מי משתתפת במרתון אוצרות הערב?

onor

New member
אני בפנים ותזכורת-../images/Emo13.gif

20:00-22:00, אוצר אחד לחנות ובבקשה לא להעלות אוצרות שנוצרו לפני שעת המרתון, זה סתם מבזבז אנרגיות ולא אפקטיבי.

efratjewelry

New member
../images/Emo53.gif../images/Emo206.gifיש לי בעיה בתגובות בפורום-

לא מצליחה להגיב בהוספת תגובה רגילה - רק בהוספת תגובה מהירה וגם לא מצליחה להכניס הודעות חדשות האם עוד מישהו נתקל בזה? למי פונים? מתנצלת שתפסתי טרמפ על השרשור - אין לי שום אפשרות אחרת לכתוב משהו

efratjewelry

New member
עדיין לא הסתדר-איך מעלים קישור בתגובה מהירה?

איך אעלה את האוצר במרתון? אפשר סתם להדביק קישור? לתגובה מהירה אין שום חיבור לקישורים?

efratjewelry

New member
בתגובה מהירה פשוט הדבקתי את הקישור וזה עבד

האקספלורר אצלי זוחל, לא אוהבת לעבוד איתו אבל אם לא תהיה ברירה וארצה לכתוב הודעה חדשה - טוב לדעת שאפשר באקספלורר. תודה!

efratjewelry

New member
מצאתי איך לפתור את הבעיה ../images/Emo124.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ניקיתי את ההיסטוריה שלי מהיום האחרון על פי המלצת פורום משוב בתפוז . למרות שהם המליצו על ניקוי כללי התחלתי עם ניקוי חלקי. מציעה לבצע ניקוי לפי המועד האחרון שבו האתר עבד כראוי. ההנחייה המלאה נמצאת בהודעה הראשונה של הפרטים הטכניים בעמוד הבא: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=168 איך עושים זאת: לוחצים על לשונית TOOLS בפיירפוקס בוחרים באופציה OPTIONS בוחרים בלשונית PRIVACY לוחצים על clear your recant history שנמצא באמצע המסך הקטן שנפתח מסמנים איזה היסטוריה למחוק - אני בחרתי today וזה הספיק לוחצים על clear now ויוצאים הפלא ופלא - זה עבד.....

למעלה