מי מצא כפפת ימין בחניון האגם בכרמל?

צורחה

New member
מי מצא כפפת ימין בחניון האגם בכרמל?

היא הושארה בשישי בצהריים. כפפת שמאל מחכה בבית. מי ראה מי שמע?

קטן

New member
יוסי

יוסי שבר את הזרת, יש לו גבס עד אמצא הזרוע חוץ מזה הוא פחות או יותר בסדר אני לא חושב שיש לו גישה לאינטרנט, אז אתם יכולים לצלצל אליו לטלפון

רֶשֶף

New member
יש איזה ג'ינקס על הפורום ../images/Emo5.gif ../images/Emo57.gif

באמא'שלי, זה לא יתכן ככה. אנשים נפצעים פה כמו זבובים. אני אתמול, במקום לצאת לסרט עם האשה, "ביליתי" מול אדיר מילר בחדר ההמתנה של המר"מ, בגלל שהשיפשוף בברך "נדלק" (על אף הפולידין והחבישה עם ויטמרפן). מוגלה, נפיחות, בצקת, כאב... וכולה שיפשוף עור באיזור הפיקה. קיבלתי זריקת אנטי-טטנוס. כנראה שזה עשה את העבודה. היום זה כבר נראה הרבה יותר טוב. מקווה לחזור לדווש במהרה
פעם הבאה, אין דבר כזה "בלי מגינים"

../images/Emo101.gifגם אני החלקתי היום../images/Emo185.gif

ויצאתי בנזקים קלים - שריטה בזרוע סמוך למרפק ושפשוף לאורך השוק. ככה זה שממהרים ומנסים לחתוך סיבוב דרך קוליס... לשוגי - החלמה
מהירה! נגיד תודה שהנזק לא גדול יותר.

עופר D

New member
משהו מוזר באמת קורה ../images/Emo67.gif

ואני השטתחתי במקום שאין מה ליפול בו, בגלל פנצר בגלגל נו-טיובס שחסין פנצרים!!!??? שנה+ עם ג'יפה ופס גומי סטנדרטי, וללא כל פנצ'ר, ושבועיים מתחילת הנו-טיובס ואני מרוח. נגמר בשפשוף מרפק צנוע.

טיראן מ

New member
רשף, עלית על משהו... גם אני !!!

ברכיבה ביום רביעי בכרמי-יוסף עם דן ואופיר, נפלתי "קטנה" על הצד בתחילת הרכיבה. לא כאב, לא נשרט, לא דם, כלום.... המשכתי ברכיבה כאילו כלום. ביום חמישי בבוקר אני קם ולא יכול להחזיק כוס קפה ביד. הכתף כואבת חבל"ז. היום עשיתי רכיבה מנהלתית לגירוש הכאב, לא עזר. מלח-מים-מלח-מים.... מישהו מדבר עלינו.

steiff

New member
זה הסתיו עם הענן

אל תתבייש היה עצוב הבט לרום חפש כוכב אם לא תביט לאן תרכב תיפול וזה ממש יכאב. זה הסתיו עם הענן ועם הטיובלס הכוזב גם אם אתה סתם ציניקן בכל זאת כל היום רוכב הפורום הזה מתחיל להישמע כמו חבורת פולניות בתור לקופ'ח. והעיקר שכולם יהיו בריאים ושלמים.

צורחה

New member
שכחתי מההודעה ואיזה שרשור נהייה

אז כמו שהבנתם שוגי חטף קצת. קורה, אבל נאחס. לכפפה שלום, נמצאה באוטו. אבל ראיתי שדאגתם לשוגי יותר ממנה, אוקיי, לא, לא נעלבתי, בסדר, לא איכפת לכם בסדר... קארמה שחורה יש לשוקף הזה. פעם קודמת השרשרת נקרעה, אז לא הגענו אליו. עכשיו האצבע נשברה ואני לא רוצה לחשוב על הפעם הבאה.

אני יודע איך לפתור את זה.

חשבתי על זה קצת. אנליטית. מה עוד משותף לשתי הפעמים האלה ? נכון. בשתיהן רציתי להצטלם בתמונה המתבקשת ליד השלט של נחל אלון, ולא הצטלמתי. זו הדרך של הגורל לדאוג לכך שנחזור לשם שוב ושוב עד שהתמונה תצולם. האיום ברור. אני הושארתי לסוף, כשברור שאם אני נכנס שוב לנחל בלי להצטלם, את השוקף אני לא אזכה לראות מלמעלה, והפעם זה יהיה עלי. ואם כבר תמונות, אני זוכר שדווקא כן צולמו שם כמה...

S h u g i

New member
טוב זה ברור ככה עיראקים שותים

תה ?! עם הזרת בחוץ
תודה לכולם על ההתעניינות , תודה למגיני הברכיים ששמרו לי על הברך מפגיעה קשה יותר ! היה שווה לסחוב אותם . תודה לקטן (דן ) שלקח אותי למיון מכבי וליווה אותי בכל הפרוצדורה של מיון רנטגן וכד' .. לצור אלון על החברה וההקפצה ..אנחנו עוד נחזור לאותו מקום כולל שוקף בעוד חודש בדיוק ( עד שיורידו את הגבס )כעת חיה ... ושאלה שעלתה במוחי בעקבות הנפילה ...לאלה שכבר נפלו בעבר ? מה המחשבה הראשונה שעולה לכם בראש אחרי נפילה כזו ? כלומר אחרי שכבר הבהנתם שזה לא סתם נפילת שיפשוף ויאללה חזרה לאוכף .. לי רצו שניים בראש : זמן השבתה , יענו מתי אני חוזר לרכב ואיך אני שומר על שפיות בזמן הזה .. ומחשבה שניה זה כל העינין של אמא ... ואיך מסבירים לה את זה .. טוב להתראות בשבילים ! לא לשכוח קסדה ( אני כנראה צריך לקנות חדשה ..כפרה על הישנה ) שוגי .

למעלה