מי משחק את דמותו בסדרה הכי טוב?

• פותח הנושא Elder
  • פורסם בתאריך

Elder

New member
מי משחק את דמותו בסדרה הכי טוב?

מי לדעתם משחק הכי טוב את הדמות שלו בסדרה.. ותמנעו מ"רגשות אישיים"... בתאכלס מי עושה את הדמות שלו הכי טוב. ומי לדעתם משחק הכי גרוע בסדרה. לדעתי סיסה.... למרות שהיא לא נראית משהו בכלל, היא אחלה שחקנית אני אוהב את ההתפרצויות זעם שלה היא מצחיקה אותי :) את קטגורית השחקן הגרוע ביותר אני מעניק לפדרו, לדעתי הוא לא משחק בכלל משהו, וממש ממש לא מתאימה לדמות שלו רומנטיקה, כמו שמנסים לדחוף לו.

Koobit

New member
כן,

גם אני לא מתה על פדרו. אבל לדעתי גם איריס שחקנית ממש ממש מעולה! זה נורא קשה להכנס לדמות של קרצייה, מגעילה ואנוכית! תחשבו על זה!

spiralla m

New member
אני חושבת גם...

גם לדעתי איריס משחקת ממש טוב, וכל הרעים- אורלנלנדו והשאר- נם. הם ממש גורמים לנו ( לפחות לי) לשנוא אותם...אה, ושיניתי את דעתי על דנילו. הוא 100% וממש גורם לאמין לו. אין הרבה שחקנים גרועים,אבל בכל זאת: את תואר המשחק הגרוע הייתי מעניקה ל: גלוריה- לא יודעת למה, אני לא סובלת אותה!!!

eti Gianecchini

New member
את תואר השחקנית הרועה הייתי

נותנת לסוקורו, כזאת סתומה בקושי מדברת שם, סתם בזבוז בשביל ההפקה! השחקנית הכי טובה היא איריס, אין מה לעשות היאפשוט מעולה וגם אני חושבת שסיסה היא חמודה, צעקנית כזאת, מצחיקה, פשוט חמודה... השחקן הכי טוב הוא פאולו וגם אורלנדו (שונאת אותו)

Koobit

New member
נכון!

סקורו באמת תקועה כזאתי. התפקיד שלה לא מוגדר וגם לא האישיות. מילא אם היו עושים איתה משהו אבל לא עושים איתה. באמת בזבוז

ElinorL

New member
אני לא מסכימה שסוקורו היא שחקנית

גרועה הדמות שהיא משחקת זה בהחלט אופי שיש לחלק מהאנשים והיא משחקת את הילדה הטובה והתמימה והפחדנית בצורה יוצאת מין הכלל! התפקיד שלה הוא מישני והיא שם להבליט את האופי של איריס ופדרו לא הקשבת בשיעורי ספרות? לדעתי היא משחקת טוב ואולי בגלל שהיא נראת לכם דפוקה אתם לא אוהבים אותה אבל ככה היא אמורה לשחק... כמו אהבלה פחדנית, ילדה טובה וסתומה

השחקנית הגרועה היא אנה

אנה, מנהלת החנות של מיגל. היא על הפנים! מדקלמת את השורות, פשוט גרועה. בפעם הראשונה שהראו אותה, היא ישבה בבית-הקפה בחנות של מיגל והסתכלה ישר למצלמה, דבר ששחקן עם ותק מינימלי לא יעשה! באותו רגע הבנתי: זו הבת/אחיינית/נכדה של המפיק/הבמאי. אם מישהו יכול לבדוק את ההשערה הזו אני אשמח... כשהתפקיד שלה הלך והתפתח ההשערה שלי הלכה והתחזקה. היא פשוט שחקנית גרועה, אין שום הסבר אחר לזה שהתפקיד שלה גדל! והשחקנים הטובים: מיגל, קמילה, אלנה.

Elder

New member
אז כנראה גם ש

הבמאי של התוכנית אל מנוסה אם הוא לא העיר לה על כך.

לדעתי לא הוא ממש לא אמיתי המבים שלו

ריקים... לא יודעת איך להסביר הוא פשוט לא אמיתי... ושמתם לב שהיו כמה חודשים בסדרה שהוא היה בא רק בישביל להביא את הבת שלו ל אלנה ולהחזיר אותה מאלנה חח זה היה מצחיק...

קפיטו

New member
ללא ספק

איריס וקמילה משחקות מעולה! כולל סיסה, למרות שהתפקיד שלה דיי קטן וחבל. מי שמשחק הכי גרוע.. אממ בעיקרון אף אחד. המפיקים עשו עבודה טובה וליהקו רק מקצוענים, אבל אם כבר אז לדעתי זו סינתיה, שמחשקת הכי פחות אמיתי.

spiralla m

New member
ואם כבר סינתיה

עם מי היא? רומאו, פדרו.... היא עם שניהם באותו זמן...

אני רוצה להוסיף את השחקנית הכי גרוע

ההה בסדרה וזאת גברת אממ שכחץי את השם שלה... חברה של איריס נו זאת שגרה איתם.. היא השחקנית הכי גרועה שראיתי בחיים שליי

למעלה