מי מפחד מד"ר יהודה היס?

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

אורי_ח

New member
חיכית שמישהו ישאל מדוע את פוחדת?

ובכן... למה ומדוע???

BooBee

New member
מצטרפת לאורי

וגם שואלת: מי זה הדוקטור הזה?

kevant

New member
ד"ר יהודה היס

ראש המכון לרפואה משפטית באבו כביר. כעט נמצא המכון, שבהנהלתו, תחת חקירה משטרתית על מנת לבדוק חשדות לאי סדרים. כתבה בנושא התפרסמה לפני זמן מה בעיתון ידיעות אחרונות. ידוע כעת שישנן ארבע משפחות של חללי צהל אשר חלקי גופות יקירהן נמצאו במכון. אומנם חלקים קטנים אך בכל זאת... דבר זה מזכיר פרשה שאך לפני זמן מה התפרסמה ברבים. פרשת הזהוי המוטעה של גופות חללי השיטת. וקבורתן בקברים הלא נכונים. בנוסף לארבע המשפחות של חללי צה"ל, קימות עוד 81 (כמדומני) משפחות של אזרחים שבימים אלו מודיעים להם על קיום חלקים מגופות יקירהם. ובנוסף ישאלו את רצונם לגבי אופן הקבורה של אותם חלקים. לך SAD אני מקוה, כמו גם ליתר, שלא יגיעו על מנת לבשר את הבשורה. לילה טוב וחלומות פז לכולם.

אורי_ח

New member
ומי כמוך, אבא יקר של ג.

יודע את מה שאתה כותב... אחות של ידידה טובה שלי עובדת בתחום. אני יודע שהיא עושה עבודה קשה, קורעת לב. לעיתים גם נקראת למקומות אסון ברחבי העולם כמומחית בעלת שם. לצערנו, מכון שכזה חייב להתקיים. מוטב שהנהלה נקייה יותר הייתה עומדת בראשו. אני בטוח שכוונות המחקר הפתולוגי חיוביות ביסודן, אך לא זו הדרך. ומה אתך sad? מה מפחיד ומה מטריד אותך? כאן המקום...

אבא יקר של ג. ???

אורי האם לא טעית ? לא נורא, שמחתי לראות שאתה שוב כאן. אני כרגע בעיקר ´שקופה´ הרבה אהבה ורד ע.

אורי_ח

New member
לורד, ל - kevant

ורד, גם אני שמח לראות אותך. חוץ מזה, גם "שקופים" נחשבים במניין. מי יודע כמה כאלה ישנם... כולם אחים ואחיות שלנו. ובקשר ל - ג. אני מצטער, לא הייתי צריך. kevant אולי לא היה רוצה שמישהו יגיד עליו דבר מזהה יותר ממה שהוא התכוון בעצמו לומר. אנחנו קצת מכירים מקודם. kevant, אני מתנצל אם מה שאמרתי לא היה לרוחך. אורי

../images/Emo52.gif אורי

בטפשותי חשבתי שהתבלבלת בין אמא של ג. לאבא של ג. מכאן נבעה הערתי. סליחה גדולה. וחוץ מזה, נוספו היום למשפחתנו - משפחת השכול - ארבע משפחות חדשות. אחת כבר אחרי ההלוויה ועוד 3 הלוויות מחר. ואני יודעת מה אומרים שם, ומה חושבים שם, ומה עושים שם, וכמה לא מבינים - בעצם - מה נפל עליהם. בוכה איתם כל היום. נכון, בוכה את הבכי שלי, אבל חושבת עליהם. זה די נורא לדעת, צעד אחרי צעד, מה קורה שם, ומה יקרה... מתי יהיה לזה סוף ?

אורי_ח

New member
אמר אחיו של אחד ההרוגים:

"זה לא איש אחד מת, זו משפחה שלמה מתה" ידע אישי קודם? קלישאה? נבואת לב מרה? כך או כך... לבי למשפחות הספונות עתה בסוכות אבלן, עם הכאב הפרטי והנפש הערבית החצויה.

BooBee

New member
אני מבינה ../images/Emo10.gif

גם אחותי, לפני שהבאנו אותה לקבורה, עברה נתיחה באבו כביר בגלל שנפטרה תוך כדי שינה ובגלל שזה קרה אצל השכנים, המשטרה די "הכריחה" את הוריי לנתח אותה, כדי שנדע ממה נפטרה. אני זוכרת כשהפרשה הזו של אבו כברי התפרסמה, זה די חירפן את ההורים שלי. האמת שאותי זה פחות זעזע. עוד לא הבהרתי לעצמי למה.

למעלה