מי נהנה מחק משפחות מרובות ילדים

מי נהנה מחק משפחות מרובות ילדים

כל מילה נוספת מיותר: ------------------- אברהם רביץ (יהדות התורה) - 12 ילדים מאיר פורוש (יהדות התורה) - 11 ילדים יצחק כהן (ש"ס) - 10 ילדים ניסים זאב (ש"ס) - 10 ילדים חיים דרוקמן (המפד"ל) - 9 ילדים ניסים דהן (ש"ס) - 9 ילדים יאיר פרץ (ש"ס) - 8 ילדים אריה גמליאל (ש"ס) - 8 ילדים רחמים מלול (ש"ס) - 8 ילדים עופר חוגי (ש"ס) 7 ילדים שלמה בנזרי (ש"ס) - 7 ילדים אשר אוחנה (ש"ס) - 6 ילדים בני אילון (מולדת) - 6 ילדים אברהם בורג (העבודה) - 6 ילדים שמואל הלפרט (יהדות התורה) - 6 ילדים דויד טל (ש"ס) - 6 ילדים קיצבאות למשפחה: --------------- מספר ילדים סכום קצבה 1 174 2 348 3 695 4 1398 5 2266 6 3134 7 4002 8 4870 9 5738 10 6606 15 10946 18 13550 20 15286

עידוד הילודה היהודית - מעולה!

בעוד שערפאת אומר: האישה היא "הנשק" הפלשתינאי. אנחנו צריכים להבין שיש צורך וחובה לעודד את הילודה. "ילדים זה שמחה" אומר השיר הידוע, וכלל שהמדינה תדאג לעידוד הילודה, כך נוכל לשמור על האיזון הדמוגרפי בין יהודים ללא יהודים. אני יודע ששינוי מסתכל על "החרדים" כאילו שהם לא חלק מהישראלים ואוי ואבוי איזו סכנה נשקפת מהם! אך אני אומר - המלחמה שלנו היא לא נגד אחינו.. לא נגד החרדים! המלחמה היא נגד אלה שבאים עלינו לכלותינו.. ואלו הם ערביי יש"ע המכונים "פלשתינאים". על כן, אני בעד החוק.. רק שצריך ליישם אותו רק על אותן משפחות הנאמנות למדינה.. נאמנות למדינה נמדדת בין השאר גם בתרומה למדינה. לדוגמא, הוזכר שם שמו של בני אלון..! אני יכול להעיד, כי ילדיו של בני אלון משרתים בצה"ל ותורמים למדינה. ילדיו של בני אלון מתיישבים בארץ, אחד מהם הוא מזכיר היישוב רחב העם שבנגב, התיישבות חדשה. על כן, אני בעד עידוד הילודה היהודית!

אנדרי ז

New member
איזו תרומה החרדים נותנים למדינה?

עידוד הילודה החרדית היא הזרע להרס המדינה. גידול לא מבוקר של האוכלוסייה הטפילית הזאת יגרום לערעור אושיותיה הכלכליים והמורליים. גם לא נוכל יותר לממן אותם וגם לא נרצה יותר להיות פראיירים ולשרת בצבא כשעדרי החרדים שאנחנו מממנים ימשיכו להשתמט בלי כל בושה. לגבי ילדיו של בני אלון, קודם כל מדובר על מיעוט בקרב הח"כים שהוזכרו, ושנית כל אעדיף שלא להתייחס לתרומה או לנזק הנובע מהם, כדי שלא להיכנס לוויכוח ימין/שמאל שלא יאה למפלגת מרכז כמו שינוי.

אוי ואבוי להכללות.............

אני מבינה את הצורך בהגברת הילודה,אבל הילודה אצל החרדים,המשתמטים שתורתם אומנותם,ואני לא מתכוונת לכיפות הסרוגות שהם מובילי הדרך בתקופה של חוסר ערכים כפי שהמצב היום!הילודה אצל הכיפות השחורות,הישיבות האנטי-ציוניות והמחזות ככאלה אין לה שום תועלת מלבד נזק כלכלי למדינה ,עוד חרדים משתמטים מצבא ועבודה ומסתתרים בצל התורה היא אסון לאומי שאי אפשר לעבור עליו לסדר היום!!!!!!!!!!!!!!!!

ולדי

New member
ילודה בסדר, אבל זו לא הילודה הנכונה

ובטח שלא בפרופורציה הנכונה.

הרבה ילדים - סימן לעוני ונכשלות

ריבוי ילדים זהו סימן ברור לעוני ונכשלות כדוגמת מדינות העולם השלישי. הנהנים העיקריים מחוק משפחות ברוכות ילדים הם שני סקטורים אנטי ציונים החרדי והערבי. עידוד ילודה בקרב משפחות עניות מעודדת לעוני, נכשלות חיי בטלה ומחייה על חשבון הציבור העובד, שמטילים עליו מיסים רצחניים כדי לממן משפחות נכשלות. וכאשר מעודדים להוליד עוד ילדים ומציעים תמריצים אולי העזרה מגיע לילד בטווח המיידי אך זו לא השקעה לעתיד הרחוק. כי משפחה ענייה עם הרבה ילדים לא תוכל להעניק חינוך והשכלה וכך מגדלים עוד דור של פראזיטים, תלמידי ישיבות שלא יהיו מוכשרים לשום תחום בחיים וימשיכו לחיות על חשבון האנשים העובדים ובמקביל יגדילו את הכוח האלקטורלי של המפלגות החרדיות ! שינוי מציע להפוך את הקיצבאות לשוות לכל ילד החל מהראשון ועד האחרון וכך למנוע מצב מאנשים לא אחראים להוליד ילדים ישירות לחיי העוני והנזקקות.

עידו10

New member
כותבים את זה "נחשלות"

רק כדרך אגב. חוץ מזה- הערבים הישראליים אינם אנטי ציוניים. לא הייתי קורא להם ציוניים אבל הם בשום פנים ואופן לא "אנטי ציוניים". יש להפריד בין הפלשתינאים וערביי ארץ ישראל הפרדה גמורה. לגבי השאר- צודק ב100%. ישר כוח.

אבל למה להפלות בין ילד לילד

אם רוצים לעודד ילודה, צריך לתת קצבת ילדים. עד כאן מובן. כל משפחה תקבל קצבה קבועה כלשהי עבור כל ילד. נניח שקצבה זו היא 300 ש"ח. אז משפחות עם ילד אחד יקבלו 300 ש"ח, משפחות עם שני ילדים 600 ש"ח, ומשפחות עם 10 ילדים 3000 ש"ח. זה לא מה שעושים בפועל. בפועל מחלקים מתנות למשפחות מרובות ילדים מעבר למה שמגיע להם (ע"פ חישוב כמו למעלה) לפי מס´ הילדים שלהם. זו משמעותו של חוק משפחות מרובות ילדים, וזו אפליה מכוערת ומתועבת, שיש לשים לה קץ. הסיבה היא כמובן שיש מגזר מאוד ספציפי שנהנה מן ההטבות הלא הוגנות האלה. אל תרשו להם להפלות בין ילד לילד! הילדים שלהם לא שווים יותר מאשר שלנו!

ערן100

New member
חוק אבילי אשר מעודד נכשלות.

המדינה לא צריכה לממן אנשים בריאים בנפשם או בגופם.כל זוג המעוניין להביא ילדים לעולם יקח בחשבון שזה עולה כסף,והם הזוג צריכים ביכולתם לפרנס את ילדיהם,ולא השכן שעובד ומשלם מיסים כחק.

ערן100

New member
שינוי מיותרת כי היא מחלקת לפלגים

לדעתי ריבוי המפלגות בכנסת מנטרל את היכולת של הרשות המחוקקת לבצע את תפקידה.לדעתי צריכות להיות רק 2 מפלגות ימין ושמאל.

אנדרי ז

New member
אולי במדינה נורמלית

במדינה שלנו העם הוא זה שלא מסוגל להחליט, ולא יעזור לך כלום. וחוץ מזה, אתה מאמין שהחרדים יבטלו את המפלגות שלהם? אם לא אז מה אתה מציע, שיהיו רק 2 מפלגות חילוניות, והשאר רק חרדים וערבים (שגם הם כמובן ימשיכו לרוץ), החרדים יוכלו להמשיך לסחוט את 2 הגדולות באין מפריע ואנחנו נעמוד מן הצד ולא נעשה כלום? מה שכן במצב שאתה מתאר אכן יהיה קל לממשלות לקבל החלטות. בכל פעם הן יחליטו בדיוק כפי שיגידו להם החרדים.

yariv~2

New member
לכן צריך לבטל את המפלגות האנטי

ציוניות, אם בדרך דמוקרטית.... ואם לאו!(..)

אנדרי ז

New member
לא צריך לעשות צעדים לא דמוקרטיים

אל תשכח שכל העוצמה של ה"מפלגות" האלה מתבססת על כמות הכספים והחקיקה הדתית שהם מסוגלים לסחוט. ברגע שתסגור להם את הברז המצביעים יתחילו להבריז להם. וכמובן שבשביל זה יש לנו את שינוי.

ערן100

New member
2 מיפלגות

בכל אחת משתי המיפלגות יהיו גם מיעוטים-רוסים,פולנים,ערבים וחרדים.אבל כל אחד מהמיעוטים יקבל יחס בפרופורציה נורמלית,ולא בטירוף מערכות כמו בימינו.

אנדרי ז

New member
ואיך תכפה את זה על המפלגות?

הרי מפלגה היא גוף עצמאי. מה תעשה לה אם היחס שאתה מציע לא יישמר? טירוף המערכות היום נובע מסדר עדיפויות לקוי של רוב רובם של הפוליטיקאים החילונים. הפיתרון הוא להחליף אותם באנשים אחרים שלא ייכנעו לסחטנות. בשביל זה קיימת שינוי.

למעלה