מי מפה משתתף בתרגיל ביום רביעי הבא?
A afiksambol New member 1/4/06 #7 לא רק לך ולא רק אט"ן... איזור איילון לבדו מוציא לתרגיל כ-15 כלי רכב (לבנים, אט"נים, נט"נים, תער"נים, מיול....) והוא לא היחיד שיהיה שם.
לא רק לך ולא רק אט"ן... איזור איילון לבדו מוציא לתרגיל כ-15 כלי רכב (לבנים, אט"נים, נט"נים, תער"נים, מיול....) והוא לא היחיד שיהיה שם.
ע עמיחי נ New member 2/4/06 #8 יהיו שם איילון,ירקון ודן.. יהיה חפ"ק, תאר"נים,נט"נים,אמבולנסים רגילים,אוטובוסים(אמרו לי שחלק מהפינוי יתבצע באוטובוסים...אין לי מושג אם זה באמת הולך להיות..אבל נשמע נחמד..)
יהיו שם איילון,ירקון ודן.. יהיה חפ"ק, תאר"נים,נט"נים,אמבולנסים רגילים,אוטובוסים(אמרו לי שחלק מהפינוי יתבצע באוטובוסים...אין לי מושג אם זה באמת הולך להיות..אבל נשמע נחמד..)
A amitp New member 3/4/06 #9 ועכשיו לטובת המצורעים מנגב אתם מוכנים בבקשה לספר לנו על איזה תרגיל אתם מדברים בדיוק? (ככל הנראה נתב"ג?)
ועכשיו לטובת המצורעים מנגב אתם מוכנים בבקשה לספר לנו על איזה תרגיל אתם מדברים בדיוק? (ככל הנראה נתב"ג?)
ע עמיחי נ New member 3/4/06 #10 הנה : http://www.mdais.org/main/siteNew/index.php?langId=3&page=38&stId=3041