מי מעוניין לנגן - להופיע ל..כיף?

שתרודל

New member
מי מעוניין לנגן - להופיע ל..כיף?

אהלן חבר'ה, מה שלומכם? אתם בסדר, אכן? אתם יודעים, אני ב"ה מלחין וכותב מילים (תמלילן), ויש לי רעיונות לעיבודים; הקלטתי כמה מהחומרים שלי ; קצת בסקיצה קצת באולפן, וכעת אני רוצה לגבש הרכב נגנים בעלי מוטיבציה, כדי שאוכל להתחיל להופיע במקומות קטנים וגדולים. קטנים נניח, פעם בשבוע. וגדולים, לכשיזדמן בעזרת השם. הסגנון חומרים שלי קצת קשה להגדרה, כי הוא דיי יחודי; מצד אחד הוא כולל שירים אולי עם קצת ציניות והומור, שירים עם מחאה סמויה\גלויה, שירי גרוב, ומאידך בלדות שקטות ושירי נשמה חלקם מבוססים על המקורות. [משהו כמו סגנון אהוד , גפן, משינה (בשירי הגרוב) ואולי קצת מאיר אריאל]. אני מחפש גיטריסט, בס, תופים, וקלידים (או שני גיטריסטים לפי הביקוש ואיך שזה יסתדר). אם יש מישהו ממכם שמאמין בעתיד ורוצה לעבוד איתי, שיצור איתי קשר בבקשה. כי בשלב הראשון כמובן שלא נרוויח שקל מכל זה, כך שלא נקבל תשלום; לא אני ולא הנגנים. כמובן שאם נגיע לרמה מסויימת של תשלום, אז וודאי יהיה תשלום לנגני ההרכב. אז אם אתם נגנים טובים, ובא לכם להתחיל להופיע איזו פעם בשבוע בכיף, לא בשביל תשלום, אם אפשרות להתקדמות בעתיד, צרו קשר. אני מקווה לגבש את ההרכב כמה שיותר מהר בעזרת השם. המייל שלי: [email protected] נדב

למעלה