מי משתחררת היום מי ??

ניר86

New member
מי משתחררת היום מי ??../images/Emo65.gif../images/Emo221.gif

אוייי לא יאמן היום הזה הגיע לו פתאום ואווו !! סוף סוף ,חיכית לו הרבה והנה הוא הגיע דווקא מהר !! מ - ו - ר- נ - י מ - ת - ו - ק - ה !!!!!! אז הנה זה בא ואת בטח לא מוצאת את עצמך ובטח מתרגשת אז תקחי אויר את ב א-ז-ר-ח-ו-ת !! אז שיהיה לך את השיחרור הכי קל ומהיר שתצאי קצת בטח מההלם שנכנסים אליו שיוצאים לאזרחות זהו עכשיו החיים מתחילים ויש קצת הלם לא מבינים לאן ללכת אבל אני בטוח שאת תתגברי מהר עליו חחחח,אז מותק שיהיה לך הכי בהצלחה שאפשר שתמצאי לך עבודה טובה ,שתגשימי את חלומות האזרחות ובכלל את חלומתייך שיהיה לך את כל הטוב שבעולם את מתחילה עכשיו פרק חדש בחיים אז שוב פשוט שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תפני עכשיו !!! נשיקות ניר

ליבית1

New member
../images/Emo24.gif כפרה עלייך, מזל טוב ../images/Emo23.gif

שחרור קל ונעים, אל תדאגי, הכול יהיה בסדר, את תהני מכל רגע, והעיקר יהיו לך המון מוצאש"ים פנויים
, ברכתי אותך גם בקומונה, אבל העיקר שתביני, שעכשיו מתחילים החיים האמיתיים, וזה הולך להיות לך כיף גדול. אוהבת אותך,
ליבית

יאללה לבקו"ם!../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif

נשמה! סוף סוף זה הגיע, אחרי שירות ארוך ומייגע בצריפין..... ברוכה הבאה לחיים האמיתיים !! עכשיו את תביני כמה הצבא היה חממה קטנה, אבל את תראי גם ש: אין מחיר לחופש!!! אז מחכים להודעה שלך הרשמית, (שחס וחלילה לא עצרה אותך משטרה צבאית והכניסו אותך לכלא ביום האחרון...לא נעים) :) לחופש אין מחיר אבל יש לו תאריך!" שיהיה בהצלחה... אוהבים אותך!

המון המון מזל טוב..

סוף סוף אין איזה מפקדים שאומרים לך מה לעשות! כי בוסים בעבודה זה לא כמו מפקדים חח.. שיהיה לך המוןןןן בהצלחה.. וכמו שניר אמר יהיה לך הרבה ערבים פנויים.. שזה הכי סבבה
ופה הבאתי לך ברכונת קטנה בקישור.. http://anatweb.com/shichror01.htm

מורניייי ../images/Emo24.gif

שיהיה לך המון הצלחה בהמשך הדרךךך חחחח כמה חיכית ליום הזה :p מקווה שיהיה לך רק טוב... שתהיי מאושרת :) ואני מקווה שהפקת מהתקופה הזאת את הטוב ביותר, למרות כל הקשיים... עדיין, זאת חוויה... המון בהצלחה בעתיד!!! אוהבת

9B9

New member
מזל טוב!

שיהיה לך שיחרור קל ומהנה ועכשיו שאת חופשיה תנצלי את הזמן לעשות מה שאת באמת רוצה!

1מאיוש

New member
מזלל טובב ומורן והמוןן הצלחה../images/Emo65.gif

משתתפת פה עם המילים של כולם

moranush86

New member
וואו... איזה כיף תודה

תודה חבר'ה על האיחולים כן אני מתרגשת כן אני לחוצה אני לא מהיום ולא מאתמול אוכלת סרטים על רגע השיחרור... והנה בשעה 13:27 זהו אני כבר לא חלק מצבא ההגנה לישראל. וואה וואה כל פעם שאני אומרת את זה אני מקבלת חררה... אבל אני מאמינה שאחרי שאני אצא מההלם אני אסתדר... תודה רבה על האיחולים באמת אתם מדהימים!! אריאל - 1. השתחררתי ביחידה לא בבקו"ם 2. כבר הרבה הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה שיהיו לי ערביות קטנות... כורדי!!!

lir2004

New member
הוווו

מזל טוב, מורנוש!, אני מאחל לך שמעכשיו, את תדעי לנהל את חייך כמו שצריך, ולדעת שאנחנו (ובמיוחד אני) כאן בכדי לעזור בבעיות!

מצטערת על האיחור

פשוט חזרתי היום וקמתי עכשיו משינה.טוב זה לא חשוב עכשיו. מורן מזל טוב!!! את בטח ממש מתרגשת
כשאחי השתחרר התירגשתי ממש, אז אני מתארת שאצלך זה פי כמה... תהני,תבלי וגם תביני איך להיסתדר באזרחות ותתרגלי מהר!!! אוהבת המון עדי

moranush86

New member
תודה מותק

כן אני מאוד מתרגשת אבל אני קצת קצת ולאט לאט מתחילה להתרגל לחופש... ולשיעמום שבא איתו. אבל אני מתכוונת לקחת את הזמן שלי עד שאני אמצא מה שאני רוצה לעשות

למעלה