מי מעונין

תמי123

New member
מי מעונין

בגדי חורף מעילים ונעלים לילדים במידה 6 בערך, + קצת בגדים לילדים בני 10 ו 12. כלמיני "בובות" ומשחקי בנים לילדים בני 5-7. שמיכות חורף לתינוק, מצעים למיטה כפולה (כמה וכמה סטים), בגדים לאישה במידות L בערך, שני ז'קטים של חליפות גבר מידה 44-42, מעילים מצמר לאישה מידה 40 ניגונים אמר שיעבור לקחת בקרוב, אבל צריך לדעת למי להעביר

Rene2

New member
הי תמי בגדים במידה 6 אוכל להעביר

למשפחה האתיופית שבחסותי. אבל אני צריכה שינוע, לאזור ראשל"צ אם ידוע לך אם מישהו עובר בסביבה... אפילו אם יש מישהו בבת ים אוכל להגיע גם לשם. נעלים, אם המשפחה לא מוכנה לקחת. כתבי לי במסר אם ידוע לך ויש שינוע לאזור...

Rene2

New member
ואם תוכלי לכתוב לי מהיכן את אולי

אמצא סידור, של מישהו שמגיע אלייך.

ניגונים

New member
Rene,ייתכן ואוכל למצוא מישהו מראשון

שייקח את הדברים לראשון, האם תוכלי לאסוף ממנו ?

Tal Tal4

New member
ניגונים יקר ורנה יקרה

אשמח להעביר לך רנה בגדים לראשוןלציון-אני מקווה שעד סוף השבוע אספיק להגיע אליך. ניגונים -ראשון זה לא בקו ההסעות שלך.....

היי תמי, ניגונים אמור לאסוף

ממך עבורי, לפי הודעה אחרת שפרסמת לפני ימים אחדים. מה שמתאים לרנה, אאסוף עבורה. תודה רבה על תרומתך.

תמי123

New member
זה יקח כנראה

כמה ימים לפי מה שהבנתי מניגונים האוטו שלו עמוס, והוא ביקש פירוט בפורום כך שידע לאן להעביר. הנעלים דרך אגב הם נעלי הרים מידה 28 ממש ממש חדשות ומקסימות. זוג חום וזוג כחול (של התאומים) שהלכו איתם אולי פעמיים. הסוליות אפילו לא משופשפות, אחרת לא הייתי נותנת. שווה לתת לאמה להסתכל, הן עדיין לא קיבלו צורה של רגל.

ניגונים

New member
ותודה לך תמי123

על שמיינת את הדברים ושמת פה את הפרוט זה ממש יעזור, ככה גם נוכל לנתב את התרומה ליעדה ביעילות

למעלה