מי מתגייס בנובמבר לשלדג?

-רן-

New member
לי יש שאלות....

קודם כל, כל הכבוד שהגעת לאחת היחידות הטובות ביותר בצה``ל. רציתי לדעת, איך הכושר שלך, מה התוצאות בבר אור, ובכלל שיהיה לך שירות פורה, מהנה והכי חשוב,תחזור בשלום!!!! רן..

בר אור

היי רן, בשלדג הם מחפשים יותר את החברה עם הכושר הפיזי הגבוה, אני עושה בסביבות ה98 מרפקים, 118 בטן, 7:40 ב2000

shmulik100

New member
בקשר לכושר הגופני

איך לעזאזל מגיעים לרמה של 98 מרפקים ו 118 בטן?! ב 2000 אני עושה 7:52 וזה לא בשמיים לשפר אפילו עד ל 7:00 אבל איך משפרים מרפשקים ובטן? אגב בטן אתה עושה עם רגליים 90 מעלות באויר או רגליים בצורת ``משולש`` עם כפות הרגליים על הרצפה, שזה כבר הרבה יותר קשה אני אודה לך מאד אם תעזור לי, כי אני עובד על הכושר חזק בתקופה האחרונה. שמוליק.

חדר כושר

אם יש לך אפשרות אתה יכול להתאמן בחדר כושר, אם לא אז תקנה משקולות רגילות ומוט ותתחיל לפמפם 4-5 סטים של 10-12 חזרות במשקלים עולים. פלוס תרגילים כנגד משקל הגוף כמו טיפוס על חבל, מרפקים, בטן, בטן בשיפוע, מתח, מקבילים וכו... ובטן חייבים לעשות כשהידיים בצורת משולש ככה הם רוצים בצבא

-רן-

New member
יפה מאוד לא סתם אתה שם,

תוכל לספר (אם אתה יודע) על יחידה 5707 ,הבנתי שהיא יחידת בת של שלדג מישהו מהגיבוש שהיית בו הופנה לשם, ובכלל אם אתה יודע עליה משהו. שוב בהצלחה, ותודה.

chaos_

New member
5707

להבדיל משלדג שהיא יחידה התנדבותית, תצ``מ 5707 היא לא התנדבותית אבל נדרש בה פרופיל ונתונים גבוהים כמו לסיירות. בדרך כלל מאתרים לשם כאלו שהיו בתהליך של צוות אויר ונפלו בירפ``א ב`. מי שמאוד רוצה להגיע לשם שווה שידבר עם מדור סיירות.

ערן ל.

New member
אחי

נתי, אם היית בגיבוש המשולב (מטכ``ל-שלדג) האחרון (ב1.4) אז הייתי איתך אחי. איזה קבוצות היית? דבר שני- אני לא חושב שלשלדג לקחו דווקא את אלה עם הכושר הגופני הכי טוב (אתה הרי יודע שהם לא מחפשים כושר, את זה אפשר להכניס לכל אחד). דבר שלישי- בקשר להודעה על הכושר של הבחור ההוא, זאת לא ממש בעיה להגיע לכאלה מספרים, גם אני התחלתי בכיתה י` ממצב ממש גרוע (בקושי עשיתי 50 שכיבות שמיכה, ובקושי הגעתי ל 7:00 בריצת אלפיים) אבל אפשר לשפר את זה די בקלות ע``י אימונים פשוטים על התרגיל הספיציפי. אם אתה רוצה טיפ- תעשה מתח עם תרמיל כבד, ובמקום מרפקים (או עדיף- בנוסף למרפקים) תעשה מקבילים, זה שרירים דומים אבל יותר קשה (וגם עושה גוף משולש). בטן אני מכיר רק דרך אחת לעשות- כשכפות הרגליים על הרצפה, והידיים משולבות על החזה- זה פצצה של אימון. ד``א- מי הולך לגיבוש צוללות וגיבוש שלדג באוקטובר הקרוב?

גבעתי

New member
כסף

זה נכון מי שבשלדג מביא את הכסף מהבית? מה שאני בא להגיד זה שאני מכיר 2 בשלדג שהם מליינים בטירוף והם בסדיר, הם לא קצינים או משהו כזה. ובכלל כל החברה שלהם (בשלדג כמובן) הם באים ממשפחות מאוד מאוד מסודרות מכל בחינה

_-רן-_

New member
סוף סוף למישהו יש מושג....

תודה על התשובה, אבל יש לך אולי עוד מה לחדש לנו? חוץ מלתצפת האם יש להם עוד תפקידים? ומה עושה אותם לסיירת(אם הם רק מתצפתים)? תודה!

גבעתי

New member
???

ולמושבניקים וקיבוצניקים אין כסף במיוחד למושבניקים. תאמין לי לא חסר להם

למעלה