מי מנקה אצלכם את הבית?

מאי26

New member
העוזר! אנחנו משתדלים רק לסדר

ולתחזק מביקור לביקור שלו. היינו משתגעים אם גם הדבר הזה היה נכנס לרשימת המטלות שלנו, ומבזבז לנו חצי יום כל סופשבוע.

uti

New member
גם אצלינו ../images/Emo45.gif

בנות ובנים! עצה לחיים נוחים יותר - קחו עוזר/ת בסכום הזה אתם יכולים חנוח לכם קצב החיים היום הוא מטורף - אצלינו לפחות כל היום בעבודה בערבים לימודים ו...מה עם קצת זמן לנשום...????? אז המנקה הזו פעם בשבוע זה ממש עוזר וממש מקל על הקטע הזה - בהתחלה נןורא התנגדתי לעובדה שמישהו זר ינקה לי את החדר ויגע לי בדברים...היום אני מודה שזה היה טירוף לנסות ולהשתלט על הכל לבד ועכשיו ממש ממש בחום ממליצה על עזרה בבית!!

ניקול3

New member
אצלנו ביחד... ואם לי אין זמן (עובדת

ולומדת...) אז ארז מנקה לבד. והוא ממש אלוף בזה

למישהו יש להמליץ על מנקה טובה

באזור ראשון. ? עד עכשיו השתדלנו שננו לנקות, אבל אין זמן לזה.... ועכשיו גם אין לי כוח לזה...

קוש1

New member
אני אגיד לכם למה שאלתי

כי עד לאחרונה באמת ניקינו ביחד אבל עכשיו שהוא התחיל ללמוד ואני יותר חופשיה יוצא שאני מנקה יותר ולפעמים זה מבעס..:)

gmgy

New member
.....

כששנינו עבדנו, העוזרת ניקתה, אבל עכשיו אני לא עובדת ולכן גם מנקה. העניין הוא שאני הבן אדם הכי מבולגן בעולם וגיא כל הזמן הולך אחריי ומסדר, אז זה לא ממש נורא לנקות את הבית לבד מדי פעם...

uti

New member
היא מת"א אבל מגיעה לאיזור

שמה אניה את יכולה להתקשר ולשאול אותה אם היא פנויה היא ממש בחורה מקסימה ועוזרת מעולה!! טלפון: 067-227497 אם היא לא פנויה יכול להיות שבעלה יכול תמסרי לה שרעות הפנתה אותך כשי שתדע מאיפה הגעת אליה. מקווה שיעזור לך!

שמופית

New member
זה תלוי מי פנוי......

בד"כ שנינו מנקים ביחד, אבל תמיר הרבה יותר יסודי ממני וכשהוא מנקה, הוא מוציא את כל הבית החוצה לדשא, מטאטאים ושוטפים ומחזירים הכל בחזרה. כשלמדתי, והייתי צריכה להיות בלימודים בימי שישי, הוא היה מנקה לבד וקונה לי פרחים

danaziv

New member
העוזרת פעם בשבועיים

ואנחנו משתדלים לתחזק בין ביקור לביקור שלה . האמת היא שבעבר היינו מנקים ביחד או כל אחד בזמן שמתפנה לו ,אבל אמא של גיא המקסימה החליטה להעניק לנו עזרה במימון העוזרת פעם בשבועיים וזה פשוט ח-ל-ו-ם, בהחלט עליה באיכות החיים בעיקר כשכל כך עסוקים ועובדים כ"כ קשה.

למעלה