מי מקום 7 במבוקשים??????

מי מקום 7 במבוקשים??????

חחחח..... בנות,לא יפה=תשקיעו בsms ל"בויז שלכם"! חחחחחחחחחחחחחחחחח....... שירי מימון שולטת!!!!!!!!!! היי פייב פור אבר!!!!!!

אמאא...לכי לנוח=>את עייפה!!!

מי היה בקושי שבוע במבוקשים והגיע מקום ראשון=>אע?!...א=נ=ח=נ=ו! לכי לישון!!!...בקשה ממך זה יועיל לכולנו! *אוףף...הטיפשות עוברת פה כל גבול...*

מי היה רק פעם 1 מקום ראשון?????????

חחחחחחחחחחחחחחחחח........לא חוכמה תוך שבע להיות מקום ראשון-גם מויאל סקעת ושירי התחילו ככה-וגם נישארו!

גם פעם אחת זה משהו!

וואייי....את אפילו לא שמה לב איך את מורידה מהכבוד של עצמך... ע*ו*פ*י מ*פ*ה כ*ב*ר נ*מ*א*ס ל*ש*מ*ו*ע א*ת ה*ס*צ*נ*ו*ת ק*נ*א*ה ש*ל*ך..

בואנה יא פוסטמה !!!!!

רק שתדעי שהבויז לקחו את זה כמחמאה שמשווים אותם להיי פייב אז יאללה תרגיעי אין בכלל פורום של היי פייב אז את מתקצצת לדבר הטוב יותר? חוץ מזה בזמן היי פייב לא היו בכלל smsים וגם אם היה מי היה בוחר בהם?!

shachari

New member
תעני לי על דבר אחד ../images/Emo70.gif

ככהה .. אם הייתי מנהלת מזמן הייתי חוסמת אותך אבל מה לעשות
אני לע
... אבללל .. אם את כבר בפורום הזה אז למה את מותחת סתם את האווירה פה
אני לע מבינה בכלל .. מה את עושה פה
מה לעזעאל את מחפשת פה !!! תאמיני לי שמי שצ'כה לעוף זו א-ת
ואם הטיפשות עוברת פה כל גבול אז קחי ת'עצמך בידיים ואל תוסיפי => אני אומרת לך עצה שלי
פרשיי בשיאא ומהרר

בואנהההההההההההההההההההההההההה

עברת כל גבול תזהרי ממני שמעת?! יא חתיכת פוסטמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תזהרי איך שאת מדברת למה לא כדאי לך הבנת?!עד אורנית!! אמא שלך כל כך שמנה שכשהיא לובשת חולצת איקס חושבים שזה מנחת מסוקים!!!!!

חחחח ברוש...אוהבתותך...

כנראה היא לא מכירה אותי מספיק והיא לא יודעת שאני בין ה-מעריצות שלהם!... שתשאל פה את כולן- אתן עדות!

עונה לך...

כמו שאמרת את בעצמך=>את לא המנהלת פה. ולאף אחת פה אין שומבעיה איתי וגל לא למנהלת, ואין שובסיבה שיחסמו אותי! זה שהטיפשות שלך גורמת לך לא להבין=>אני לא אשמה! מה אני עושה פה? רוקדת, נו באמת מה נראה לך שאני עושה פה?!זה פורום למעריצות של הגיים בויז ומה לעשות?! אני לא רק מעריצה שלהם אני ה-מעריצה שלהם... ולעוף, אני לא יעוף, אני לא צריכה לעוף, לא עשיתי שומדבר רע.. וחוצמזה?!מה אני בכלל עונה לך?1מה אני חייבת לך דין וחשבון?!

פחחחח....היחידה שמוזמנת לעוף מפה

זאת היאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
את לא עפה לשום מקום עוד לא קניתי לך כנפיים

shachari

New member
מאמי לפני שאת צועקת עליי ..

ומתעצבנת קחי כוס מים תרגעיי .. אני איתך סיימתי חחח .. עלקק מה אני עונה לך
פחחחחח

אני נורא רגועה, גם בלי כוס מים...

מי את בכלל שתעצבני אותי אע?!...חחח... את איתי התחלת=>זה לפני הכל!...

ועוד משהו יקירתי...

ספרי לי דבר אחד שעשיתי לך?!אע?!תני לי סיבה אחת לזה שהתחלת איתי! יקירתי עלקק!

נועוW

New member
אורנית .. לדעתי הכל אי הבנה../images/Emo186.gif

לדעתי היא התתכונה לזאתי ששלחה את ההודעה עם "מי הגיע היום למקום 7 במבוקשים .." והיא לא שירשרה טוב

למעלה