מי מריחה? מי מריח?

מי מריחה? מי מריח?

את סוף השבוע? כי לכאן הוא לא הגיע...


יש תוכניות מומלצות לגשם שאמור להזכיר שזה חורף?
אולי מתכון למרק ?
 
באמת לא ממש מרגישים אותו...

מרק זה נהדר!
אם את אוהבת מרק כתום, אני בטוחה שיש מתכונים נהדרים באינטרנט.
אם לא, אז אני מאוד אוהבת מרק ירקות עם תפוח אדמה, בצל, גזר, כרובית, ברוקולי וחומוסים. אפשר להוסיף אבקת מרק לפי הטעם (אני לא רואה צורך) או כל תיבול אחר... מה שבא... ואז זה טעים-טעים ומזין
 

איזיגו1

New member
מאוד מאוד אוהב תפו"א במרק

אבל לאחרונה אני מחליף את זה בקולורבי וקישוא. פחות עמילן , יותר סיבים.
אה, שכחתי, מוסיף קוביית חמאה. זה מעשיר את הטעם.

נ.ב. אוהב להירטב בגשם. אני יודע שזה נשמע קצת קינקי. אבל זאת האמת....
 
זה רעיון טוב

אני משתדלת להמנע ככל האפשר מתפוחי האדמה והרעיון להחליף בקולרבי (קישוא ממילא נמצא במרק..) רעיון מצוין.
חמאה במרק? צריכה לנסות את זה.

גשם - מתה על גשם ולהסתובב ברחובות כשיורד גשם. בתי קפה ריקים .
היום כבר לא יכולה להרשות לעצמי להירטב מהגשם. המחיר יהיה גבוה מדי.
 

schlomitsmile

Member
מנהל
מרק ביום חורפי

מרק דלעת, מרק עגבניות, מרק בצל, מרק ירקות... ממממ...

יכולה בשימחה להמליץ לך על מתכון אם תרצי,
אבל האמת שכמו שקטנית כתבה- אפשר בקלות למצוא שפע מתכונים ברשת
 

schlomitsmile

Member
מנהל
הכי פשוט

חותכת גזר, בצל וגם תפו"א/ בטטה (לא חייבים), כרובית, ברוקולי ומכניסה למיים הרותחים בסיר.
אחריהם את הירקות הרכים יותר: קישואים וכו'- מה שיש במקרר.
מוסיפה תבלינים לפי הטעם: שום, מלח, פלפל, פטרוזיליה, שמיר.
אם רוצים, אפשר להוסיף, כשהמיים רותחים ממש, ביצה או שתיים- לשבור אותה ולתת לה לנזול לאט לתוך הסיר.
לא רואים או מרגישים אח"כ ביצה, זה פשוט מוסיף תוכן למרק.
אם רוצים, אפשר להוסיף גם איטריות דקיקות או גריסי מרק.
כשהבישול נגמר, אפשר, לא חייבים, להוסיף שמנת לבישול.
בתיאבון
 
למעלה