מי מסתתר תחת הכינוי mike300L

מי מסתתר תחת הכינוי mike300L

וכתב את ההודעה הבאה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=421&msgid=41835086 האם מיקי גולן נהיה צעיר בשנתיים (לפי הכרטיס האישי) ? או שמדובר במתחזה לאגדת האווירובטיקה ?

הפתעה מרעישה: יותר ממיקי אחד בעולם!

מדובר בישראלי שגם לו קוראים מיקי, וחי בארה"ב, מטיס אקסטרא 300L. אתה יכול ליצור איתו קשר במסרים אישיים. לצערי לא פגשתי בו מעולם, נשמע בחור על הכייפק.

לא לקחתי בחשבון את העולם הגדול...

חשבתי רק על הארץ... כמה מטוסי אקסטרא 300L קיימים פה ולכמה מהטייסים שלהם קוראים מיקי... mike300L תרשה לי להביע את התנצלותי

mike300L

New member
מי רוצה לדעת?

מה עוד בדיוק צריך לשים בכרטיס האישי כדי לאבד תואר של טרול?

mike300L

New member
למיקי

לגבי האוברול ב MT , במרץ האחרון שלחתי את הפרופלור לאוברול עקב נזילות גריז משני אטמי להבים ו640 שעות (מעט מעבר למצופה), וכפי שאורך המשלוח שלך גם כאן לקח בערך שלושה שבועות לסיום פלוס עוד שלושה ימי משלוח לכל כוון.

אני לא חושב שזה הצחיק אותו

מרטין, תזכור שמיקי מארה"ב. אני בספק אם הוא יודע מי זאת לובה. בלי הידע הזה, ההתצנלות שלך (שאני מבין ככנה כמובן) מאד מוזרה למי שחי בארה"ב. ולמיקי, בתמצית: דמות מתוכנית טלוויזה של קופאית סופרמרקט, עולה חדשה מרוסיה, שהפכה לדמות ממש ממש מוכרת, כולל חיקוי סגנון הדיבור וכו', ובפרט ה"מצטערת" שלה בעברית של עולה חדשה. כולם בישראל מעלים חיוך מיידי כשקוראים את מה שמרטין כתב ... לגבי הפרופ - MT - כן נו, אני ממתין בסבלנות ... מקווה שיהיה כאן השבוע. אני מאמין שהסיפור שעם הפאדיחה של נזילות הגריז הסתיים.

mike300L

New member
אין נזילות

לפחות ב 120 השעות מאז האוברול, באשר אותה "צטערת" זה מסביר את הכרטיס האישי של זכר וההתבטאות בנקבה... תודה.

למעלה