מי מצטרף אלי לריקוד הגשם?

קלייטון.ש

Well-known member
היתה לנו שנה גשומה לא מזמן, לא? כמעט פתחו את סכר דגניה. לא הגיוני שכל שנה תהיה גשומה. מה נעשה עם כל המים האלה?

סופהו 1

Well-known member
היתה לנו שנה גשומה לא מזמן, לא? כמעט פתחו את סכר דגניה. לא הגיוני שכל שנה תהיה גשומה. מה נעשה עם כל המים האלה?
מה נעשה?
הגשם יורד וממלא את הנחלים, כל הנחלים זורמים אל הים והים איננו מלא.
אז יש מה לעשות.
נמלא את הים.

סופהו 1

Well-known member
עם היובש אני מסתדרת.
אמנם קרם הגוף מתחסל, אבל הפֶן מחזיק מעמד יותר מחצי שעה.

(ולגבי הריקוד, אם יש צורך במקל גשם, אביא)
פן.jpg

צליליתה1

Well-known member
עם היובש אני מסתדרת.
אמנם קרם הגוף מתחסל, אבל הפֶן מחזיק מעמד יותר מחצי שעה.

(ולגבי הריקוד, אם יש צורך במקל גשם, אביא)
צפה בקובץ המצורף 37258
למרבה שמחתי כבר לפני מלא שנים שלחתי את הפן ללכת ל@#$%^
ועדיין, במצבי קיצון השיער לגמרי מתחרפן

אבח"י

Well-known member
קניתי קרם פנם, במבצע, אנטי-אייג'ינג, חברה מכובדת, סכום לא פעוט.
התחילו הפנים לגרד.
'תעצבנתי, הלכתי לרוקחת והיא נתנה לי את "סבוקאלם" - לא מרק לא מגרד אלא גם מרגיע, מלחלח וכו'
מי שגר במישור החוף לא סובל מיובש אלא מלחות, דווקא.

צליליתה1

Well-known member
קניתי קרם פנם, במבצע, אנטי-אייג'ינג, חברה מכובדת, סכום לא פעוט.
התחילו הפנים לגרד.
'תעצבנתי, הלכתי לרוקחת והיא נתנה לי את "סבוקאלם" - לא מרק לא מגרד אלא גם מרגיע, מלחלח וכו'
תתחדש! מכירה וחובבת סבוקאלם
בהר שמעל לחוף ,הימים האחרונים היו לגמרי יבשים, לא דומים לימי הקיץ הלחים

סופהו 1

Well-known member
זה נכון בדרך כלל, עד לפני כמה ימים.

בימים מיובשים אלו, גם תל אביב, רמת גן, נתניה, חולון ועוד, מיובשות.
וגם העור שלי ושל אחרים.

נ.ב: מזמן למדתי שלא תמיד מוצר יקר של חברה מכובדת, עדיף על מוצר זול של חברה פחות מכובדת.
אחת לכמה חודשים יש מבצע של איזו חברת קוסמטיקה ידועה אך לא מהביוקר. הקרם הוכיח את עצמו ומאז, תמיד יש מכל רזרבי במגרה.

אבח"י

Well-known member
זה נכון בדרך כלל, עד לפני כמה ימים.

בימים מיובשים אלו, גם תל אביב, רמת גן, נתניה, חולון ועוד, מיובשות.
וגם העור שלי ושל אחרים.

נ.ב: מזמן למדתי שלא תמיד מוצר יקר של חברה מכובדת, עדיף על מוצר זול של חברה פחות מכובדת.
אחת לכמה חודשים יש מבצע של איזו חברת קוסמטיקה ידועה אך לא מהביוקר. הקרם הוכיח את עצמו ומאז, תמיד יש מכל רזרבי במגרה.
נ.ב.ב - ברור לגמרי, החלטתי ל"פנק" את עצמי. אני משתמש בקרם פנים מאז שהייתי בן 15 בערך, כשהתחלתי לטפל בפצעי הבגרות הנוראים שלי, והסבון שקיבלתי מהרופא ייבש את העור לגמרי. אז למדתי את חשיבות קרם הפנים והלחלוח, וכיום עת אני מגיע לסוף העשור השביעי של חיי, יש תוצאות. בחרתי את החברה הזו לאחר המלצה חמה במיוחד, וגם כמובן מבצע. סבוקאלם, אני משתמש בו כבר כמה שנים כשאני יוצא מתחום הנוחות של העור שלי, ואני חייב הרגעה של עור הפנים או לחלוח שלו.

סופהו 1

Well-known member
נ.ב.ב - ברור לגמרי, החלטתי ל"פנק" את עצמי. אני משתמש בקרם פנים מאז שהייתי בן 15 בערך, כשהתחלתי לטפל בפצעי הבגרות הנוראים שלי, והסבון שקיבלתי מהרופא ייבש את העור לגמרי. אז למדתי את חשיבות קרם הפנים והלחלוח, וכיום עת אני מגיע לסוף העשור השביעי של חיי, יש תוצאות. בחרתי את החברה הזו לאחר המלצה חמה במיוחד, וגם כמובן מבצע. סבוקאלם, אני משתמש בו כבר כמה שנים כשאני יוצא מתחום הנוחות של העור שלי, ואני חייב הרגעה של עור הפנים או לחלוח שלו.

נ.ב.ב.ב-
:) הם משלמים לך עבור הפרסום בחברת חֵלֶב-רגוע?

למקרה הצורך, יש להם שפתון נהדר למניעת שפתיים יבשות וטיפול בהן.

אבח"י

Well-known member
נ.ב.ב.ב-
:) הם משלמים לך עבור הפרסום בחברת חֵלֶב-רגוע?

למקרה הצורך, יש להם שפתון נהדר למניעת שפתיים יבשות וטיפול בהן.
לא!
אין חברת תמרוקם בעולם, שמוכרת בגלוי או בהסתר שקרם הפנים שלה נמנע מעורי מצא הקרמים. תחשבי שאנחנו מדברים על 50 שנות קרמים, חחחחחח אגב, קרם לעיניים מכל סוג גורם לי לדימוע, שפתון מעורר בי אי נוחות במיוחד כשאני צריך לשתות.
ונ.ב.ב.ב.ב.
כמו שיודעים להתלונן ולהצביע על כשלים לא מזיק להודות ולהאיר צדדים יפים.

למעלה