מי משקר, אנחנו או הם..........

מצב
הנושא נעול.

a - s -inv

New member
הם הרוצחים אנחנו השקרנים

לערבים יש מילה של כבוד ולא יעזור שום דבר לאף אני מכיר רבים מהם העסקנו במשפחה עשרות מהם הם שתו אצלינו כוס קפה בקיצור אני מכיר אותם יותר מכל אחד אחר כאן אני חושב הם לא יודעים לשקר לשקר צריך שכל וזה מה לעשות המקצוע שלנו (חוץ מכם ירמיהו אתם הכי גדולים, תן חיוך) ואיך שאני שומע כל פעם את ברק ושאר הצמרת אין לי ספק שיש שם למעלה מבוכה פחד הודאה באמת ו,,,,הרבה שקרים אז סיכמנו הם הרוצחים כי בשביל זה לא צריך שכל אנחנו השקרנים כי מה לעשות יש לנו שכל

אגדה

New member
ואולי...?

ואולי צריך גם עניים,כי 80 ערבים הרוגים(לצערי זה המון),ויהודים הרוגים מהומות ששל דמים,מסגדים שרופים,אחר כך יבואו בתי הכנסת(אז יהיו ערבים אנטישמים,הלו כולנו שמים),כל השמים אשמים במצב,כפי הנראה קשה כרגע המצב,אבל ידענו ימים קשים מאלו. תעצרו את השנאה,תעצרו את הרחוב,כי נרקומן משכונת התקוה דינו כשל נרקומן בנצרת. השנאה הזאת תהרוג אותנו,המילה אחדות מאד יפה,אבל מי אמר שבדמוקרטיה על כולם לחשוב אותו דבר? אז הרבה,הרבה מדי ערבים נהרגים,תעצרו,לפני שכולנו בים הדם נטבע,כי דם ערבי(דם של בן אדם)לא פחות מדם יהודי. יש להם אמהות אחים ודודים,סבתות ועוד קרובים. תעצרו את זה ומהר,כי אין טובים או רעים רק כולנו נצא בסוף מטומטמים. סוף דבר מתפרע הוא מתפרע באשר הוא,אבל לרובנו יהודים וערבים,סתם רצון לחיות,לחלום ולחיות בשלום. אז שלום עלינו ועל שכנינו א-ג-ד-ה של השמאל,חושב שמי שלא מנסה אף פעם לא ידע...

מצב
הנושא נעול.
למעלה