מה נעשה?היתה לנו שנה גשומה לא מזמן, לא? כמעט פתחו את סכר דגניה. לא הגיוני שכל שנה תהיה גשומה. מה נעשה עם כל המים האלה?
נו באמת, תשאלי למשל את תושבי נהריה, במיוחד ברחוב הגעתון, לאן זורם הנחל.מה נעשה?
הגשם יורד וממלא את הנחלים, כל הנחלים זורמים אל הים והים איננו מלא.
אז יש מה לעשות.
נמלא את הים.
לא יאומן שאחרי כל כך הרבה שנים הנחל הזה לא למד את התורה.נו באמת, תשאלי למשל את תושבי נהריה, במיוחד ברחוב הגעתון, לאן זורם הנחל.
לכל מקום מלבד לים.
למרבה שמחתי כבר לפני מלא שנים שלחתי את הפן ללכת ל@#$%^עם היובש אני מסתדרת.
אמנם קרם הגוף מתחסל, אבל הפֶן מחזיק מעמד יותר מחצי שעה.
(ולגבי הריקוד, אם יש צורך במקל גשם, אביא)
צפה בקובץ המצורף 37258
תתחדש! מכירה וחובבת סבוקאלםקניתי קרם פנם, במבצע, אנטי-אייג'ינג, חברה מכובדת, סכום לא פעוט.
התחילו הפנים לגרד.
'תעצבנתי, הלכתי לרוקחת והיא נתנה לי את "סבוקאלם" - לא מרק לא מגרד אלא גם מרגיע, מלחלח וכו'
מי שגר במישור החוף לא סובל מיובש אלא מלחות, דווקא.
זה נכון בדרך כלל, עד לפני כמה ימים.מי שגר במישור החוף לא סובל מיובש אלא מלחות, דווקא.
נ.ב.ב - ברור לגמרי, החלטתי ל"פנק" את עצמי. אני משתמש בקרם פנים מאז שהייתי בן 15 בערך, כשהתחלתי לטפל בפצעי הבגרות הנוראים שלי, והסבון שקיבלתי מהרופא ייבש את העור לגמרי. אז למדתי את חשיבות קרם הפנים והלחלוח, וכיום עת אני מגיע לסוף העשור השביעי של חיי, יש תוצאות. בחרתי את החברה הזו לאחר המלצה חמה במיוחד, וגם כמובן מבצע. סבוקאלם, אני משתמש בו כבר כמה שנים כשאני יוצא מתחום הנוחות של העור שלי, ואני חייב הרגעה של עור הפנים או לחלוח שלו.זה נכון בדרך כלל, עד לפני כמה ימים.
בימים מיובשים אלו, גם תל אביב, רמת גן, נתניה, חולון ועוד, מיובשות.
וגם העור שלי ושל אחרים.
נ.ב: מזמן למדתי שלא תמיד מוצר יקר של חברה מכובדת, עדיף על מוצר זול של חברה פחות מכובדת.
אחת לכמה חודשים יש מבצע של איזו חברת קוסמטיקה ידועה אך לא מהביוקר. הקרם הוכיח את עצמו ומאז, תמיד יש מכל רזרבי במגרה.
נ.ב.ב - ברור לגמרי, החלטתי ל"פנק" את עצמי. אני משתמש בקרם פנים מאז שהייתי בן 15 בערך, כשהתחלתי לטפל בפצעי הבגרות הנוראים שלי, והסבון שקיבלתי מהרופא ייבש את העור לגמרי. אז למדתי את חשיבות קרם הפנים והלחלוח, וכיום עת אני מגיע לסוף העשור השביעי של חיי, יש תוצאות. בחרתי את החברה הזו לאחר המלצה חמה במיוחד, וגם כמובן מבצע. סבוקאלם, אני משתמש בו כבר כמה שנים כשאני יוצא מתחום הנוחות של העור שלי, ואני חייב הרגעה של עור הפנים או לחלוח שלו.
לא!נ.ב.ב.ב-
הם משלמים לך עבור הפרסום בחברת חֵלֶב-רגוע?
למקרה הצורך, יש להם שפתון נהדר למניעת שפתיים יבשות וטיפול בהן.
יפה לך, אפילו יותר מהפנימי
מה, אין לך גלגל ספייר ?איך אסדר את הגלגל החיצוני?
יש גלגל רזרבי.מה, אין לך גלגל ספייר ?
בחירום גם רזרבי הולך (אבל הספייר עדיף).יש גלגל רזרבי.
לא טוב?
מה עם SPARE RIBS?בחירום גם רזרבי הולך (אבל הספייר עדיף).
את מנסה להסית ולהדיח אותי ?מה עם SPARE RIBS?
הולך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.