מי מפה טס למדריד בחנוכה להופעה של הספייס? אני בוודאות מה איתכם?
A Ana Lyn Newkirk New member 24/8/07 #1 מי מפה טס למדריד בחנוכה להופעה של הספייס? אני בוודאות מה איתכם?
B britmel New member 24/8/07 #2 כן| אנייי באהה בארורררר | מי עוד הנה פרטים נוספים על הדיל כן כן זה הרבה כסף.. אבל שווה את זה..
D Drowned World New member 24/8/07 #3 אני חושב שכדאי לחכות קצת אולי הספייס יופיעו במקום קרוב יותר וככה לא נצטרך דילים אפשר לקנות כרטיסים ולישון במקום זול זה יצא הרבה פחות מהחבילה הזאתי זה ימבה כסף יותר ממה שחשבתי אפילו בהתחלה
אני חושב שכדאי לחכות קצת אולי הספייס יופיעו במקום קרוב יותר וככה לא נצטרך דילים אפשר לקנות כרטיסים ולישון במקום זול זה יצא הרבה פחות מהחבילה הזאתי זה ימבה כסף יותר ממה שחשבתי אפילו בהתחלה
B britmel New member 25/8/07 #5 אמממ..../images/Emo13.gif א. איפה תמצא דיל זו שכולל כרטיסים להופעה.. ב. ברוך הבא.. מי אתה..
P pinkdor New member 25/8/07 #6 אני... אני דורון... נעים להכיר זאת באמת הפעם הראשונה שאני מגיב בפורום הזה...
מ מלאני סי 2 New member 26/8/07 #12 ברוך הבא לפורום מלאני סי בתפוז../images/Emo70.gif אני שרית../images/Emo13.gif
P pinkdor New member 25/8/07 #7 ראיתם... את העטיפה של אלבום הלהיטים החדש? אני מאמין שככל שהזמן יעבור נמצא דילים יותר טובים אני חייב חייב לטוס להופעה מי מצטרף?
ראיתם... את העטיפה של אלבום הלהיטים החדש? אני מאמין שככל שהזמן יעבור נמצא דילים יותר טובים אני חייב חייב לטוס להופעה מי מצטרף?
B britmel New member 25/8/07 #8 אני מצטרפת אבל אני חושבת שהדיל הזה הוא טוב וכן ראינו כבר את העטיפה פרמתי אותה פה לפני איזה שבוע.. ")
P pinkdor New member 26/8/07 #11 מנהל את אתר הבועה... שנסגר ממש בסוף השבוע הקרוב! www.habua.co.il אני מקווה ללכת, אני מאוד מאוד מאוד רוצה.
מנהל את אתר הבועה... שנסגר ממש בסוף השבוע הקרוב! www.habua.co.il אני מקווה ללכת, אני מאוד מאוד מאוד רוצה.