מי משלם- מי הפרייר?

yossilod

New member
מי משלם- מי הפרייר?

מעניין מה דעתכם על בחורה שבפגישה שניה דופקת ארוחה של 250 ש"ח כולל סטייק ויין וקינוח וכו' -"מאפשרת" לי לשלם וכשאני מחזיר אותה הבייתה מודיעה לי שכאן ניפרדות דרכנו...

אוי לא נעים../images/Emo67.gif

אני אישית חושבת שממש בהתחלה של הקשר (וגם אולי אח"כ אבל לגבי זה אני פחות בטוחה) כל אחד צריך לשלם על עצמו.!!
אני פשוט חושבת שזה היה לי אישית ממש לא נעים שכל מה שאני אבחר הוא ישלם בין אם זה יקר או זול, הייתי מרגישה ממש לא נוח...

יש שם לבנות מהסוג הזה

אבל בדרך כלל הן נפרדות ממך בשלב מאוחר יותר, אחרי שסיימו לספק את השירות שבשבילו הן נשכרו.

נועם m

New member
אני לא רוצה להשתמש במילים בוטות

על גבי הפורום, אבל הבנת את כוונתי... אני מאחלת לה עצירות ממושכת כתוצאה מהסטייק השמן שהיא אכלה... סתם שאלה: קשה לכם להגיד לבחורה בדייט שאתם הולכים להתחלק בתשלום? במיוחד כשהסכום כל כך גבוה, אני לא מבינה איך לא. ולכל מי שיגידו שזה יכול "לשרוף" אותם מבחינתה: אם הא מרגישה כל כך נוח שמשישהו יוציא עליה סכום כזה, היא בכלל לא שווה את ההשקעה.

Paranoid Eyes

New member
איזה כלבתא מגעילה.

זה היה דייט ראשון? אולי עשית לה משהו והיא החליטה לבחור באלת הנקמה נמסיס? על כל מקרה, זו התנהגות מגעילה. אני בכלל שונאת שמשלמים עליי, ועוד ארוחה של 250 שקל!?!? זונה #$%#$#Q$#@!

T a u r u s

New member
אני לא נתקלתי בזה ספציפית

אבל אני מודע לאפשרות שזה יכול לקרות.

נועם m

New member
../images/Emo45.gif

אתה אומר ש"אלה כללי המשחק", ובכך רק תורם לקיום של העיוות הזה. אז בוא אני אספר לך משהו- לא חסרות נשים שכבר מזמן לא חושבות שאלה הם הכללים. ומעבר לכך, היופי בכללים הוא שתמיד אפשר לשנות אותם... :) אז יאללה לעבודה- תתחילו להעמיד את הכוניפות האלה על מקומן!

זכוכיות

New member
אני גם לא מבינה

איך נתת לכזה דבר להתרחש. כאילו, על כוס קפה או מיץ תפוזים מילא, אף אחד לא יפתח בויכוח על 8 ש"ח... אבל ארוחה של 250 ש"ח בדייט שני? פשוט לא היית מציע.

למעלה