מי מפחד מהשבת

רעוּת

New member
מי מפחד מהשבת ../images/Emo197.gif

טוב, נחזור לשאלונים האובדניים. אולי זה יילך יותר טוב הפעם
מה לא נעים לכם? מאיזה צד אתם מעדיפים לראות את הזריחה (אם בכלל)? הייתם מעדיפים לשכוח דברים רעים שקרו לכם, או דווקא לזכור? על מה אתם לא מצליחים להפסיק לחשוב? מה מכאיב לכם? אתם חולי נקיון או בלאגניסטים? יש לכם חדר לבד? אתם בד"כ מקיימים הבטחות? מה גורם לכם לרצות לפרק הכל? מי הייתם רוצים שיישאר? מה מקומם אתכם? מרגישים שאם תרצו תוכלו להשפיע ולשנות דברים? איזה למשל? מה הייתם רוצים לנפץ? מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? "כשעצובים, הולכים לים לכן הים מלוח..?" איפה אתם מרגישים בבית? אתם בוכים הרבה? אם יכולתם לעשות דבר אחד במשך 20 שעות ביום, מה זה היה? למה התכוונה הרונה לפי דעתכם ב-"ולצאת החוצה מהזמן...?" מה הפחד הכי גדול שלכם?
|שאלת בונוס למזוכיסטים:
שמתי
לאחר השאלונים האחרונים ולאחר הקשבה אינטנסיבית (ומזוכיסטית
) לשירים של רונה, שהמילים "לזכור" ו"לשכוח", ובכלל הנושא הזה של חוסר היכולת לשכוח או לעומת זאת חוסר היכולת לזכור דווקא, מופיע שם הרבה. מה יותר הורס לכם את החיים- הזכרון או השיכחה? ולמה? ובהמשך לשאלה מלמעלה, אם אתם מעדיפים לזכור או לשכוח דברים רעים שקרו לכם, אם היה אפשר לעשות להם "שמש נצחית בראש צלול" (נו, אם ראיתם את הסרט וזה), ולמחוק אותם לגמרי, הייתם הולכים על זה? למה/ למה לא? ולמה רונה לא שרה אותו כמעט בהופעות
*מחאהשקטה* (ואל תגידו שזה מתוך התחשבות בקהל, אין לה בעייה להתעלל בנו עם מבול כל פעם
)

DeepThoughts

New member
אני מחכה לשבת

מה לא נעים לכם? אי הגינות מאיזה צד אתם מעדיפים לראות את הזריחה (אם בכלל)? אני רוצה לקום אחרי הזריחה, לא כ"כ בזמן האחרון הייתם מעדיפים לשכוח דברים רעים שקרו לכם, או דווקא לזכור? לשכוח נו על מה אתם לא מצליחים להפסיק לחשוב? אני מומחית במחשבות בדיעבד. אין מה לעשות מה מכאיב לכם? עלבון אתם חולי נקיון או בלאגניסטים? אני די באמצע אני חושבת יש לכם חדר לבד? כן אתם בד"כ מקיימים הבטחות? משתדלת מה גורם לכם לרצות לפרק הכל? שגרה מי הייתם רוצים שיישאר? מה זה השאלות האלה מה מקומם אתכם? חוסר צדק, אי הגינות, שקרים מרגישים שאם תרצו תוכלו להשפיע ולשנות דברים? איזה למשל? לא מה הייתם רוצים לנפץ?זכוכית? מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? לאו דווקא להחזיר, אני צריכה אסרטיביות "כשעצובים, הולכים לים לכן הים מלוח..?"כנראה איפה אתם מרגישים בבית? בבית אתם בוכים הרבה? בזמן האחרון אני די רגישה אם יכולתם לעשות דבר אחד במשך 20 שעות ביום, מה זה היה? כלום, לאכול גלידה, לישון, לראות טלביזיה, לנגן ולחבק למה התכוונה הרונה לפי דעתכם ב-"ולצאת החוצה מהזמן...?" לא לשים לה לגבולות. לעשות מה שרוצים מה הפחד הכי גדול שלכם? ליפול נפילה חוזרת אל מה שנמס אתם מעדיפים לזכור או לשכוח דברים רעים שקרו לכם, אם היה אפשר לעשות להם "שמש נצחית בראש צלול" (נו, אם ראיתם את הסרט וזה), ולמחוק אותם לגמרי, הייתם הולכים על זה? למה/ למה לא? לא, גם אם היו דברים שהייתי מעדיפה שלא יקרו הם חלק ממה שאני, אם אמחוק את הזכרונות הרעים, אמחוק גם את הטובים, כמו בסרט שהוא לא זכר שהוא פגש את הבחורה כבר.

את אני ואתה?

נכתב ביום דכאוני.אין לייחס משמעות גדולה מדי אל הנאמר ו\או נכתב.תודה ההנהלה. מה לא נעים לכם? כשמשהי שלא אמורה להתחתן עם משהו מסויים,מתחתנת איתו ועוד ברקע יש שיר של רונה.זה לא נעים לי.לא. מאיזה צד אתם מעדיפים לראות את הזריחה (אם בכלל)?אני מעדיפה לישון בזמן הזריחה. הייתם מעדיפים לשכוח דברים רעים שקרו לכם, או דווקא לזכור?לשכוח.מהר. על מה אתם לא מצליחים להפסיק לחשוב?על אתמול.\: מה מכאיב לכם?ראה תשובה לשאלה הראשונה. אתם חולי נקיון או בלאגניסטים?בלאגניסטית יש לכם חדר לבד?כה אתם בד"כ מקיימים הבטחות?כה מה גורם לכם לרצות לפרק הכל?כשהכל הולך רע.... מי הייתם רוצים שיישאר?תלוי בסיטואציה מה מקומם אתכם?אנשים רעים וטיפשים. מרגישים שאם תרצו תוכלו להשפיע ולשנות דברים? איזה למשל?כה.אין לי דוגמא ספציפית...אבל אם רוצים מצליחים... מה הייתם רוצים לנפץ?את הכוס במקומו, אפשר? מה הייתם רוצים להחזיר אליכם?איף. "כשעצובים, הולכים לים לכן הים מלוח..?"לא כדאי שאני אלך לים כשאני עצובה....זה לא יגמר טוב .. איפה אתם מרגישים בבית?בבית,בחוות סוסים... אתם בוכים הרבה? תלוי בתקופה. אם יכולתם לעשות דבר אחד במשך 20 שעות ביום, מה זה היה?לרכב לרכב לרכב לרכב למה התכוונה הרונה לפי דעתכם ב-"ולצאת החוצה מהזמן...?" חחח אהבתי "הרונה".. אני מניחה שלא להיתייחס לזמן...לשעות..ימים...פשוט לחיות את העכשיו. מה הפחד הכי גדול שלכם?אני צריכה לחשוב על חדש.כי אתמול הפחד הזה קרה. |שאלת בונוס למזוכיסטים: מה יותר הורס לכם את החיים- הזכרון או השיכחה? ולמה?הזכרון יותר הורס.הלוואי והיינו שוכחים כל שבוע מה היה שבוע לפני.זה היה מקל לי את החיים:) ובהמשך לשאלה מלמעלה, אם אתם מעדיפים לזכור או לשכוח דברים רעים שקרו לכם, אם היה אפשר לעשות להם "שמש נצחית בראש צלול" (נו, אם ראיתם את הסרט וזה), ולמחוק אותם לגמרי, הייתם הולכים על זה? למה/ למה לא?כן ברור...למה להשאיר סתם צלקות? ולמה רונה לא שרה אותו כמעט בהופעות *מחאהשקטה* (ואל תגידו שזה מתוך התחשבות בקהל, אין לה בעייה להתעלל בנו עם מבול כל פעם) כן רונה באמת...צצצצ :)

רעוּת

New member
bleed for meeeeee

אמג אתם לא אוהבים אותי בכלל
אני אלך לשבת לבד בחושך
מה לא נעים לכם? כשמתעלמים ממני, כשמחלקים לי פקודות, כשמתנשאים מעלי, כשילדים בני 4 לא עושים מה שאני אומרת להם
מאיזה צד אתם מעדיפים לראות את הזריחה (אם בכלל)? מעדיפה לישון
הייתם מעדיפים לשכוח דברים רעים שקרו לכם, או דווקא לזכור? |סמזוכיזם| לשכוח על מה אתם לא מצליחים להפסיק לחשוב? אוף, השאלונים שלי כאלה דפוקים. אני שונאת לענות עליהם. מה מכאיב לכם? (יום)הזכרון
אתם חולי נקיון או בלאגניסטים? התגובה של אנשים כשהם נכנסים לחדר שלי זה בדרכ "אמגגגג, איפה הרצפה פה"
יש לכם חדר לבד? אהא אתם בד"כ מקיימים הבטחות? כן. רק לא את אלה שהבטחתי לעצמי. מה גורם לכם לרצות לפרק הכל? מוות וציונים מתחת ל-90. ואל תצחקו
שניהם גורמים ל"תפיסת עצמי חסר עתיד"
מי הייתם רוצים שיישאר? מי שאי אפשר, דההה. מה מקומם אתכם? הפגיעה בזכויות הפלסטינים בשטחים הכבושים. וילדים קטנים. מרגישים שאם תרצו תוכלו להשפיע ולשנות דברים? איזה למשל? לא באמת מה הייתם רוצים לנפץ? i wanna smash the facessssss of those beautiful boysssssss those christian boyssssss so you can make me cum that doesn't make you je-e-susssssss מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? לא לבקש מה שאי אפשר לקבל
"כשעצובים, הולכים לים לכן הים מלוח..?" לא אם אתם ירושלמים
איפה אתם מרגישים בבית? אחרי השנה הזאת, אני כבר לא בטוחה אתם בוכים הרבה? אמג אינני בוכה אף פעם
אם יכולתם לעשות דבר אחד במשך 20 שעות ביום, מה זה היה? לישון
למה התכוונה הרונה לפי דעתכם ב-"ולצאת החוצה מהזמן...?" להתנתק כזה. לרחף מעל. מה הפחד הכי גדול שלכם? כל החיים לפחד לאבד
שאלת בונוס למזוכיסטים: אני מניחה שזה חלק מהזהות שלי, הכל, אז אי אפשר באמת למחוק. למרות שלפעמים הייתי לוקחת את זה.

חח אריק [הומ, הומ, הומ]

ודיי לצטט פה טורי כל הזמן, את באמת חושבת שכולם בעולם מבינים את השפה שאת מדברת??

רעוּת

New member
איים גונה שוט אריקקקק

ולא צריך להכיר את טורי בשביל להבין את הגאונות של so you can make me cum that doesn't make you jesus
.

וואו חפרת.

מה לא נעים לכם? נראה לי שהרגשת חוסר אונים, כשדברים שקורים לי לא תלויים בי או שאין לי שליטה עליהם, כשאני צריכה לקבל החלטות של אחרים. מאיזה צד אתם מעדיפים לראות את הזריחה (אם בכלל)? אינסטנקטיבית אני אענה מהצד של המיטה, אבל אם כבר אז מהצד של התעוררות ולא מהצד של לילה עם נדודי שינה. הייתם מעדיפים לשכוח דברים רעים שקרו לכם, או דווקא לזכור? לזכור כמו שאני זוכרת, בצורה מעומעמת שלא משפיעה על חיי היום יום שלי.. על מה אתם לא מצליחים להפסיק לחשוב? על דברים שמסקרנים אותי. מה מכאיב לכם? ... אתם חולי נקיון או בלאגניסטים? חולת סדר, ונוטה להיות גם חולת נקיון למרות שפחות. יש לכם חדר לבד? יש. אתם בד"כ מקיימים הבטחות? תמיד. מה גורם לכם לרצות לפרק הכל? כשדברים לא משתנים. מי הייתם רוצים שיישאר? ... מה מקומם אתכם? העובדה שילדים נולדים למשפחות מנצלות ופוגעות מבלי שתהיה להם היכולת לבחור את זה, שלא כולם מקבלים את אותה נקודת הפתיחה בחיים, אנשים שמקבלים הזדמנויות ולא מנצלים אותן. מרגישים שאם תרצו תוכלו להשפיע ולשנות דברים? איזה למשל? את רוב הדברים אפשר לשנות בעזרת המון מאמץ, חוץ מרגשות של אחרים. מה הייתם רוצים לנפץ? the faces of beautiful boyssss כמובן, וגם דעות קדומות ומוסכמות טיפשיות. מה הייתם רוצים להחזיר אליכם? רגעים מסוימים. "כשעצובים, הולכים לים לכן הים מלוח..?" לים הולכים כששמחים, כשעצובים הולכים לישון. איפה אתם מרגישים בבית? הממ.. בבית. ואצל חברים קרובים. אתם בוכים הרבה? פעם הייתי, היום כבר לא. אם יכולתם לעשות דבר אחד במשך 20 שעות ביום, מה זה היה? לקרוא ספרים, לשוטט בויקיפדיה, לצפות בערוץ הבישול
למה התכוונה הרונה לפי דעתכם ב-"ולצאת החוצה מהזמן...?" אולי לצאת החוצה מהמירוץ של החיים, לקחת פסק זמן ולהתנתק. מה הפחד הכי גדול שלכם? ... שאלת בונוס למזוכיסטים: בלתי מתקבל על הדעת לשכוח, אני מעדיפה לזכור בדרך שלי. סוף הסשן גברת, אני חושבת שארבעים הדקות שלנו הסתיימו, אני אשלם אצל המזכירה בחוץ

תמרוש5

New member
../images/Emo16.gif

*כדי שרעות לא תחשוב שלא אוהבים אותה
* מה לא נעים לכם?האא,הרבה דברים. מבטים של אנשים. מאיזה צד אתם מעדיפים לראות את הזריחה (אם בכלל)?מהצד היפה:) הייתם מעדיפים לשכוח דברים רעים שקרו לכם, או דווקא לזכור?מצד אחד לשכוח,מצד שני אי אפשר בלי,וגם כשזוכרים אפשר ללמוד מזה או משהו,אז לא יודעת. על מה אתם לא מצליחים להפסיק לחשוב?
מה מכאיב לכם?להיזכר בכל מיני דברים. וגם כשמרביצים לי
אתם חולי נקיון או בלאגניסטים?בלאגניסטית גמורה. יש לכם חדר לבד?אה הא. אתם בד"כ מקיימים הבטחות?משתדלת. מה גורם לכם לרצות לפרק הכל?נפילות קטנות. מי הייתם רוצים שיישאר?אושר. מה מקומם אתכם?חוסר הגינות. מרגישים שאם תרצו תוכלו להשפיע ולשנות דברים? איזה למשל?אולי אם אני ממש ארצה,אבל לרוב אני מעדיפה לשתוק ולחיות את חיי בשקט. מה הייתם רוצים לנפץ? כרגע כלום. מה הייתם רוצים להחזיר אליכם?תמימות. "כשעצובים, הולכים לים לכן הים מלוח..?" כן,באמת לא אם אתם ירושלמים.
איפה אתם מרגישים בבית?בבית. אתם בוכים הרבה? לאחרונה לא. אם יכולתם לעשות דבר אחד במשך 20 שעות ביום, מה זה היה?לנגן או לשמוע מוזיקה:) למה התכוונה הרונה לפי דעתכם ב-"ולצאת החוצה מהזמן...?" לצאת החוצה מההגבלה של הזמן,להתנתק ולא לפעול לפי מסגרת של זמן,חופש כזה. מה הפחד הכי גדול שלכם?כישלון. |שאלת בונוס למזוכיסטים: שמתי לאחר השאלונים האחרונים ולאחר הקשבה אינטנסיבית (ומזוכיסטית ) לשירים של רונה, שהמילים "לזכור" ו"לשכוח", ובכלל הנושא הזה של חוסר היכולת לשכוח או לעומת זאת חוסר היכולת לזכור דווקא, מופיע שם הרבה. מה יותר הורס לכם את החיים- הזכרון או השיכחה? ולמה? ובהמשך לשאלה מלמעלה, אם אתם מעדיפים לזכור או לשכוח דברים רעים שקרו לכם, אם היה אפשר לעשות להם "שמש נצחית בראש צלול" (נו, אם ראיתם את הסרט וזה), ולמחוק אותם לגמרי, הייתם הולכים על זה? למה/ למה לא? אני חושבת שבסופו של דבר הזכרון יותר הורס את חיי
,ואני כל הזמן אומרת שצריך להמציא איזה משהו כמו בשמש נצחית כי אני רוצה למחוק כבר

למעלה