מי מצטרף אלי ללילה לבן בת"א ביום רביעי?

w o m a n 10

New member
התכנון שלנו להגיע לחוף צוק...

להקשיב ליודית רביץ. בואי, יהיה נחמד. בקשר לתל -אביב העיר ,תשאלי את שוקולד, יתכן והיא תרצה גם השנה לתרום כמה שקלים לקופת עיריית תל אביב יפו

גמני זכרתי, עלילות שוקולד בעיר הגדולה ../images/Emo6.gif

בלי נדר
מתכננת להגיע עם הבת, הבעלול התעלף רק מהרעיון...

תשפכו, ...תשפכו לי מלח......./images/Emo122.gif

עשיתי את ברירת הקנס בתשלומים שנגמרו לא מזמן , כך שזכרון הלילה ההוא עדיין צרוב בחשבון הבנק שלי אם אסכם את עלות השוד העירוני + עלות הדלק מהסתובבויות האין סופיות+ ארוחת הערב ושאר בזבוזים יכולנו לנפוש בפאריז לסוף שבוע -הכל כלול. הצעתי לך, סעו ברכבת אם אינני טועה הן תסענה כל הלילה , וחוצמזה קחי חבל בו תקשורנה עצמכן על מנת שלא תלכנה לאבוד בדוחק ........

ariel669

New member
גמר ליגת האלופות

חבר'ה מה המצב?! אני קצת אובד עצות לגבי יום רביעי בערב, לאן כדאי ללכת? איפה אני אהנה יותר?איפה יש יותר מבצעים? באיזה מקום הסיכויים היותר טובים לראות את המשחק בצורה נוחה ולא בעמידה, ועוד ועוד שאלות שמציקות את אוכלוסיית הגברים/נשים שאוהבת כדורגל בארץ. אז אשמח מאד אם שמעתם או הייתם במקום שאתם יודעים שהולך להקרין את המשחק,מקום איכותי עם אווירת כדורגל טובה(!!!), תחלקו אותו איתנו וכמובן שתעזרו לי מאד. * ד"א אני שמעתי שפאב הבארסה בראשל"צ עושה הקרנת ענק בטרזינה שבפארק במדע ברחובות. מישהו עוד שמע על זה?!

ariel669

New member
מקום אדיר אבל זה הימור

אחלה מקום בכלליות ואחד הפאבים היותר איכותיים שהייתי בהם אבל אני חשבתי יותר על משהו יותר גדול כדי שבאמת אוכל להבטיח את הצפייה שלי. איזשהו מקום שעורך הקרנת ענק כדי שלא אאלץ לסבול 90 דקות באיזה חור שכנראה ממנו אני אראה רק חצי משחק, אבל תודה בכל אופן... נו אז יש עוד הצעות!? המשחק קרב ובא...

לרגל העוצר החל מחר../images/Emo86.gif

מומלץ לשים פעמיך לחוף הים של תל אביב או ראשל"צ לעשות סקר לאיזה בית קפה יש את מסך ה LCD הטוב והגדול ביותר להתיישב ,להזמין בירה לשטוף את העיניים בכל החתיכות סביב ולשאוג בטיימיניג המתאים אני מתערבת שברצלונה לוקחת 2-1 ומאסי יעשה ליונייטד בצפר!

אולללללה בארסה ../images/Emo106.gif

אחחח למה לא השקעתי כמה ת'לפים בהימור יכולתי להיות מסודרת עד קץ ימי

למעלה