מי מתחרה בתחרות בורד הגליל באליפות??

אני,אבל יש עוד תחרות לפני..

תחרות בוגרים.. שגם בזאת אני מתחרה

עכשיו..

כל תחרות שיש עד סוף העונה אני מתחרה..כאילו יש לי בנוער את ההורסמנשיפ 15 ירוקי+טרייל 15 ירוקי+טרייל 18 ירוקי.... ובבוגרים יש את הקאטינג שיש לי 2 מיקצים בכל תחרות ..קאטינג נוער+קאטינג ירוקי...

ram ram

New member
נוער או בוגרים.?

באליפות נוער אני נמצאת בטוח.. נכנסת לריינינג עד גיל 18 ולריינינג עד גיל 15... בתחרות בוגרים 5 יש מצב שאני אבוא, יש מצב גם לאיזשהו מקצה..~!הלוואי!~
באליפות הארץ אני מגיעה למקצי אלופי האלופים של הריינינג 15 ו-18 וכנראה נכנסת גם לפיטוריטי...
[אם הכל ילך בקצב הזה..
] אתה מגיע.? מתחרה..?

אולי תסבירו קצת על המקצים לטובת אלו שלא

כ"כ בקיאים? ואני לא מתכוונת לריינינג/פלז'ר/טרייל וכו' יותר בכיוון של הגילאים, אלופי האלופים, מי מגיע למה, מסורסים, פיטוריטי ועוד
הולך?

ram ram

New member
אממ.. אני אסביר איך שאני מבינה..

אממ... טוב אז יש אליפות נוער ויש אליפות בוגרים=אליפות הארץ.. לאליפות הארץ מוזמנים להשתתף במקצי אלופי האלופים בנוער של כל מקצה 50% מהמדורגים בכל מקצה [רייניננג 15, ריינינג 18, פלז'ר 12, הורסמנשיפ 18, טרייל 15 וכו'] או 10 רוכבים בכל מקצה [אם יש יותר מ-20 מדורגים..] המקצה הוא ריצה אחת לכל אחד, כולם רצים הכי טוב שהם יכולים כדי לזכות בתואר שמשמע מאוד מכובד [למרות ששנה שעברה קיבלנו רק גביעים..]. פיטוריטי היא תחרות שמתקיימת פעם בשנה בכל מדינה שבה משתתפים סוסים שזאתי התחרות הראשונה-שנייה שלהם, כל הסוסים חייבים להיות בני יותר מ-3 ופחות מ-4.. במקצה הזה יש כבר פרס הרבה יותר מכובד כי הוא מקצה למאמנים [אני נכנסת לשם {אמורה להיכנס} כי אני רוצה להציג את דייגו...
]. *אם יש למישהו דרך יותר טובה משלי להסביר את הדברים אני אשמח מאוד כי לא יצא לי ברור..
**אם יש עוד שאלות אני אנסה לענות גם...

ram ram

New member
הממ.. ../images/Emo4.gif

איזה מהדבראים לא הבנת.? פיטוריטי/אלוף האלופים.?

ram ram

New member
בטוח שאני יהיה..!!!../images/Emo163.gif

כמו שכבר כתבתי, ריינינג עדמ גיל 15 וריינינג עד גיל 18..
אתה גם מתחרה.?

למעלה