מי מפחד מהזריחה?

קוֹבּ

New member
מי מפחד מהזריחה?

לא חושב שאני, אבל בכל זאת סגרתי הרגע את התריסים והחשכתי לעצמי לחלוטין את החדר, אם נתעלם לרגע משבעה עשר האינצ'ים הבוהקים של מסך המחשב. לא מפחד. סתם מעדיף אותה רחוקה מהעין. נו, טוב. אולי קצת. די. חזרתי מהים. הכוכבים מאוהבים היום. באקסטזה. קשה להם קצת עם זה אני חושב. זזים ממקום למקום, נעלמים, נופלים, קורצים, אבל בכל זאת תמיד זוהרים [מה שחיזק את השערתי לגבי היותם מאוהבים]. כולי מלח, חול, אפר מחשבות ואבק כוכבים. נכנסתי להתקלח. כיביתי את האור, הדלקתי שני נרות, ועל אדן החלון הנחתי תאנה. [אינני מעריץ גדול של תאנים כשהן בפה שלי, אבל בתור חזיון הן נהדרות. בערך כמו כמה נשים מיוחדות באמת]. גילוי נעים: מים על הגוף עם אור של נר ותאנה על החלון, עושים פלאים לאהבה העצמית.
עוד רבע שעה 6. לא אוהב את השעה הזו, בעיקר כי היא זוגית, בעוד ש5:47 נראית הרבה יותר בוגרת, שלא לדבר על.. 5:57. אז אחכה קצת ואלך לישון.
המלח והחול נשטפו ממני. אפר המחשבות כבר הוטמע וחילחל לתוכי [כמו דשן לרגשות]. אבק הכוכבים נעלם רק בחלקו. רובו נשאר. מי שרוצה קצת מוזמן לבוא, לחבק. אני מבטיח שהוא ידבק. זריחה טובה, שינה ערבה.

eorion

New member
אהה...

גם אני ראיתי היום את הזריחה... בכלל הצלחתי לרראות אותה הרבה בזמן האחרון... וזה לא נח... בבית הספר השנה הרגשתי שאין לי שעון ביאולוגי... כלומר שאני יכול לשון מתי שאני עייף עד שאני לא עייף... אז היו לילות שלמים שקראתי, או הקשבתי לדיסקים, ובשיעורי ביאולוגיה ותנ"ך השלמתי שעות... הספקתי לחלום חלומות בבית הספר... ואני לא חולם הרבה בכלל... ובחופש, בגלל שצריך לקום מוקדם לעיתונים, וללכת לשון מאוחר כי אנחנו חיות לילה מוטרפות ופעילות מאד, אז אני גם בקושי ישן... והחזירים יוצאים פה ב4... אז צריך לצאת לחפש אותם... ומה שהכי מרגיז בעולם זה איך שהזמן רץ גם כשלא נהנים

האמת שאני...

מאוד... זה אומר שצריך לקום הרבה יותר מדי מוקדם... ואני ממש לא טיפוס של בוקר... אבל אם זה אחרי לילה לבן זה מגניב...
בקיצור, זה תלוי בסיטואציה ובאסוציאציה... [אופס, יש כאן ילדים

למעלה