מי מפחד מקין

מי מפחד מקין../images/Emo35.gif

כי אם מישהו עדיין לא מפחד מהאלבום השלישי, אני יכולה לעזור לו. בגדול.

טרם אחשוף את העובדות הנוראיות

רק אומר שממה שראיתי עכשיו, מעולם לא שמעתי מוזיקה שבאמת עונה יותר להגדרה של "טייסטלס ואנ-קול" מהזוועה הזאת.

אני רוצה לפחד עוד יותר!!!!!

וגם להוכיח לעצמי שכדאי להיות פסימים
רוצה רוצה!!!

לא אני../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

לא רוצה לשמוע עוד פרטים על האלבום
פשוט לחכות כשהוא יצא ואז להתחיל לפחד, או לחילופין לאהוב את הדיסק

סבבה, אז אני מניחה שרשמית שהגיע הזמן להתחיל

לשים אזהרת ספוילר על מידע חדש
הו
ההתרגשות! וואו אנחנו פורום כה צעיר ועם זאת אנחנו כבר זוכים פעם שניה להמתין לדיסקזיז של קין

../images/Emo58.gifאז זוכרים את הבלוג של ריצ'?(יום שישי)

נכון הוא סיפר על איזה סינתיסייזר שטים קנה
יוקרתי כזה שעולה מלא, ועשו כאלה רק איזה 240 וזה נדיר ויקר וכו'...? סינתיסייזר. כן. כלי הנגינה הזה שאתם שומעים מסרטים גרועים במיוחד באייטיז וחושבים לעצמכם- "הו, מה לעזאזל אנשים חשבו לעצמם אז
" אבל אמרתי לעצמי, ברגע קל של סניליות, כמה גרוע זה כבר יכול להיות. ואולי אני בכלל לא זוכרת ויש שירים נורמלים עם סינתיסייזר פרט לכמה אתנחתות קומיות של הפט שופ בויז. והרי בידיו של גאון מוזיקלי כטים הכל יכול להיות נהדר. הרי ידוע שהכלי ביד היוצר ולו הזרוע הנטויה. ואז מישהו שם בפורום הרשמי את הלינק הזה שהכה אותי בחזרה למציאות
ופתאום המושג "חסר טעם ולא מגניב" עלה לנגד עיני בבהירות. couldn't have said it better myself. כן. אז אמנם זה לא מה שטים כתב- זה סתם שיר שאיזה מישהו חיבר על קלידים דומים. אבל זה כנראה מה שמצפה לנו מהאלבום הבא של קין. אם תסלחו לי, הלכתי להאזין קצת לגוד אולד H&F piano

אוי ואבוי!!! ../images/Emo2.gif זה יותר נורא ממה שחשבתי!

אבל מה הלינק הזה קשור למה שטים מנגן??!?

יואו עשיתי תרגום מובנה וחסר השכלה מאנגלית

התכוונתי keyboard יצא לי אוטומטית מקלדת. התכוונתי קלידים כמובן.

Pure M

New member
אה,

יקירתי, צר לי לאכזב אותך בביאוסייך המתגברים והולכים, אבל סינטיסייזרים כלולים כיום בכמעט כל סוג של מוזיקה בצורה כזו או אחרת. הם לא מפגרים, הם יודעים שהקהל שלהם הוא לא קהל שבא לשמוע ניינטיז.

אני יודעת שהם כלולים, הם נמצאים המון

גם בH&F ובUTIS, אבל מי קונה כזאת מכונה יקרה רק בשביל לעבות סאונד? והם אמרו שהם רוצים לשבור כללי אתיקה של מוזיקה ולהיות לא קוליים וחסרי טעם לא?

justin9

New member
../images/Emo6.gif חחח חדל לאכול סרטים על הדיסק הזה

הדבר הכי חשוב בכל מה שכתבת גית זה - זה לא מה שטים כתב ו-בידיו של גאון מוזיקלי כטים הכל יכול להיות נהדר
מרוב נבואות זעם בסוף נעשה נאחס ל
הזה...

M a a y a n K

New member
../images/Emo45.gif

תנו לקין לעשות את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב- מוסיקה. כן, זה הולך להיות מפתיע אבל יכול להיות שלטובה...

dans girl

New member
../images/Emo185.gifהו לא! רק לא סינתיסיזר!!! *בורחת בהיסטריה ובצרחות* [ואני יודעת שזה נשמע מאוד ציני. אבל זה לא../images/Emo3.gif]

למעלה