השם הזה פנוי
New member
מי מרים את הכפפה?
שמתי לב לדבר מצער מאוד: אין פאנפיקים בעברית. למי שלא יודע פאנפיק זה סיפור שמבוסס על ספר, סרט סדרה, או כל דבר אחר. במקרה שלנו מדובר כמובן על נרניה, הספרים בעיקר, אבל גם הסרט. עיקרונית יש כל מני חוקים למינהם, כמו דירוג וכאלה, אבל אני אף פעם לא תעמקתי בזה ככה שאת החלק הזה אני אשאיר לחכממים ממני. בכל מקרה חשבתי להתחיל מסורת, פאנפיקים של נרניה בעברית! אני מצרפת פה ת מה שכתבתי, זה לא משהו כי זה נכתב לשם שעשוע. הכל שייך לק.ס לואיס, חוץ ממה שעיוותתי
מכיוון שמעולם לא אהבתי את איך שספר הראשון נגמר, ואת איך שהסדרה האחרונה נגמרה, כתבתי סוף שונה לספר הראשון, ואם תיפול עלי המוזה אמשיך את זה מכאן. אשמח אם מישהו ירים את הכפפה ויכתוב פאנפיק משלו, או לחילופין, ימשיך את שלי, אם מתחשק לו. אגב למי שכותב באופן כללי, גיליתי שפאנפיקים זה תרגול נפלא לשיפור מיומנויות הכתיבה. תהנו... מוזמנים מאוד להאיר הערות, או להעיר הארות. אם יש שגיאות כתיב, עמכם הסליחה... יש לי נטייה לדיסלקציה.
שמתי לב לדבר מצער מאוד: אין פאנפיקים בעברית. למי שלא יודע פאנפיק זה סיפור שמבוסס על ספר, סרט סדרה, או כל דבר אחר. במקרה שלנו מדובר כמובן על נרניה, הספרים בעיקר, אבל גם הסרט. עיקרונית יש כל מני חוקים למינהם, כמו דירוג וכאלה, אבל אני אף פעם לא תעמקתי בזה ככה שאת החלק הזה אני אשאיר לחכממים ממני. בכל מקרה חשבתי להתחיל מסורת, פאנפיקים של נרניה בעברית! אני מצרפת פה ת מה שכתבתי, זה לא משהו כי זה נכתב לשם שעשוע. הכל שייך לק.ס לואיס, חוץ ממה שעיוותתי