלי חפירה. תלונה הוגשה במשטרה, אולם החקירה טרם סימנה כיוון לעבר זהות אלה שביקשו לחבל בתחרות, אולי, המוזרה ביותר באירופה, הנערכת זה כבר השנה השביעית ברציפות, בהצלחה הולכת וגוברת.

לפני הכל, אם יש מי שטרם התוודע ל"צייד צעצועי המין", הנה סקירה היסטורית קצרה ופרטים על האירוע.

מאז שנת 2011, ביום ראשון השני של חודש אפריל, נערכת ההתמודדות הזאת אליה מוזמנות נשים על מנת לחפור משך אחר צהריים אחד ברחבי שדה גדול ולהעלות ממעמקי האדמה קופסאות פלסטיק ורודות אשר בכל אחת מהן מספר - תמורתו הן זוכות בפרסים, נכון, צעצועי מין שונים: ויברטורים, טבעות רוטטות, ביצי אהבה עם שלט-רחוק, אביזרי סאדו-מאזו, ביגוד תחתון סקסי, וכו'.

בשנה הראשונה הן היו מאות בודדות, בעיקר מבלגיה, אולם משנה לשנה נפוץ ברבים סיפורו של האירוע, וכיום מגיעות אלפי נשים צעירות לקחת חלק בהתמודדות, במכוניות, באוטובוסים, ברכבות, מצרפת, מהולנד, מאיטליה, משוויץ, מספרד, מגרמניה, ממזרח אירופה וגם מן הצד השני של האטלנטי...."
http://www.haaretz.co.il/blogs/shlomopapirblat/1.4009295

A לוןA

New member
לא יאומן

שגם אירוע כזה, שכולו תענוג (ואפילו לא נוגד שום דת באופן רישמי) מישהו מנסה לקלקל.
"רק שני דברים הם אינסופיים: היקום והטמטום האנושי, ואני עדיין לא בטוח לגבי הראשון."
- אלברט אינשטיין

מוניאמר

New member
בבלגיה?! איזה כיף!!

כיף לי שבבלגיה מתרחשת ההתמודדות הזאת.

אגב,מישהו טען פה שבכמה תגובות שלי אני מכניס ערבים. אז הנה! לא הכנסתי ערבים.

אציין רק שיש כבר בבלגיה ערים שהמוסלמים שבהם מהווים כ-40% מהאוכלוסיה. איזה כיף!

Dan_Kap_

Active member
מונימניה

אר, סליחה, מונומניה...

A לוןA

New member
פעם ראשונה צחקנו

בוא לא נהפוך את הבדיחה הגזענית ל"קטע".
מה גם שלדעתי, המידע שאתה מביא מוטעה.

Dan_Kap_

Active member
תגובה מוזרה

קח את מה שכתבת, החלף מוסלמים ביהודים ואני כבר יכול לדמיין אותך קורא לצה"ל להפציץ את בלגיה האנטישמית.

מוניאמר

New member
שמע, דן, במהלך החיים חייבים להגיע לשלב של חיבור למציאות

שמע, דן, במהלך החיים חייבים להגיע לשלב של חיבור למציאות.
כל בן אדם, בשלב מתקדם של החיים, צריך כבר להגיע לשלב שבו הוא יודע מי אוהב ומי אויב.
בלגיה היא והיתה מדינה רקובה ומושחתת מבחינה מוסרית.
שיתוף הפעולה של שלטונותיה עם הנאצים ידוע.
רשת פדופילים של בכירי השלטון בבלגיה, משהו כמו לפני כ-25 שנה זו עובדה פחות ידועה משום שכולם בבלגיה, כולל התקשורת, השתתפו בהשתקת העניין מחשש לעורם.
רשת של איסוף ילדות ונערות לצורך מסיבות צייד ומוות שבהן היו רוצחים את הנערות לאחר שנוצלו מבחינה מינית זו עובדה עוד פחות ידועה.
מי שבאמת רוצה לדעת מי אוהב ומי אויב ולא להדחיק את המציאות, כדאי שיחפש בגוגל תחת המילים:
belgium pedofile murder network

הנה טעימה קטנה מהמידע, מידע שחילצתי מגוגל ב'שלוף' בלי לחפש הרבה.
https://theinternationalreporter.or...veals-the-horrors-of-her-five-years-of-abuse/

אז אם מעניין אותך אם אני באמת שמח על כל אירוע שלילי שמתרחש בבלגיה, אז כן, אני שמח מאוד!
(עכשיו אולי תשיב שזה שייך לעניין או לא שייך לעניין, או קשקוש אחר, אבל אצלי, זו בהחלט הסיבה לתגובות שכתבתי)

למעלה