מי נוהג יותר טוב.. גבר\ אישה?

sardin

New member
מי נוהג יותר טוב.. גבר\ אישה?

מעניין אותי מה אתם חושבים ....

NBGirl

New member
ברור שנשים ../images/Emo9.gif

הנושא לא נקבע חד משמעית, אך היו על כך כבר שני דיונים..

jessy19

New member
תלוי באדם וביכולת המוטורית שלו

ולא במין שלו!!!!

HyPeR SoNiC

New member
צודקת ../images/Emo6.gif

מה יש לכולם מהסטיגמות המפגרות האלה על נשים ונהיגה? מה הקשר??? רדו מזה!!!

על זה יש 2 תשובות:

נשים נוהגות גרוע- מעופפות, לא יודעות מה הולך בכביש, איטיות בצורה מציקה ולחפש כתובת זה תמיד ב-10 קמ"ש ובאמצע הכביש...
גברים נוהגים גרוע- מצ'ואיזם בשמיים, כל מכונית בתחרות איתם, חייבים לחתוך כל אישה/ל'/נהג חדש והכי חשוב לא שואלים כיוונים. חוץ מזה כנסו לקישור

dreamgirl000

New member
והכי רעים על הכביש!!!!

בנים תמיד יימצאו להעיר "מי נתן לך רישיון ילדה?".... אבל הם אלה שעושים את רוב התאונות.... אבל מה שכן... בנות תמיד מקפידות על חוקי תנועה, ויותר זהירות מבנים!!!!!!! בנים יותר רשלנים!!!!!

pain is MY love

New member
לדעתי

רק הנהיגה שלי ספציפית מורידה את הממוצע של הנהיגה הטובה של כל הנשים בעולם! אני עדיין לומדת אבל אני נוהגת מספיק גרוע בשביל כל הנשים בעולם יחדיו

הגבר נוהג יותר טו ויש לי הוכחה.....

יש מירוצים נכון אז מי אלוף העולם? משהו שומכאר ודרך אגב בחיים לא ראיתי נשים במירוצים

Anna Karenina

New member
אתה זיין שכל..פשוט ככה..

מי דיבר על "נהגי מירוצים"? תודה לאל שהכביש הוא לא בדיוק פורמולה 1, למרות שיש כמה שהופכים אותו לכזה. בכל מקרה, אני באופן אישי מעידה על עצמי כנהגת טובה, (סליחה נויה!!!), ומי שמכיר אותי גם כן יוכל להעיד כך. אגב, מבדיקה קלילה עם האנשים שאיתם אני נוהגת להסתובב ולבלות, רוב התאונות נגרמו ע"י גברים. האמת היא, שלא ניתן לשפוט דבר כזה, כמו שיש גברים שנוהגים זוועה, כך יש גם נשים שנוהגות גרוע.

Anna Karenina

New member
../images/Emo9.gif

אגב, את יודעת שהיום, כששטפתי את האוטו, גיליתי שריטונת בצד ימין!? שריטונת!!! אבל לא נספר לאבא..כי מה שלא יודעים, לא כואב.

NBGirl

New member
חחח.. אני שמחה שזו רק שריטונת!

כי כשהיה בום זה לא היה נשמע שריטונת! ומצטערת שהלחצתי אותך
. ואל תספרי באמת :))

Anna Karenina

New member
כשאני חושבת על זה...

לא הלחצת אותי..! להיפך!! לדעתי הוא פשוט נתקע באוטו אחר, ובדרך שרט אותי. לא יתכן שמכזה רעש תהיה רק שריטה. (לא שאני מתלוננת חלילה, כן??)

NBGirl

New member
חמודה,

הוא נתקע בנו!!! זה היה בצד שלי להזכירך
והפח של האוטו יותר חזק ממה שאת חושבת. את מדחיקה יפה.. המשיכי כך
. בזה נסיים את הדיון על גבי הפורום, כי יש לי בעיה עם מגה שרשורים (ולמיטל יותר :).

HyPeR SoNiC

New member
אני רק לא מבין דבר אחד...

איך לעזאזל קישרת בין נסיעה באוטו רגיל למירוצים של פורמולה 1?? ואל תביא לי עכשיו את אלוף העולם במירוצי ראלי, או במירוצים הלא-חוקיים שעושים במדבר יהודה בתור דוגמאות, כי אלה עולמות שונים לגמרי...

Anna Karenina

New member
תקרא את ההודעה מעלי..

ותבין. הבחור שמעלי שאל בנוגע למירוצי מכוניות - "מי אלוף העולם? גברים". יופי. חוכמה שכזו.

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחח כן קראתי

זה בסדר, קראתי את התגובה... רק רציתי לחזק את דברייך..... מה שהוא לא מבין זה שהסיבה שגברים הם אלופי העולם במירוצי מכוניות, היא שאם היו מירוצי מכוניות לנשים, היו מפרידים את זה ל"אלוף העולם" ו"אלופת העולם".... או שאולי לא בגלל שזה ספורט מוטורי... לא יודע... בכל מקרה, הוא לא מבין שאולי אלופי העולם במירוצי מכוניות הם גברים בגלל שאין נשים שמשתתפות במירוצי מכוניות!!!!!!!!!!

לא משו

New member
תשובתי היא:

אף אחד, כולם גרועים
נשים שנוהגות לאט זה סטיגמה מכוערת וגברים שחושבים שהם נוהגים מעולה זה נגמר בבית חולים (במקרה הטוב) וכמה עובדות: אם תלכו לחברת השכרה הם יבקשו מגבר יותר כסף על ביטוח מאשר על אישה וזה למה? כי לפי סקרים יש יותר תאונות הנגרמות מגברים מאשר תאונות הנגרמות מנשים

למעלה