מי מעצבנת אותם יותר..רנין או שפרה??

• פותח הנושא a10a
  • פורסם בתאריך

a10a

New member
מי מעצבנת אותם יותר..רנין או שפרה??

אותי אישית רנין מעצבנת מאוד כי היא כול כך צבועה שזה מרתיח אותי..היא צבועה,שקרנית ומגעילה לעומת שפרה שרק רעה ורכלנית...חובה לציין שהיא לפחות לא צבועה! רנין חייבת לעוף!!!!!!!!!!!!!! נמאס שהיא שתולה של ההפקה !!! מי צריך שתולה כזאת?? היא פשוט בושה לערבים!!

דנה1982

New member
קשה לי עם מה שאמרת

אני לא אוהבת את רנין ומבחינתי היא הראשונה בתור לצאת החוצה. אבל להגיד שהיא בושה לערבים זה קצת היסחפות וגם קצת גזעני. כמישהי שמאוד מפריע לה השיר "פרידי פרידי פרידמנים מתים", קשה לי עם אמרה כזו.

a10a

New member
אני ממש לא גזענית...אני מתכוונת ש...

אם הייתי ערביה, הייתי ממש מתביישת ברנין בתור אחת שתייצג אותנו! היא שקרנית,צבועה ומגעילה! ובנוסף זה היא מביישת את המגזר כי היא נדבקת לבנים ונמרחת עליהם מה שהיה עם שי וכן כמו שהיא בהתחלה שיחקה אותה שמפריע לה המקלחת והקידוש וכל השאר ופיתאום שום דבר לא מפריע לה ולא מפריע לה להיות חצי ערומה מול כל המדינה! לזה התכוונתי! בתור צרפתיה למשל אני ממש מתביישת בונסה כי היא גורמת לכולם לחשוב שכל הצרפתיות כמוה ואתם יודעים למה אני מתכוונת- שרמוטההההההההההההה

SG12

New member
שפרה יותר מעצבנת..

עם רנין אני חושבת שאתם מגזימים בתגובות עליה.. והבשוואה בינהם שפרה יותר מעצבנת..

אתיאב

New member
שפרה רעה יותר

מתוחכמת . רנין שקרנית וסכסכנית פשוטה...ללא מעוף

DanaBlanc

New member
אף אחת לא מעצבנת אותי

נהנת לראות אותן על המסך שלי :) צריך להעיף משעממים ולא את אלה שרעים וצבועים וטרהלהלהל הם אלה שמעניינים בסופו של דבר

למעלה